• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yiğenin kaç yanında benimkide çok sevimli ama bana yakın bi gün görmesem duramıyom..
sormuyon cumartesi günü kaynanama gittim ya içime sinmedi yine zaten evde mutlaka bişey yapar götürürüm o gün lafa daldım bişey yapamamıştım güzel bi pastane var ev yapımı ona uğradım sevdiği bi kurabiye var onu ve bi meyveyi sever onuda aldım gittim önce nerdesin hiç gelmiyon dedi ama hiç gücüm yok tartışmaya haklısn dedim sonra onu pazara götürdüm oooo dedi direksiyona pak yakışıyon ??? anlamadım niye öyle dedi..
neyse oğlu ka... tatlısı istemiş o ben bilemiyom sen yaparmısın dedi tamam dedim yaptım pek bi sevindi anlıyacağın ben iyi olmazsam karşımdakide bana iyi olmuyo buda beni sinir ediyo ne var hep böyle olsa ona ne zararım varki.. akşam eşim :
bak annem eskisi gibi değil dedi seni seviyo ..
dedimki ilk başta ben ne yapmıştımki ona bana neler neler yapmıştı ..
ben iyi sevecen olursam seviliyom yoksa boş dedim ne diyeyim eşimin annesi eşim için valla o mutlu olsun diye..

iyilik zor sen nasılsın gözükmüyon hiç..
sevalim ben kaçayım canım derler ya çenem düştü benimde ellerim düştü :) kalkayım annem kızar şimdi:((

iyiym cnm ya fazla girmiyorum artık girmemeye çalışıorum daha doğrusu kafama takmıyım die cnm.sende kaçıosun sanırım güle güleee

yiğenin kaç yanında benimkide çok sevimli ama bana yakın bi gün görmesem duramıyom..
sormuyon cumartesi günü kaynanama gittim ya içime sinmedi yine zaten evde mutlaka bişey yapar götürürüm o gün lafa daldım bişey yapamamıştım güzel bi pastane var ev yapımı ona uğradım sevdiği bi kurabiye var onu ve bi meyveyi sever onuda aldım gittim önce nerdesin hiç gelmiyon dedi ama hiç gücüm yok tartışmaya haklısn dedim sonra onu pazara götürdüm oooo dedi direksiyona pak yakışıyon ??? anlamadım niye öyle dedi..
neyse oğlu ka... tatlısı istemiş o ben bilemiyom sen yaparmısın dedi tamam dedim yaptım pek bi sevindi anlıyacağın ben iyi olmazsam karşımdakide bana iyi olmuyo buda beni sinir ediyo ne var hep böyle olsa ona ne zararım varki.. akşam eşim :
bak annem eskisi gibi değil dedi seni seviyo ..
dedimki ilk başta ben ne yapmıştımki ona bana neler neler yapmıştı ..
ben iyi sevecen olursam seviliyom yoksa boş dedim ne diyeyim eşimin annesi eşim için valla o mutlu olsun diye..

benim üç aylık kız dah küçük sen iyi etmişsin yinede iiyilik bizde kalsın valal kötü olsak yüz vermesek onlar hiç bir iylik yapmazlar bende siinr oluyom kötü değilsek zaraımızda yok dah ne isterler bende anlaış değilim eşlerin için her şeye katlanıyoz rabim görsün yeter onlar ister bizi kötü ister huysuz bilsinler
evet ı t araflarda salçak bahrat kulanmıyolar pek

selam hanımlar güzel bir hafta diliyorum..
MAKBUŞUM gelmemiş .işlerim var ama ona bakmak için girdim .inşallah güzel haberle dönücek.
neyse ben kaçar .daha sonra görüşmek üzere...

selam ben geldimmm.
sevalim naber canım?senin dükkanı alacaklar gelmemiş boşver takma .hayırlısı neyse o olsun .
bitoş ablam sanada iyi günler çok öptümmm..
ceylanım selam canım .nasılsın?geçen seni tebrik ettim ama okumadın galiba canım.sigarayı bırakmışsın çok sevindim senin adına tatlım..

ay saolasın ebrarım teşekkür ederim inşallah tekrar başlamam

iyiyim cnm napiym makbuşu bekliyorum işte öle bilgisayar başında sende çıkmışsın gerçi öpüyorum seni

Selam kıslar ben hamılehyım allahım ısteyen herkese nasıp etsın canlarım. Bu hafta sonu keseyı gÖreceĞız ınŞallahh

slm kızlar nasılsınız sabah dr kontrolüme gittim çok sayıda yumurta oluşmuş 15 tane felan yaaaaaaaaa neden böyle oluyo ya hiç olmuyo oluncada neden bukadar çok oluyo dr belki tedaviyi durdururuz dedi doğum kontrol hapına başlarız dedi çok sayıda yumurta olduğu için çarşambaya tekrar gidecem kontrole karar verecek dr kafam allah bullak bu şekilde çatlatma iğnesi yaparsak olmaz dedi yumurtalar aniden büyüyüp kist olabilir senin hayatın tehlikeye girer dedi eşim çok sinirli bizim dr gidiş gelişlerimiz çok zor hem maddi açıdan hemde uzak dr gitmek 1saatimizi alıyo artık gitmiycez dedi çok kötü oldum mafoldumben

Back
X