• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selammmm canlarım hoşgeldiniz ben tuvaletle bilgisayar arasında mekik dokuyorum hala onun dışında iyiyim bende kapalı çarşıyı izledim işte

oy kıyamam bersum sen niye okadar su içtinki yaa .bende tüpbebiş yaptığımda transferde çok su içmiştim doktor katateri soktu ben kıvranıyorum sancıdan zaten bibaktı dediki rahim gözükmüyo çok su içmişsin .haydaaa bana diyoki git biraz yap .yaa yapıyımda sonrasında nasıl durcam kaydirigubbakcemile3neyse başardım ama ogünü hiç unutmuyorum .

bersum saol canım yaa kalabalık değil allahtan iki kişi .ama birde ufaklık var .bakalım yaramazdı düzelmediyse yandık :1ninca:

hadi canım cumaya az kaldı sabret artık eşinin hatırına ama zor şey valla ne kadar sevsemde kaynanamı uzak olalım tatlı olalım derim

aynen öyle bersum bende duyunca kopmuştum kaydirigubbakcemile3
ama herşey bebiş için hallettik bişekilde .ay kızlar inşallah ozorluklara gelmeden bebişinizi alırsınız kucağınıza .ben çok zorlanmıştım ve çok sıkılmıştım..

ay bıde cok su ıcınce ınsanın mıdesı bulanıyor ben ıkıgün su ıcememıstım-tatlicadiarzu-

aynen cnm ya uzak olsun tatlı olsun ıznımızden hıcbısy anlamadık sahsen esım ve annesı tatıl yaptılar bende ceza gıbı süreklı calıstımkötükedihüso

Back
X