• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalcim nerdesin kızz bak geldim ben ama işim var kalkacağım birazdan.
demet sen geçen gün bende bebeğimin haberini bakliyorum dememişmiydin ana şimdi hamilesin öylemi ne güzel hayırlı uğurlu olsun canım...

slm kızlar nasılsınız sabah dr kontrolüme gittim çok sayıda yumurta oluşmuş 15 tane felan yaaaaaaaaa neden böyle oluyo ya hiç olmuyo oluncada neden bukadar çok oluyo dr belki tedaviyi durdururuz dedi doğum kontrol hapına başlarız dedi çok sayıda yumurta olduğu için çarşambaya tekrar gidecem kontrole karar verecek dr kafam allah bullak bu şekilde çatlatma iğnesi yaparsak olmaz dedi yumurtalar aniden büyüyüp kist olabilir senin hayatın tehlikeye girer dedi eşim çok sinirli bizim dr gidiş gelişlerimiz çok zor hem maddi açıdan hemde uzak dr gitmek 1saatimizi alıyo artık gitmiycez dedi çok kötü oldum mafoldumben

ay canim olsun hic uzulme 15 yumurta gercekten tup bebekte ise yarar ancak yoksa catlatma ignesiyle kist olurlar seni cok zorlarlar. once senin sagligin lutfen uzulme tedavi var diye insan umutlaniyor ama hepimizin basina gelebilir. ne kadar ilac aldinda boyle oldu? ayrica bir sey yaptin mi?

prenses umarim esin de yumusar tum bunlarin icinde onun tepkisi asil seni uzen sanirim.
kizlar bu arada sevilimin maili kullanim disi oldugu icin kapsama alanai disindaymis. derinin dedigi gb, form sorumlulari cevapladi bizim kiz da bebisten vakit bulup ugrasamiyordur yeni adres yeni uyelik vs. en azindan bu nedenle gelmemesinin bir aciklamasi olabilir. aman aman iyi olsunlar da Insallah. bence bu yuzden ama oglusuyla iyi bizim kiz :nazar:

makbusum gezmeye mi gittin? sormamistim saatini? iyi haberlerle gelicen Insallah, rahat benim icim.
kizlar ben de sizin saatle sekizde ancak donmus olurum doktordan.

ben bu yumurtalara anlamadım gitti bi kaç tane olsada birinden biri tutsa ne güzel olurdu değilmi...
tövbe tövbe ben sonunda yumurtalarada el attım :((
peki gün ikizler kaç yumurtadan oluyo acaba mreak ettim hani dreler ya çift yumuurta ikizi onu anladımda tek yumuurta ikizi nasıl oluyo acaba??? :bbo:

nuruncum tek yumurtadan hucreler bolunurken daha uzun surede bolunuyor ve bir sperm ve bir yumurtadan iki bebek olusuyor. iki yumurta ve iki spermden de cift yumurta ikizi olusuyor.
tek yumurta ikizi Rabbimin buyuk mucizesi bence. dusunsene tek yumurta tek sperm:)) ama iki bebek:))
richhhhhhhhhhhhh acil msn ac sana bir sey diycem.

anlamış RABBıM o kadar büyükki biz akıl sır erdiremeyiz hayranlık duyarız anca inş o mucizelere müjdelere bizde ereriz..

merhaba canlarımm ya yine merakta bırakmışım sizi ben yazdım diye hatırlıyordum neyse daha doktora gitmedim saat 6buçukta orda olucam bugün nöbetçiymiş doktor başı rahat bakmak için o saatte çağırdı..neyse derinimle görüştüm telde doktordan gelmiş yarası küçülmüş iyice doktor bu dondurma işleminden sonra geçicek demiş.bu defa baya ağrı yaptı dedi sizlerede haber vermemi istedi..
bu arada bugün sabahtan anneme geldim midem herzamankinden daha fena yattım hep ancak girebiliyorum.doktordan gelince girip yazarım size kızlar inşallah dediğiniz gibi hayırlı haberlerle gelirim kocaman öpüldünüz

kızlar mrb benim moralim yerine geldi yine çok yumurtam olmuş ama pco da böle napalım dedi doktor..şu an büyük olanlar 9mm 10 mm 11mm arkadan gelenler var bi de..doktor aşılam pazartesi olur heralde dedi..haber vereyim dedim...inşallah yine çoğul gebelik yaşamam kızlar dua edin nolur...

makber iyi haberlerle geleceksin eminim..
sena ALLAH gönlüne göre versin.. umarım aşılama tutar canım burada o kadar çok şey öğreniyorumki yumurtalar konusunda umarım bi sorunla karşılaşmazsın.

