• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iki tanemi birini bulduk da ikincisi kaldi, yaw ben cok ufak bir hanimim tasiyabilir miyim iki bebek? gerci bir kizim bir oglum olsa hayat boyu sukrederek aglarim herhalde.
nasip nuruncum bilmem saka gb gelior bunlari konusmak aslinda:))
makbercim gonlundeki ne ise o olsun. ben olsam kiz isterim mesala gerci once saglik gerisi cok da onemli degil.
yarin herkesin doktor gunu demek, hepimiz hayirli haberlerle gelelim Insallah.

neyse hanımlar ben kaçıyorum artık kocişim geldi ama gelmez olaydı :))) dünyanın sigarasını içmiş ev bi anda sigara koktu resmen midem kalktı..ikinizide kocaman öpüyorum Allaha emanet olun günüm sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım iyi gecelerrr

ben de kaciyorum yavastan bilgisayar acik arada gelirim belki. ebrar da gelmedi, ozledim onu.
opuyorum hepinizi, guzel haberlerle gelicen makbusum merak etme, gum gum duyup gelicen Insallah.
opuyorum herkesi.

offff yaa herkesi kaçırmışım .buarada yine baya kaynatmışsınız .
herkesin yarın doktor günüymüş ..
makbuşum pıt pıtları hayırlısıyla duyup gelirsin ve teyzoşlarına anlatırsın inşallah..
günüm hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah .tüp yada aşılama farketmez yeterki sağlıklı bebiş olsun..
bersum inşallah yumoşlar büyümüştür tatlım .güzel haberi alırız inşallah.
gökcem yarın anneciğin gidiyo .allah kavuştursun kankim.
nurcum adama fazla yedirme acısını sen çekersin sonra fıstık ...kaydirigubbakcemile3
derinim netin yokmuş .umarım çabuk yapılır .bende çok merak etmiştim seni bitanem.öptümmm
richim yok yine misafir gidesiyede aramızda olamıycak galiba onuda çok özlüyorum...

kızlar gezmelerdeydim bugün .5 aileydik 3nün bebekleri vardı .biz diğer arkadaşla baya rahat oturduk ama diğerleri onlarla uğraşmaktan muhabbet bile edemediler .yinede benimde olsaydıda bende muhabbete katılamasaydım.neyse hayırlısı.burda hava berbat kar yağıyo .makbuşun dediği gibi gök gürültüsü ve şimşek fena bir halde istanbul yani..neyse hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere...

merhaba kızlar hepinize günaydın . akşam yine kaynatmışsınız genelde uyuduğum için fazla okuyamıyorum sizleri inşallah hepinizden güzel haberler alırım. inşallah sabrımızın sonucunu alırız hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız. Allah inşallah hepinizin gönlüne göre versin

günaydıın kıssslar
sevalcim nasılsın hayırlı iler tatlım..
makbercim hadi hayırlı haberlerle gel canı.
ebrarcım o günlerde gelecek canım inşallah.
gökçecim richicim sizlerede hayırlı günler..
baharcım sanada günaydın meleğin nasıl sen nasılsın, 2 gündür seni göremedim eşin gelmiştir değilmi hadi gözün aydın..
ben her zamanki gibi bu gün evdeyim, işler beni bekliyoorr..

günüm seninde umarım işlerin rast gider ve bi oğlun bi kızın oluurr inşallah.
bersucum seninde yumoşların kocaman olmuştur ve bi güzel çatlarlar bebiş olurlar..
daha kim vardı ...
ha semacım; zorxxcim sizlerede hayırlı günler
derin cicim sen okuyamasanda sanada hayırlı işler güzel günler canım :))

canlarım günaydın dükaknı devredeceklerimden haber yk ses seda yok nasıl insanlar ya bunlar insan bir arar vazgeçtik diye ya bedne haber bekliyom
makberim canım beeişni görecen canım hadi şimiddien gözün aydın bol şansalar canım heycanlısın şimdi demi rabbim aapa salimk ucağına almayı nasip etsim
bersucum snede gidiyon doktora inşlalh tedavin sonuç vermişti r canım güzel haberelerel gel
gününm nişalalh senni beişinde tüpe aşılamaya gerek aklaman gelir
gökçoşıum sen nasılsın naaneciğin gidiyomuş yolu açık olsun gelmeelri güzelde gitmeleri çok zor neyse canlar sağolsunda senide öpüyom
ebroşum bacım sen nasılsın sende geziyono goez bacım tdını çıkar inşlalh yakında meleğinle beişnle gezersin öptüm
derinimi loçkam benim ev ine yaptın inşaşalh fazla hasr görrrmişitr canım siz iyyi olunda canım olnar geçer inşlalh canınn sıkma öpyüom kuşum
nurcum sen nsaılsı tatlım görüşmeyeli neler yaptın
riçhmi nerde ya özledim onuda riçhim iiyisn uamrım

napayım sevalim hayat iyi kötü devam ediyo..
ne kadar anlayışsız insanlarmış sıkma canını olurmu.
evi topladım kahvaltı ediyom şimdi
annemim işi varmış dışarda birlikte gideceğiz 2 saat falan sürer sen ne yaptın pazar günü dün gece burda bir yağmur yağdı sanki gök yarıldı şimşek gök gürlemesi ama şimdi sanki yazdan kalma bi hava heryer cıvıl cıvıl..
ebrarın orede kar varmış ne güzel izmir karın sığuğunu çekiyo karı göremiyo manisaya yağıyo ama eşime dicem kar olduğu bigün beni götürsün kar oynamaya :))

hıım bacım afiyet olsun iyi yaptın bende eşime yapmıştım geçen hafta 35 tane olmuştu 20 sinide yedi :)) ama yine istiyo bende i ara yaparım dedim siz hamurunu neyle yapıyosunuz haşlamamaı kızartmamı yöre yöre değişiyorda ondan sordum.

canım ince köftelik ince imrikle bide unla yoğuruyom haşlıoym ende usta değilim maam yinede yiyiiloy
caınm sitwemişti kalltım yaptım

ha ben kaynanamdan öğrendim eşim seviyo diye onlar diyarbakırlı ama babası kaymakam olduğu için 40 denedir dışarlardalarmış benimki çeşmede doğmuş..
onlar irmik ve ince bulgurla yapıyolar ama bulguru az irmiği çok oluyo kızartmıyolar ağır olur diye haşlama yapıyolar bende usta değilim ama yapa yapa elim alıştı eşim çok seviyo ben onların çoğu yemeklerini öğrendim kocam seviyo diye napalım onlar dışarda biz evdeyiz yapalım dimi ama..

bu akşamda eşimin arkadaşına gidecez onlarda 5 sene olacak evleneli bebekleri yeni oldu 2 aylık falan galiba gidince seveyim bari maşallah çok güzel bi kız bebek eli boş gidilmez dimi pastaneden almaktansa evde bişety yapayım daha iyi demi canım ben birazdan çıkacağım giyineyim hadi görüşürüz..

ya dyrbakrılılar bende doğduğumdan beri ordsyım aslenelazığlyım evet çok güzel yemeklre
beninkide çok sever bende severim çok mutlu olur

evet ya gerçeken çok tatlı şimdiki çocuklarben hiç bebk sevmezdim şimdikielrim tatlı benim sevmeye yeni başaldığım içinmi çok yaylı iiy değişkilik olur

Back
X