• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sedacım sanada iyi geceler canım .kendine çok iyi bk..
buarada makbuşum kalp atışını pazartesi duyucak inşallah..

evet bersum dediğin gibi yaa.
benim doktorum eşime demişki hiçbir sorununuz yok olmaması için yanlız eşin çok kafaya takıyor bebişde inat ediyor gelmemek için .anasına çekmiş bebişimizde inatçı.tabi benimki doktordan çıkıca kafamın etini yedi...

bugün medical diye bi sağlık programını izlemiş eşim fsh hormonu yumurta rezervini gösteriyomuş bebiş olması için önemli bi hormonmuş eşim geldi bana o hormonun kaç diye soruyo ya diye hiç bilmediğim ne çok şey öğrendim bebiş için diyo

hoşbuldum canlarımmm geçmişi okuya okuya geldimmm ay çok yorucu bi gündü kalabalıktı kii ben kalabalıktan nefret ederim hep üşüdüm durdum bütün gece üstüne uykusuzluk ve bulantı gerisini siz düşünün...hepiciğinizi özledim nasılsınız

kafamdan aattığım ay hamile kaldım diyolar ya nasıl atmayı başarıyolar onu bilmiyorum hiç bize de sırrını söyleseler ya
eşimde bana kızıyo stres yapıyon diye aslında onlarda bizim kadar stres yapıyolar ama açığa vurmuyolar saklıyolar bence

bersum şaka gibi gelsede öyle be canım ben aynını yaşadım nasılsa tedaviye başlıcam diye umursamadım afedersin ilişkiden sonra banyoya koştum adamdan kaçtım daha neler neler yaptım 1 ay ama takdiri ilahi işte

hoşbuldum canlarımmm geçmişi okuya okuya geldimmm ay çok yorucu bi gündü kalabalıktı kii ben kalabalıktan nefret ederim hep üşüdüm durdum bütün gece üstüne uykusuzluk ve bulantı gerisini siz düşünün...hepiciğinizi özledim nasılsınız

ay canım kıyamam yaa .keşke gözüküp eve gelseydin terardan.gerçi anlamazlardı laf ederlerdide.neyse atlattınız sonunda.bizde seni özledik bitanem.
buarada derinimden haber varmı merak ettim yaa ?

bersum onlar belli etmesede içlerinde fırtınlar kopuyor ..
makbuşum rabbimin mucizeleri bitmez .gerçekten bırakmak gerekde onu becerebilsek ..

Back
X