selam güzeller dr a gittim vajinal ultrasonla bakmıyormuş bu dr o nedenle su iç sıkış gel dedi yarım saat içinde 1,5 litre su içtm patlayacaktım ama yinede gözükmedi yumiş belki çatlamıştır dedi anlayacağınız boşu boşuna gitmiş oldum neyse sağlık olsunda eve geldiğimden beri tuvalete taşınıyorum :))
boş geçirmeyin bu günleri gün aşırı çalışmaya devam dedi verdi, gazı yolladı beni dr bakalım kısmet ayyy dayanamıcam ben yine wc ye gitmeliyim yemekten sonra gelirimmm

selam canlarımm..netimi açtırdık ödendi yani:)şükür ayrı kalmadık çok.
makbuşum sagolsun söylemiş bende söyliyim ..gittim doktora.yara küçücük dedi.bu işlemden sonra bişeyin kalmayacak dedi..bu ayı ovulasyon takibiyle geçiricek.yani bu ayı dedigim adetimin 13.günü başlanıcak..ama ben bu adetin 13gününü kaçırdım mecbur beklicem şimdi digerini...herneyse.çok ilgilendiler yine sagolsunlar,doktorda hastabakıcıda..dogumhanede yapılıyo işlem zaten.insan bi tuhaf oluyor..doktorum bu hafta birsürü doguma girmiş:))inşallah benimkinede girmek kısmet olur dedim..hastabakıcı ablaya ve asistanınıa dedim ki yatarken,doktor işlemi yapıyo ben onlarla konusuyom:)bana dua edin dedim.benimde çocugum olsun diye..inşallah dediler motive ediyolar çok..dogumdaymışım gibi elimi tutuyo ordaki abla:)öyle işte kızlar..netimde açıldı moralim yerinde..ama agrım yine var.size bi bakayım dedim..
GÜNNNN geç haber getirecekmişsin kuşum bizim saate göre olsun girerim ben bakmaya sinşallah hayırlısı ne ise o olsun..tüp olacaksa tüp aşılamasa aşılama amaa ben tüp yaptıracakmışsın gibi düşünüyom nedense..hayırlısı kuşum.
MAKBUŞUM sende hayırlısıyla git gel canım.bni aramayı unutma bebişim.
PRENSESİMİZ gelmiş..hayırlısı canım üzme kendini..evet maddi olarak zorluyo tedaviler ama katlanıcaz artık..

SENAMMM canım benimmm..herşey gönlünce olur inşallah.hadi hayırlısı bitanem yaaaa...:Saruboceq:

selam güzeller dr a gittim vajinal ultrasonla bakmıyormuş bu dr o nedenle su iç sıkış gel dedi yarım saat içinde 1,5 litre su içtm patlayacaktım ama yinede gözükmedi yumiş belki çatlamıştır dedi anlayacağınız boşu boşuna gitmiş oldum neyse sağlık olsunda eve geldiğimden beri tuvalete taşınıyorum :))
boş geçirmeyin bu günleri gün aşırı çalışmaya devam dedi verdi, gazı yolladı beni dr bakalım kısmet ayyy dayanamıcam ben yine wc ye gitmeliyim yemekten sonra gelirimmm

ayy canımm olsu yaaa.dedigi gibi sizde boş geçirmeyin kısss:))))hadi bakalım hayırlsı canım benim.Şeniz

ebuşummmm geldim bak uzun sürmediii..çok mu dua ettin yoksa kıssss:))))canım benim..napıyosun gelmedin keşke rastlaşsaydık yaaa.:((

gökçem sen napıyosun canım?iyisin inşallah.
sevalcim boşver hayırlısı herşeyin loçkam devredilecegi varsa edilir yoksada hayırlısı canım benim.
nurrrr okuyamazsın demişin ama okudum bak kısss sagol canım:))))bugün iş yoktu ma olsun yarın inş iyi bi gün olur..sen naptın tatlım?

offf kimseler gelmdedi..ben şimdilik çıkıyorum kıslar.ugrarım yine.makbuşu ve günümü merak ederim...hepinizi kocaman öptüm..
hee bu arada dün akşam girdigimde konuşamadık çünkü net kapandı iki defa..ebrarım selam demişsin burda gösteriyodu heralde beni yoktum ama kuşum çıkmıştım.
bu akşam dizim var.EZEL...o özet verirken ben ugrarım sonra görüşürüz kızlar..bi kahve yapayım kendime bide akşam için bişyler ayarlıyım.

Back
X