• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

merhaba canım .yeni eski hiç farketmez bölmezsin canım .tanışalım seninlede .hoşgeldin aramıza .sende bebiş isteyenlerdensin galiba?

evet, ben de istiyorum bakalim kismet, ne zaman olur ama. Bu 3.ayimiz.. artik bol bol okuyorum, ne yapilir ne alinir vs diye.. heyecanli ve sabirsizim:)

canımm yaaa offff allah yardımcımız olsun gercektennn kanayan bi yarayla yaşamak cok zor geliyor bana her ay umutlanmak eşiminde beimle birlikteee nasıl beklediğini bir görsen negatif cıkınca nasıl üzüldüğünü bir görsenn kardeşinin kızına nasıl bite bite baktığını görsennnn ona bi cocuk verememek beni kahrediyorrrrr inan ewt eşime söyleyince verecei tepkiyide biliyorum ama napimmm ikimizdemi cocuksuz kalalım sonuçta onda bi problem yok sorun bendeeeesenağlamasenağlamasenağlama

aaa zeyno kızıyorum sana o ne demek öyle sorun falan yok RABBİM dilememiş şimdilik..
ona kalırsa bende kocamımı boşayayım tövbe töbe allah huzurunuzu daim etsin..

iyiyim canlarım ebrarım nurum...yani şükür halimize diyelim..bugün iyiydim ama eve gelmeden karnım agrıdı çok halada agrım oluyo midem çok bulanıyo.afedersiniz wc mi tutamıyorum:(((

ebrar kıyamam sana o ne demk öyle boşanalım gibi ALLAH yuvanızı huzurla doldursun amiiin.
bakın bihter bacımın derdi bizden büyük behlülü kaptırdı yazık ona :((
derinim nasılsın canım benim umarım iyisindir..
ya canım insan zorda kalınca aklına birsürü deli fikirler geliyo .ama sonra geçiyo tabi .rabbim kimsenin yuvasını bozmasın.
demek kaptırdı behlülü vah yazıkkk kıyamam ona keşke her dert bihterinki gibi olsa kaydirigubbakcemile3
canımm yaaa offff allah yardımcımız olsun gercektennn kanayan bi yarayla yaşamak cok zor geliyor bana her ay umutlanmak eşiminde beimle birlikteee nasıl beklediğini bir görsen negatif cıkınca nasıl üzüldüğünü bir görsenn kardeşinin kızına nasıl bite bite baktığını görsennnn ona bi cocuk verememek beni kahrediyorrrrr inan ewt eşime söyleyince verecei tepkiyide biliyorum ama napimmm ikimizdemi cocuksuz kalalım sonuçta onda bi problem yok sorun bendeeeesenağlamasenağlamasenağlama

canım yanlış düşünüyosun rabbim sizi biraraya getirmiş bundan sonraki kaderiniz beraber çizilmiş sorun eşinde olsaydı sen neyapardın?hem bunu senmi istedin .rabbim bir yoluna koymuştur sakın yanlış düşünme..

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ayaklarına sıcak su torbası koy varsa yoksada sıcak tutmaya çalış bitanem ev konusundada umarım senin gibi cici bir ev bulursun tez amanda..

ebrar, okudugum kadariyla, bilmiyorum tabi ne kadardir deniyorsunuz veya neler yasadiniz vs.. ama esin seni seviyor baksana kiyamaz insan esi aglayinca karsisinda..
sakin ama sakin stres yapmayin, biliyorum zor ama evliliginizi yipratmamaya calisin.
umarim cani gonulden yuvaniza guzel bir melek gelir, ve mutlulugunuz tamamlanir.
baskalarina kulaklarinizi tikayin, yeter ki esinle ayni goruste olun ve birbirinizi anlayin, destek olun, 3. kisilere baska sey yapmak duser.

he kıss behlül nihalin oldu senağlama bihterde sonunun geldiğinden habersiz:))
çocuk evin bereketi neşesi sesi nefesi ama napalım nasipde ne varsa o gelecek önümüze çok dular ediyorum çok bizimde göbüşümüz dolsun kucağımız boş kalmasın..

evet, ben de istiyorum bakalim kismet, ne zaman olur ama. Bu 3.ayimiz.. artik bol bol okuyorum, ne yapilir ne alinir vs diye.. heyecanli ve sabirsizim:)
canım inşallah fazla beklemeden gelir minişin .peki doktora gittinmi kontrol amaçlı?
iyiyim canlarım ebrarım nurum...yani şükür halimize diyelim..bugün iyiydim ama eve gelmeden karnım agrıdı çok halada agrım oluyo midem çok bulanıyo.afedersiniz wc mi tutamıyorum:(((
canım kıyamam sana niye ağrıyoki geçen sefer bukadar olmamıştı galiba .bi arasaydın doktorunu tatlım..
aman ebrarımm inanlarla ugraşmak zor..çenelerine hakişm olamıyo kimse.takmıcan kimseyi kuşum benim.

