"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay makbeeer bu sabah duyduğum en güzel haber..
allah devamına erdirsinn inş doğup büyüdüğünüde görürsün..
zor ne diyeyim çok sıkıntılıyım bu ilk değilki inan ben onun bu düşüncesizliği yüzünden neler çektim ya kafayı sıyıracak duruma gelmiştim babamlar el attı bize ya çok nankör valla ne takılar ne paralar gitti onun bu huyu yüzünden ben bıktım tam düzelmişken yine bozuldu yine aradı neler diyo bide bağırıyo kendimi zor tutuyorum bağırmamak içşn annem duyar diye yoksa bende ondan beter bağırırım..
kendimi işe verdim bak adetim gelecek galiba belim ağrıdı ALLAH huzur bozanların huzurunu bozsun dicem ama tövbe tövbe..

ay makbeeer bu sabah duyduğum en güzel haber..
allah devamına erdirsinn inş doğup büyüdüğünüde görürsün..
zor ne diyeyim çok sıkıntılıyım bu ilk değilki inan ben onun bu düşüncesizliği yüzünden neler çektim ya kafayı sıyıracak duruma gelmiştim babamlar el attı bize ya çok nankör valla ne takılar ne paralar gitti onun bu huyu yüzünden ben bıktım tam düzelmişken yine bozuldu yine aradı neler diyo bide bağırıyo kendimi zor tutuyorum bağırmamak içşn annem duyar diye yoksa bende ondan beter bağırırım..
kendimi işe verdim bak adetim gelecek galiba belim ağrıdı ALLAH huzur bozanların huzurunu bozsun dicem ama tövbe tövbe..
canım çok sağol amöin inşallah hep beraber görürüz..sende canını sıkma hepsi böyle bunların akıllanır elbet ama inşallah geç olmaz..

ya bilmiyorum allah kahretsin ya tövbe rabbim beni nasıl isyan ettiriyor deminde aramoşsana bi daha bilezik alanın bidaha rüyanda görürsün diyo sanki atla deve ..
ya çok birikimimiz olsa ben zaten isterim ama yokkii bende diyorumki ilerde yaparsın elimzdeki parayı neden 2. arabaya bağlayasınki ya haksızmıyım ama ben biliyorum geçen annesi gil burdayken konu açıldı dediki annesine;
bak babası ev verdide rahatım gerçi ev nurun araba nurun benim bişeyim yok diyo..
anasıda e ilerde bilezikleri bozarsınız sende bi iş arabası alırsın orada onu boğmak istedim sanki evi arabayı oğlu aldıda..
işte kulağına su kaçırdılar ya oda kafaya koydu duyanda sanacak milyarlarımız var bu adam iş kurmak istiyor..
neyse canlarım lüzümsuz konuştum ama anneme bile anlatamadım çok kızar diye sizde olmasanız.

nurcum buradyım ya ne diyeceğimi iblmiyom gerçekten çok üzüdüm laalh yardımcın olsun nurum ya inşlalalh aklı tez zamanda başına gelir

offf ya şimdide ablası aramış bak eşin çok üzülüyo neden vermiyosun diyo..
ya bunlar bana destek olacaklarına bide köstek oluyorlar mutlaka ablasını benimki arattı ben bilirim malımı:(( valla seval parada değilim ama ben işin içindeyim bazen güzel oluyo ama bazen hiç iş olmuyo o zaman ne olacak arabayımı oturup yicez bide ben çocuk istiyorum demiyolarki ilerde çocuğunuz olacak paranızı tutun ona harcarsınız şimdi hepsinden nefret etmekte haklı olduğumu dahada anladım ooff canım ya nasılsın bile demedim sana ben ne kadar bencilim rahatlamak için seni sıkıyorum...

