Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üzülmek yok artık hayırlısıyla bebişin kardeşini yolluycak .ben inanıyorum .hem bisefer oldu neden birdaha olmasın .tedavin hayırlı olur inşallah canım .çok öptüm seni..kızlar mrb...merak edersiniz diye yazayım dedim bugün 4. iğnemi yapcam..pazartesi kontrol var...inşallah büyümüşse yumurtalar gelecek hafta aşılama olacak çarşamba ya da perşembe dedi doktor...ama ben ahmilelik sonrası ya yumurtam gelişmezse diye çok korkuyorum...üstelik moralim çok bozuk benle birlkikte hamile olan arkadaşım dün değil evvelsi gün doğurdu onların resmine bakıp bakıp ağlıyorum yine...mafoldumben
gökcemm datlumm özledim seni kankimmm .slm güzeller naber
sevalim sen nasılsın datlım yaa inanki üzüldüm ama inş eşinde anlayışlı olur net baglatır bi şekilde canım özleriz seni yaa
nurun canım senden naber nasıl gidiyo
slm kızlar nasılsınız sizleri çok özledim ama ben kkdan hatta netten uzak duruyorum nette olduğum zamanlar sürekli hamilelikle ilgili şeylere takılıyorum ve kafam çok karışıyo pazartesi günü tedaviye başladım bugün iğnemin 5.sini vuruldum ve koltrole gittim dr çok iyi dedi adetimin 7.günü ama 7,8tane yumurta var 8,9mm daha dedi dr pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım işallah bu sefer olacak içime öyle doğuyo rabbim bu sefer emeklerimi boşa çıkarmıyacak biliyorum ha bu arada doktorumu değiştirdim çok iyi biprofösör doktor buldum kendime özel hastanede hiç bir sorun yok sizde dedi ama benim çok isteğime karşı tedavi yapalım dedi allahım isteyen herkeze versin :Saruboceq: makbuşum senaya ve bana çok çok dua et olurmu kızlar yanlış anlamayın sizede etsin tabi ama biz hani tedavi yapıyoz ya ondan dedim hepinizi öptüm kendinize iyi bakın :gitme::gitme::gitme:
edit yazıyo oradanmı..
sevalim evde değilim yaa .dışarı çıkıcam .bugün pazar var .sebze filan alıcam .birazda dolaşırım .akşamda arkadaşa gidicez oturmaya .bugün yoğunum yani...
sen neler yapıyosun ?demek bugün gelicekler tekrardan hayırlısı olsun canım .ama insanın emek verdiği yeri bırakması çok zor .ben 12 yıllık emeğimi bıraktım .çok ama çok zor..[/QUOTalışveriş yapacan canım iiy vakitte geçer canım kolay gelsinsana canım
vaalalhi yeni kahvaltı yaptım canım sağl canım nişlah hayırlı olur evet zor senin daha zormuş benim 1. 5 yıl olacak yinede zor