ah kuzum ahhhh bu insanlar varya insanı zıvanadan çıkarıyolar .bide sessiz oldunmu tamam .cano biliyosun ben biraz hassasım takıyorum işte .kocişte çok kızıyo ama elimden gelmiyo napıyım..

aaa zeyno kızıyorum sana o ne demek öyle sorun falan yok RABBİM dilememiş şimdilik..
ona kalırsa bende kocamımı boşayayım tövbe töbe allah huzurunuzu daim etsin..

inşlahh öledirrr nurunayncım ama canım okadar yanıyo ki ne yapacağımı ne diyeceğimi doğruyu yanlışı ayıramaz oldum biliyorum kafama cok takıyorum ama napimm yapım böle tek eksiğim biricik bebeğim onun dışındaa hiç bir eksiğim yok ve yokluğu beni artık derinden yaralamaya başladııı inşlahhh buda geçerrrr

bende çok ağladım drnin yanında bi kere ben anne olamıcam diye oda ağlama gençsin dedi bende ..
dr ahanım annemisiniz dedim oda evet dedi..
bende ona tekrar ANNE ıSENıZ BENıM ÜZÜNTÜMÜ BıLEMZSıNıZ dedim..
hastane çıkışlarında yollarda göz yaşım çok aktı..

neyse canım boş verin cok doluyum inanın çevremde okdar hamile tada bebeği olan varki kafama takıyorum ister istemezzz bu stresten ben bi halt yiyemiyorum ya zaten nasıl yeneceğimide bilimiyorum gördünüz durumumu işteee delünün tekiyimmmm

inşlahh öledirrr nurunayncım ama canım okadar yanıyo ki ne yapacağımı ne diyeceğimi doğruyu yanlışı ayıramaz oldum biliyorum kafama cok takıyorum ama napimm yapım böle tek eksiğim biricik bebeğim onun dışındaa hiç bir eksiğim yok ve yokluğu beni artık derinden yaralamaya başladııı inşlahhh buda geçerrrr

amiiiin canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç bu kadar karamsar olma diyene bak :) banada estilermi durduramazlar koyveririm çığlık çığlığa ağlarım :(( elbet bizde bir gün güleriz..

doktora gideli oldu, mayista gitmistim, smear testi icin, bu ekimde de kan tahlini vs yaptirdim. demir eksikligi oldugu icin hap aliyorum onun disinda normal gozukuyrdu hersey. Sadece yurtdisinda biraz daha itinasiz bu isler, doktorlar pek takmiyorlar, hamile olsaniz da 9 aylik surecte sadece 3 defa ultrasona sokmuyorlar. ondan turkiye daha guzel o acidan.

ebrar, okudugum kadariyla, bilmiyorum tabi ne kadardir deniyorsunuz veya neler yasadiniz vs.. ama esin seni seviyor baksana kiyamaz insan esi aglayinca karsisinda..
sakin ama sakin stres yapmayin, biliyorum zor ama evliliginizi yipratmamaya calisin.
umarim cani gonulden yuvaniza guzel bir melek gelir, ve mutlulugunuz tamamlanir.
baskalarina kulaklarinizi tikayin, yeter ki esinle ayni goruste olun ve birbirinizi anlayin, destek olun, 3. kisilere baska sey yapmak duser.

saol canım yaa eşimle aramız çok iyi şükürler olsun .ben 9 yıldır uğraşıyorum.enbüyük desteğim eşim zaten .rabbim bizi ayırmasın tabi bütün sevenleri..dediğin çok doğru 3. kişilere halt yemek düşerde insan etkileniyo ister istemez.

