• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam diycem kimseler kalmamış geç kaldım yine .annemdeydik yeni geldim bakıyım dedim ama bugün pek hareketlilik yokmuş topikde .
derinim yeni ev bakıyomuşsun hayırlısı olsun canım .eğer arada okadar az fark varsa değiş bencede .enazından altkattan kurtulursun .alt katta oturmanın tadını bilirim .yolgeçen hanı gibidir .birini evde bulamazlar cama tıklayıp sana sorarlar bunun gibi birsürü dezavantajı vardır.şükür ben 3. kata çıktım .darısı sana bitanem herşey güzel gönlünce olsun.inanıyorumki güzel bir ev bulacaksın..
makbuşum birazdaha iyiymişsin sevindim canım .inşallah daha iyi olursun..
gökcem akşam gelmemişsin yoruldun demi çok gezmektenkaydirigubbakcemile3 delüüü seni özledim valla muhabbet etmeyi..
günüm heyecan dorukta değilmi hadi hayırlısı tatlım..
baharcım selam canım iyisin değilmi?

makbere bir bakiim dedim ama gelmemis Insallah daha iyisindir makbercim.
ebrarcim sagol ama hic heyacanli degilim normal deneme disinda ne farki olucak anlamis bile degilim:))))) spermler yikanicak sadece, dus alicaklar:))))))))
tup bebek olsa bak kesin cok heyacan yapardim ama cok sakinim. ilk gun bir icim kipirdadi da simdi hic bir hissiyatim kalmadi olaya hatta usendim esim ne zaman nasil lab. gidicek vs:))
ama bakiyorum cunku esim pazartesi izinli o gune denk gelicek mi anlamaya calisiyoruz ona gore iznini degistirecek de, oyle seker.
opuyorum hepinizi yarin hep disarda olucaz gelemem; bir ara makbere bakarim Insallah cok iyi olucak guzel hamisimiz yarin.:nazar:

günüm anlıyorum seni insan galiba zamanla hissiyatını kaybediyo bende aynı durumdayım olucak olmuycak düşünmüyorum bile .tedaviye başlamak zor geliyo nebiliyim karışık anlıyacağın.
buarada banyo yapıcaklar haa sizin minişler .ay düşünsene doğmadan yıkanıyolar kaydirigubbakcemile3
gece gece koptum yine bazen böyle tuhaf şeyler düşünüp delü gibi gülüyorum.neyse hakkında hayırlısı dualarımdasın canım .tabi diğer arkadaşlarımda..hadi iyi geceler...

herkese günaydın kknın güzelleri gece iyice kaynattınız haaa...sizi yalnızca okuyabildim aranıza katılamadım :(((
güncüm benden huylanma canım benim hiç umudum yok hamile değilim belkide havalardan böyleyim bu ay için değil sonrası içinde umudum yok napayım RABBıM büyüktür ona güeniyorum senin minnişlerde umarım doktor amcaları çimdirip yumoşlarla buluştururlar ve hemen tutarlar amiiin..
derincim canım inan sana çok üzüldüm ev sıkıntısını ben bilirim eğer eynı paraya başka ev varsa çıkın ama iyice bir araştır güzelim RABBıM yardımcın olsun rızkınızı arttırsın size hayırlı bir ev nasip etsin ..
bende çok çektim anlatamam kaynanamın evinde sığıntı gibi oturduk çok ağladım sabrettim bi şekilde RABBıM önüzü açtı feraha erdim ama umarım siz tez zamanda iyi bi eve çıkarsınız ve küçükte olsa bi ev alabilirsiniz..
makber canım sanada geçmiş olsun RABBıM bebeğini korusun inş hemen iyileşirsin..

herkese günaydın
makberim geçmiş olsunç ok zor taş düşürmaek ya canım benim alalh yardımcın oslun dahada iyimiişsin inşlah daha öğle acılar çekmesin kb öptün
deriinim loçkam benim inşlaalh sende gönlünüün istediğ igibi dükkana yakın bir ev bulursun canım bencede çık 50 lira fark varsa hiç durma çık wen azından rahat edersin ne ses duyarsın nede raahasız olursun canım eşinde bir an önce askere gidip gelir inşllalh
nurum hoşgledin nasılsın

sevalcim geldinmi sanada günaydın hayırlı işler bacım 28inde olacağım yani bu pazar günü galiba ..
ya yokbe hamile değilimdir ben dedimya hiç umudum yok napayım olmazsa RABBıM vermiyor zorla olmazki. dün fikrete çok sevindim leylada hamile görüyonmu istedi istedi olmadı şimdi hamile kaldı ali rıza bey felç olacak onun yüzünden dün nasıl söylendim hepsine kızdım eşim diyoki
ALLAHım karı sonunda kırdı kafayı :))
işte böyle canım sende ne var ne yok..

