• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay ebrarım midem bulanıyo hep yaaa...bi görsen birsürü gebelik belirtim varkaydirigubbakcemile3 ama biliyosun çalışma falan yok ortada:)))imkansız yani.yarada dondurdum üstelik adetim biteli 1 haftayı geçti.
delümmm yoksam mucizemi kaydirigubbakcemile3
kuşum niye bulanıyoki miden ?üşüttnmü acaba ?nane limon iç biraz iyi gelir belkim..
buarada benimde kasıklarım ve belim ağrıyo belkide erken adet olucam..
memnun oldum tanistigimiza, ben de kaciyorumm. iyi bakin kendinize

canım bende memnun oldum .görüşmek üzere .iyi akşamlar..

evrarım süper oluyo yaa..hatta onu tavuk yada et suyunla haşlıyolar .annem öyle yapıyor..erişte gibi oluyo ama iki renkli:)kavururken makarnanın hepsi kararmadıgı için yarısı beyaz kalıyo...öyle pilavı kavurdugun igib kavur üstüne ketıldan sıcak su ekle haşla.

delümmm yoksam mucizemi kaydirigubbakcemile3
kuşum niye bulanıyoki miden ?üşüttnmü acaba ?nane limon iç biraz iyi gelir belkim..
buarada benimde kasıklarım ve belim ağrıyo belkide erken adet olucam..

canım bende memnun oldum .görüşmek üzere .iyi akşamlar..

ebrarım herkes gitti cano msn e gelde iki konusak kaçıcam zaten...seni tutmayacaksam tabi.

zorr,zeyno,kızlar sesiniz çıkmıyo kaçtınızmı?
derinim tuana yaşınamı gircek maşallah yaa .gerçekten zaman çabuk geçiyo .rabbim nice güzel yaşlara eriştirsin inşallah..

evet bitanem yaa.ocak 26 da kısmetse..cidden sanki yeni dogum yaptı.bugün yanıma ugradılar:))yrsin bi görsen.Allahım sana bana hepimize nasip etsin böyle tatlı evlatlar..

amiiiin canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç bu kadar karamsar olma diyene bak :) banada estilermi durduramazlar koyveririm çığlık çığlığa ağlarım :(( elbet bizde bir gün güleriz..

23 yaşındayım canımm 2 senelik evliyimmm bende erken anne olmak isteyendenimm daha küçüksün dur bekle deme çünkü benim ha deyince olmuo düşük oluo yani iş sadece hamile kalmakla bitmio canımm o yüzden hemn olsun istiyorum

canım yaa üzme kendini .olucak inanki bak kalmışsın yaa hiç olma ihtimalin olmasaydı .çok insan var doğuştan rahimi veya yumurtalığı olmuyan .inşallah bu konuştuklarımıza gülücez çok yakında...

ewt kaldım canım ama 1 yılı geçkinde bekliyorumm onları duyuncada halime şükrediyorum allahım onlara sabırlar versin hemde dağlar kadarrrrrrr

zynocum seni çok iyi anlıyorum..o insanlar daha çok strese sokmaktan başka bişey yapmazlar zaten...
ben bunu rabbimin sınaması olarak görüyorum ve bu sınamayı atlatacagıma inanıyorum..çünkü ne zaman olursa olsun rabbimin beni de anne yapacagına ninanıyorum.ve de hepimizi..inanın bigün burada evlatlarımızdan bahsdicez.

ewt canımm rahat bırakmıyolarr ki
inşahh canım inşalahhhhh en büyük dileğimmmm

Dedigim gibi herhangi bir saglik sorunu yoksa ve dogru zamanlarda deniyorsaniz ve biraz da sans neden olmasin.
Insallah en kisa zamanda olursun.
Biliyorsundur beyin aslinda herseyi, hormonlari ve dolayisiyla ureme sistemini yonetiyor, pozitif dusun pozitif olsun.. Stres yok!!

bende kendi kendime diyorum canım stres yok!!
diye ama olmuo işte çevree cok etkiliyoo ister istemez aklına geliyorrr

zeynom stressiz hayat yokki .bebeği düşünüp stres yapmasak başka stres etkenleri var .napalım dua etmekten başka yapıcak bişey yok..

cıkıcaktım zaten canımm koçişi cok yanlız bıraktımmmmm uyuya kaldı heralde sesi soluğu cıkmıyooo sohbet tatlı geldii takıldım kaldımmmm

canım herzaman gel muhabbet edelim .bizi bizden iyi kimse anlamaz .bende çok öptüm allaha emanet ol .bende kaçıyorum zaten bişeyler yiyim ..byyyy

Back
X