kocişler hep aynı di mi derinimmmmkaydirigubbakcemile3
evet bitanem yaaa:))))
selam diycem kimseler kalmamış geç kaldım yine .annemdeydik yeni geldim bakıyım dedim ama bugün pek hareketlilik yokmuş topikde .
derinim yeni ev bakıyomuşsun hayırlısı olsun canım .eğer arada okadar az fark varsa değiş bencede .enazından altkattan kurtulursun .alt katta oturmanın tadını bilirim .yolgeçen hanı gibidir .birini evde bulamazlar cama tıklayıp sana sorarlar bunun gibi birsürü dezavantajı vardır.şükür ben 3. kata çıktım .darısı sana bitanem herşey güzel gönlünce olsun.inanıyorumki güzel bir ev bulacaksın..
makbuşum birazdaha iyiymişsin sevindim canım .inşallah daha iyi olursun..
gökcem akşam gelmemişsin yoruldun demi çok gezmektenkaydirigubbakcemile3 delüüü seni özledim valla muhabbet etmeyi..
günüm heyecan dorukta değilmi hadi hayırlısı tatlım..
baharcım selam canım iyisin değilmi?
evet canım benim yaaa..çok sagol güzel duaların için ebrarım bakalım koray hallederse askerlik tcilini o zaman bakıcam rahatla..
makbere bir bakiim dedim ama gelmemis Insallah daha iyisindir makbercim.
ebrarcim sagol ama hic heyacanli degilim normal deneme disinda ne farki olucak anlamis bile degilim:))))) spermler yikanicak sadece, dus alicaklar:))))))))
tup bebek olsa bak kesin cok heyacan yapardim ama cok sakinim. ilk gun bir icim kipirdadi da simdi hic bir hissiyatim kalmadi olaya hatta usendim esim ne zaman nasil lab. gidicek vs:))
ama bakiyorum cunku esim pazartesi izinli o gune denk gelicek mi anlamaya calisiyoruz ona gore iznini degistirecek de, oyle seker.
opuyorum hepinizi yarin hep disarda olucaz gelemem; bir ara makbere bakarim Insallah cok iyi olucak guzel hamisimiz yarin.:nazar:
canım ya ugramamışsın naptın merak ettim kuşum..inşallah ben buradayken gelirsin yorgunsundur gerçi şimdi.
herkese günaydın kknın güzelleri gece iyice kaynattınız haaa...sizi yalnızca okuyabildim aranıza katılamadım :(((
güncüm benden huylanma canım benim hiç umudum yok hamile değilim belkide havalardan böyleyim bu ay için değil sonrası içinde umudum yok napayım RABBİM büyüktür ona güeniyorum senin minnişlerde umarım doktor amcaları çimdirip yumoşlarla buluştururlar ve hemen tutarlar amiiin..
derincim canım inan sana çok üzüldüm ev sıkıntısını ben bilirim eğer eynı paraya başka ev varsa çıkın ama iyice bir araştır güzelim RABBİM yardımcın olsun rızkınızı arttırsın size hayırlı bir ev nasip etsin ..
bende çok çektim anlatamam kaynanamın evinde sığıntı gibi oturduk çok ağladım sabrettim bi şekilde RABBİM önüzü açtı feraha erdim ama umarım siz tez zamanda iyi bi eve çıkarsınız ve küçükte olsa bi ev alabilirsiniz..
makber canım sanada geçmiş olsun RABBİM bebeğini korusun inş hemen iyileşirsin..
canım çok çok sagol tatlım...
inşallah dedigin gibi olur..Allah herkesin rızkını arttırsın. güzel güzel evler versin..bunada şükür tabiii.
herkese günaydın
makberim geçmiş olsunç ok zor taş düşürmaek ya canım benim alalh yardımcın oslun dahada iyimiişsin inşlah daha öğle acılar çekmesin kb öptün
deriinim loçkam benim inşlaalh sende gönlünüün istediğ igibi dükkana yakın bir ev bulursun canım bencede çık 50 lira fark varsa hiç durma çık wen azından rahat edersin ne ses duyarsın nede raahasız olursun canım eşinde bir an önce askere gidip gelir inşllalh
nurum hoşgledin nasılsın
amin loçkammmm inşallah canım:)
selam güzeller yeni geldim gene 2 veli gezdim ye allah ye ye allah ye mahvoldum yemesem olmuyo bi de eşine götür diye yanımada koydular 1 gram yiyecek yerim kalmadı kocişede kahvaltı hazırladım getirdiklerimden yedirdim allahtan yoksa tok karnına yemek yapmak hiç eğlenceli değillllll
hepinizi öpüyorum canlarım ilerleyen saatlerde gelirimmmmm
kızz ne güzel ye yee şişşş delü karı..kilo almak istiyodun hem ohhhh:)))
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ayaklarına sıcak su torbası koy varsa yoksada sıcak tutmaya çalış bitanem ev konusundada umarım senin gibi cici bir ev bulursun tez amanda..

canım torba yokda su şişesi ayarlarım artık..ayaklar önemli valla haklısın..sıcak tutmaya çalışıyorum.

sabırsız bendede kan demir eksikliği var o önemli değil hani kara üzüm var ya ondan ye bolbol kan yapıyor o..

arkadaslar siz kac yasindasiniz ki bu kadar sorun ettiniz, veya bir sorunuz yoksa, bence uzulmeyin bu kadar.
burdaki benim 3 arkadasim, yas ortalamalari 33, hepsi hamile..
ondan saglikla ilgili bir sorunuzu yoksa merak etmeyin.

derinim geçmişimi okuyosun tatlım.?sesin çıkmıyo
kızlar buarada vaktin farkında değilim ben daha akşam yemeği yemedim...karnımdan sesler gelmeye başladı kaydirigubbakcemile3

ebrar bende çok acıktım ama eşimi bekliyorum gelemedi gitti..
sabırsız ben temuuzda 24 olacağım eylüldede 4 yıllık evli olacağım hep genç anne olmak isterdim ama bak yaşlanıyom üzüntüden bebeğime enerjim kalmayacak diye korkuyorum..

Back
X