Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurun nasil oldun? kiz sen hamile olmayasin ben senden huylandim bu ay? Insallahhhhhh
vaktinde calismadiginiza emin misin?
evet günüm kısmet yaa...bakıyom yavaş yavaşş..buraya girdigimde çok sevinçliydim ayrı eve çıktıgım için.küçük ve çok kullanışlı degil ama olsun dedim bi süre idare eder bizi...çıkmak istememin başka nedenleride var ..ev sahibim iyi onunla bi sorunum yok...üst kattakiyle sorunum var.çok rahatsız oluyorum...makine açıyordu geceyarısından sonra,çok aşırı ses geliyodu.hatta bi keresinde eşimle kavga ettik bu yüzden.şimdi duymuş olacak ki ses gelmiyo..hadi sesini geçtim yazın bi cam açıp oturmak mümkün degil..kaç kere söylediysem anlamıyor..köyde oturur gibi kullanıyor apartmanı...ne bulursa silkeliyo tepeme...halı hergün silkelenirmi ama silkeliyo işte...mutfagımda yok denecek kadar küçük bi camım var onu açmadım hiç böcek girer diyederincim bak tabii ne olur ne olmaz belki cok icine sineni bulacaksin.
ev isine kismet derdi hep babam; belli mi olur ayni fiyatadaha iyisini bulursun belki.
hem sen de calisiyorsun artik, bak bakalim bir.
kimsecikler yokmu ya herkes gitmiş neyse kızlar bende ders çalışıcam zaten ama arasıra bakarım bu arada 21inde adet olmam gerekiyodu ama hala gelen giden yok üstelik bugün sinirlerim had safhadaydı herşeye çok alınıyodum başka zaman olsa takmıycağım alınmayacağım şeylere alındım hep ağlamaklı bi halim vardı bide bu ay hiç öyle doğru düzgün bi münasebetimde olmadı kocişle yani olduda öyle yatıp beklemedim hemen kalktım bide doğum kontrol hapı kullandım yani gelmesi gerekir kırmızıların bence yoksa öbür türlü gerçek mucize olur ama olsa ne güzel olur annemde fal baktırmış hamile çıkmış öfff böylede ümütlenmek istemiyorum neyse öptüm kızlar
bitanem çok haklısın..yakında bulsam harika olcak..bu baktıgım ev de dükkanın karşı sokagı inanmazsın:)ama olmadı iştek ısmet.oralardan bakıyom işte bende...sagol cnm benim..ya bulaşık yıkamaya gittim de.kociş gs maçına bakıyo kahve yapıcam daha..hatta bulaşıgı köpüklü bıraktım dizimi izliyom netten:)derincim tatlım hayırlısı olsun canım yeni bi ev bulursan daha huzurlu olusun gibime geliyo kısmetinizde varsa olur zaten sen fırsat buldukça ev bak derim işine yakın olsa ne güzel olur yemeğe wc ye evine gelirsin hem
makbuşcum çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah hemencecik atlatırsın taş düşürmek çok zormuş allah kolaaylık versin tatlım
merhaba kızlar.kimse yok bugun test yaptım yine tek çizgi.moral sıfır
kızlar hoşgeldiniz nasılsınız makbuş çok geçmiş olsun zordur taş düşürmek yaşamadım ama yeğenim düşürdü geçen sene inşallah iyi olursun bol su iç canım
derincim sende ev işini takma annem evle eş kısmet işi der valla bizde senelerce yani annemlerle bodrum katta oturduk hep dua ederdi girişin bi üstü olsun diye sonunda duaları kabul oldu sende böyle bulacaksın merak etme