ah nurumniye öğle diyon laallhtan umut kesilmez canım nişlllah gelmeyecek adetin leyla oğuzdanmı hamile gerçekten ya nasıl evlatlar ya her şeyin hayırlııs bende kuaföre gigigtim yeni gledim hemen dükkan açtım

tabii umut kesilmez ama çokta üstelememeye çaloşıyorum düşünmekte istemiyorum.. birde çok yıpranıyorum düşündükçe bana bakma bazen bana eserler coşarım yine :)))
evet oğuzdan hamile ma oğuz sonunda ali rıza beye bakacak sen gör. aslında keylenın suçu yokki nejla oğuzu ayartmaya çalıştı ve kardeşinin yuvasını bozdu amaaan neyse sanki gerçek bi habermiş gibi..
ama dün müge anlıya baktımda azcık oğlan amcasının karısıyla kaçmış ilişkileri varmış..
dünyanın çivisi çıkmış daha neler duyacağız...

seval benim çıkmam lazım annem rahatsız ona bakayım uyuyodu bişeyler hazırlayayım yesin sonrada biraz işim var yemek yapacam uzun sürer belki gelemem kendine iyi bak AEO..

merhaba canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dün gece anneciğimle yattım bi zamana kadar uyuyamadım hiç ama sabaha karşı dalmışım öyle şimdi iyiyim çok şükür ağrım yok ama midem bulanıyor neyse bunada şükür..iyi oldukça girmeye çalışıcam öpüyorum sizi

makbercim cok sevindim daha iyi olmana. gelemesende derin getirir bize haberini, sen iyi ol yeter tatlim. Insallah dusurdun tasi ve bitti bu konu. hic morel bozma neler atlattik biz, gecicek bu ve bebisi hic etkilemeyecek Allah'in izniyle.
kizlar cok ama cok uykusuzum gece disardan bir gurultuyle kalktim ve uyuyamadim daha sonra toplamda iki saat bile uyumamisimdir ve doktora gitmem lazim oglen walla adam sansli doktora soru sorucak halim bile yok, esimle anlassinlar ben asilama gunu gideyim direk sorgusuz sualsiz:)) ay kafm dusecek simdi klavyeye gulucuk yaptigima bakmayin cok uykusuzum. ben yarina zor gelirim aksmustu uyuyup yarina uyanmayi planliyorum:))

aa kimseler yok burada gün bende valla okadar uykusuzumki demin uyumuş kalmışım bi bakınayım sizlere dedim ama gözümü açamıyorum bu ne ya hadi akşam hayırlı haberlerle gel sanada banada iyi uykular :))

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:arkadaşlar inşallah hepiMize uğurluu gelir:):) benide listeye yerleştirinn rabbim herkesinn gönlünee göre versinn...

selam hanımlar nasılsınız?kimsecikler uğramamış bugün .benimde kociş evde dışardaydık yeni geldik bakıyım dedim.
makbuşum sevindim canım iyi olmana rabbim daha iyi etsin..
günüm doktora gidiceksiniz güzel haberlerle gel bitanem...
nurcum hayırdır tatlım uyku hali filan bebişmi var yoksa ?
sevalim sende yoksun nerelerdesin tatlım?
bersumve gökcemde uğramamış kızlar nerdesiniz yaa.
neyse ben kaçtım görüşürüz ...

güzeller mrb nasılsınızz
kimseler yok yaa kaçırdım hepinizi bugün geç uyandım 12 de kahvaltı kocişe yemek derken öglen geçti biraz el işi yaptım yegenime süveter örüyorum daaa.. akşam yemegimi de yaptım kociş gelir birazdan yeriz neyse akşama da misafirlerim var eşimin iş arkadaşları karıkoca gelicek belki karşı komşumla kocasıda gelir o yüzden gece gelemeyebilirim kib öpüyoum hepinizi güzeller

selam güzeller yeni geldim gene 2 veli gezdim ye allah ye ye allah ye mahvoldum yemesem olmuyo bi de eşine götür diye yanımada koydular 1 gram yiyecek yerim kalmadı kocişede kahvaltı hazırladım getirdiklerimden yedirdim allahtan yoksa tok karnına yemek yapmak hiç eğlenceli değillllll
hepinizi öpüyorum canlarım ilerleyen saatlerde gelirimmmmm

Back
X