"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet canım bu insan için denicek çok şey varda neyse makbuşumda daha fazla gerilmesin .herşey yoluna girecek anlıyacak er yada geç şu ufaklığın fena olduğunu ...

yaa kizlar makbusun esi acayip suruncek siz merak etmeyin hepimizin intikamini alicak makbus, cok duyacagiz nasil don diye yalvaracagini. gecicek Insallah makbus uzulmesin yeter.

günüm hayırlı olsun canım .inşallah yumoş döllenicek bölünücek ve senin göbüşünde yerini alıcak.buarada senayla aynı zamanda olucakmış .ikiniz içinde herşeyin engüzeli olsun..

kızlar hepinize ii geceler makbuşum kuşum benim çok üzüldüm nolur canını sıkma stres bebeği de strese sokuyo çünkü allah korusun ...hiç yoktan olmadık şeyler yaşama birtanem...ebrarım seni de çok öpüyorum birtanem..günüm ben çıkıyorum yarın sınav var ya erken kalkacam...hepiniz çoooooook seviyorum artık buraya pek takılamıyorum ama....gelecem söz...

yok cnm güzeldi :) ay güncüm hadi inşallah cnm pst aşılama dimi güzel hberlerle gelcek 2010 desene.

senam bende seni öpüyorum canım .aşılaman hayırlı olsun inşallah minişin tekrardan gelicek .kendine iyi bak .stres yok tamammı..

kızlar hepinizi öptüm iyi geceler benim pc kafayı yedi çok geç görüyorum yazdıklarınızı güncüm sölediklerine katılıyorum ah bu erkekler yapıyolar sonra kedi gibi sürünüyolarr

ebrarcim walla burda eczaneler igne yapmiyor hemsire numaralri verdiler eve gelen, daha aramadik bile:)) doktor yarin icin 4te yaptir dedi ben gece dusunuyorum gece gece nereyi bulucaz konusmadik bile esimle.haa acaba olur mu diom ama inan heycanla beklemiyorum hala:)) nasil olsa olmaz niye kaptirayimki diorum:))
senam icin heyacanliyim ben, Insallah ilkinde tutucak, ayni gun ve yarim saat arayla yapilcak ikimize de sonra deliyle beklicez kesin benim basimin etini yiyecek:)) sonrada sevinicez di mi senacim:))

ebrarcim walla burda eczaneler igne yapmiyor hemsire numaralri verdiler eve gelen, daha aramadik bile:)) doktor yarin icin 4te yaptir dedi ben gece dusunuyorum gece gece nereyi bulucaz konusmadik bile esimle.haa acaba olur mu diom ama inan heycanla beklemiyorum hala:)) nasil olsa olmaz niye kaptirayimki diorum:))
senam icin heyacanliyim ben, Insallah ilkinde tutucak, ayni gun ve yarim saat arayla yapilcak ikimize de sonra deliyle beklicez kesin benim basimin etini yiyecek:)) sonrada sevinicez di mi senacim:))

canım yaa kızıyorum sana nedemek olurmu acaba olucak inşallah bikere hamiş kaldın yine kalıcaksın.
bide doktor nezaman dediyse ozaman yaptır .artık biraz zor olsada bulucan çaresini.bak negüzel hemşire nosu bile vermiş doktorun .herşeye pozitif başlaki pozitif devam etsin.ben inanıyorum buay iki hamişle topic dolucak .aa prensesimde var inşallah oda kalırda toptan bayram ederiz...

hayirlisi ebrarcim oyle kesin olmaz gb degilim canim, hayirlisysa olsun diye dusunuyorum. bosver heycan yapip uzulmektense boyle dusunup sevinmeyi yeglerim.

makbuş burdamıki günüm .?
derinimde gitmiş tabi yarın iş var ..
buarada bende bugün doktora gittim kan verdim tiroit için pazartesi belli olcak bakalım inşallah düşmüştür..

haklısın günüm bende tüp yaptığımda çok relakstım eşim çok fenaydı.rahat olmak herzaman avantaj .inşallah 15 güne kalmaz burda halay çekeriz tatlım..

aa canim Insallah dusmustur o ilaclarla, icini ferah tut. dustuyse tedavi baslicak mi?
makber burdaydi demin benim ekranda, iyi olmasin zaten uyusun guzelce

Back
X