• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Evet onu duydum bu siteden preseed adi. Bakalim ama benim esim cok stres yapiyor obdan ona caktirmamam lazim:) saol guzel dileklerin icin. Cok ozluyorum ailemive arkadaslarimi, umarim bu gurbetlim tez zamanda biter.

günaydın canlarım
gökçoşum kız valalhi komşulaın ne hoş öğle ohh gez bacım tadını çıkar iyi wediyosonoz vaalalhi
yisin inşlalh canım öpüyom
loçkma canım inşlallh beişin kucağına aldığı zaman bunları hepssini hç hatıralmıyacan bile ağırn varmış keşk e bir ağrı kesici keserm ağrııy acaba öptüm loçkam
nurcum canım dün kız geldin patronunu bekliyomuş ay delirtier beni devredeceğime söylediğme pişma etiler ya sen ansılsın
mkaberim canım geçmiş olsun yediğin fasulyeden olabilir canım işşah mühim bir şey yoktur
güncüm senacım işnllah aaşıalmanızda olumlu sonucu alırsıınz rabim yüzününze nişlaalh bu defa bakar
bersucum canım sen nasılsın
ebroşum sen nasılsın geçtimi yorgunluğun biraz bitanem öptüm
riçhim canım kyaamaam sanan çok yoruluyon demi kb öptüm

iyi günler kızlaarr.
nasılsınız seval hakkınızda hayırlısı canım..
benbu gün çok fenayım halsizim yorgunum sanki dayak yemiş gibiyim.. iş yapmaya halim yok mutfak dağınık gözüme batsada kalkıp toplayasım yok.. taksidim var onu götürüp yatırmam gerekiyo öğle namazından sonra onu yatırmaya gideceğim ama yalnızım tek canım istemiyo seval gel birlikte gidelim loçkam ...

nurum hoşgeldin sağol bitane kız neyin var ne ldu sana canın sıkanbr şeymi oldu keşke gelme mikanım olsa heemn geliirm geçmi olsun nurcum

canım yook moralim yerinde ama bi kırgınlık var üzerimde galiba hasta olacağım..
şaka yaptım kız ama yakın olsaydık izmiri fethederdik geze geze lülülülülülü

kız iyisin değimlim hayırdır inşalh kız hayrola dükkan kaaptır giderdik otepe seni bu tepepe benim o küçe senin bu küçe benim heehkaydirigubbakcemile3eee

bilmemki iştahım yok açım ama yemek istemiyom her yerimde kırılıyo sanki neyse geçer umarım..
he kız ben pek meraklıyım gezmeye öyleki benim hızıma kimse yetişemiyo çarşı pazar alt ederdeik ma sağlık olsun gönüller bil olsun...

anneme razı ettim o gelecek benimle dün misafir var diye gidip ödeyemedim ayıp oldu adama bu saaten ben başlıyom yemek derdine acba ne yapsam

nurcum valalh gezmek güzel bende severim ama dükaknda çalıştığımdan beri evde oturuyom evcil oldum kı
snnnlemi gidecen iyi arakadaş buldun sen bu saatenbaşlıoym ben dünden beri düşünüoym ya insan şaşırıyo

ya inş hayırlısı ile dükkanı devredince evinde oturursun bide kocacın net bağlatırsa hem kk da kalırsın hem dilediğince gezinirsin canım..
annemle gidecem ama bi iemedi aşşğıya bide hava doldu yağmur yağacak sanki bakalım ne yapacaz.

nurum gitnmi canım dikat edin kendiniize öptüm seni
bersucum hoşgelddin fıstığın nasılsın öğlen arasımı afiyet olsun canım

seval naber ben gittim geldim zaten yakında yalnız canım istemedi ..
dün çocuklar evi mahvetti bi gayretle azcıkda evi temizledim şimdi pcdeyim oohh
yoruldum ama kadın olmak zor be nekadar hasta olsanda ev işi sana bakıyo sen ne yapıyon işler nasıl.

nurcum hoşgledin nasılsın canıım nw var ne yok
evet canım misafir olunca çok zor oluyo demi canım kendini yorma
aynen kadın olmak zor valalhi her şey biiz bekliyo yemek üt misafir bazen ereke olmayı çok istemişimidr

bitoş ablam hoşgeldin sen nasılsın ablam bewnim vlllahi seni gördüm daha iiy oldum çok öptüm ablacım

sevalim sen çıktın sandım aşşağılar adaldım yine bacılarımn dertlerini okudum, evlerini gezdim güle güle otursunlar hepsinin güzel amma bazılarının dahada güzel.. şimdi pazara gitmem gerekiyo sonra görüşürüz canım kaydirigubbakcemile4

kızlar mrb naber ya bu ara harbiden yazınca fark ediyom ne kadar geziyom ben yaa alışkanlık oldu bugünde sabah kalktım kociş gitti karşı komşuyu kahvaltıya çagırdım yedik o gitti kociş geldi sonra karşı komşum öglen yemegine çagırdı oraya gittin unutma beni .. die bi dizi var onu izledik biraz önce geldim eve:)
sevalim iyiyim datluş sen nasılsın bakimm dükkandasın dha devir olma dı mı
derinim demek beni emineye benzetiyon bigün msn de acalım cam görüşelim datluşş
makbuşm gaın varmış yediklerin yapabilir gazlı yiyecekler az ye baharatlı vs. canım kib
bersum dün net gitti yazamadım saçıma sarı ile küllü kumral karışımı yaktık bide röflem varsı platin sarısı iyi oldu beyazlarımda kapandı canım sen nasılsın

Back
X