semoşum hoşgeldin nasılsın canım benim yeğnlerimiz nasıl inşlaalh iyilerdir seni burda görmek ne güzel

hb canım geçmişi okuyodum iyiyim sağol sen ne apıyonn
debsenam ve günümmm aşılamalarınız hayırkı olsun melekleriniz sizinledir inşşşş dün aklıma geldiniz dua etmeye çalıştım herşey güzel olur inşş
makbuşşum sen bebeğine bak acele kararda verme kafayı dinle annenlerde

sevalim çıktın mı canımm
nurcum senide üzmüşler ya ne istiyolar bunlar yaaa allahım kolaylık versin nurum takma kafaya
derinim senide unutmadım kuşum eşinin işi çarşambaya kalmış herşey istediğiniz gibi olur inşşş
ebroşum tiroid düşmüşş ohhh kist yoktur inş olsa dahi sen onuda aşacan taş gibi avratsınn heee bersum senlede görüşemez olduk hepinizi çok sefiyommm

vaalh idükkandayım canım benim hep aynı şeyler
bitoş ablam hoşgledin en nasılsın
ebroşum hoşgeldin bitanme nasılsı n nasıl oldun geçtimimi hastelığın

ya demin beni aramış diyorki benim paramı bana ne akla vermezsin benim ilerlememi istemiyosun inan babasının lafı ben bu çok duydum o kafasına koyduğunu yapar yapamasada beni yer bitirir daha gece güzellikle konuştum sabahta aynısını dedim hele bak neler diyor tamam ben çalışmıyorum ama bende evde onun parasına sahip çıkıyorum savurmuyorum hem babam bu evi bize vermeseydi paramı birikirdi kiraya nasıl para akardı bunu düşünmüyor neyse ben bu sefer tam kaçtımm
seval valla abartmıyorum kendini övüyo sanma ama bazı rüyam valla çıkyo bakalım umarım sonu gerçekleşir.
ah canım yaa bu erkekler hep böyle yaa kafalarına bişey koyarlar illa yapıcaklar .güzelliklede anlatmışsın ama yinede huzurunnuz bozulmasın yine iyi konuşki iyi olsun tatlım.allah kolaylık versin nediyim zor.umarım doğru kararı verir eşin..
canım benim sende neler yaşamışsın..hepiniz çok düşüncelisiniz Allah razı olsun sizlerden..kararım değişmiş değil yalnız biraz askıya aldım onlardan önce bebeğimi düşünmeliyim.

hastaneden geldim kızlar bebeğim iyi çok şükür doktorda 9 haftalık olmuş dedi :nazar:
ocak ayının 19una gün verdi ikili test yapılıcakmış.herşey iyi güzelde bana kanaman oldumu hiç diye sordu neden sordu bilmiyorum canımı sıktı biraz..neyse bebeğimi gördüm ya keyfim yerine geldi.Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip etsin dua edin kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sağol amöin inşallah hep beraber görürüz..sende canını sıkma hepsi böyle bunların akıllanır elbet ama inşallah geç olmaz..

canom çok sevindim yaa minişinin iyi olmasına inşallah daha iyi olucak annesi için .kararından vazgeçme ama biraz daha zaman ver canım endoğru kararı sen vericeksin inanıyorum .herşey gönlünce olsun bitanem..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevalim çıktın mı canımm
nurcum senide üzmüşler ya ne istiyolar bunlar yaaa allahım kolaylık versin nurum takma kafaya
derinim senide unutmadım kuşum eşinin işi çarşambaya kalmış herşey istediğiniz gibi olur inşşş
ebroşum tiroid düşmüşş ohhh kist yoktur inş olsa dahi sen onuda aşacan taş gibi avratsınn heee bersum senlede görüşemez olduk hepinizi çok sefiyommm
oy bitanem gelmiş .nasılsın tatlı hamişim .özledim seni nerelerdesin valla merak ettim seni yaa .inşallah iyisin canım .
benim tiroit düştü çok şükür şu adette gelseydi çok iyi olcaktı..taş gibiyim haa saol datlum öyle olmaya çalışıyoruz .inanç oldumu hayatta güçlü durmayı öğreniyosun.allahım bu imtihanıda hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin..
vaalh idükkandayım canım benim hep aynı şeyler
bitoş ablam hoşgledin en nasılsın
ebroşum hoşgeldin bitanme nasılsı n nasıl oldun geçtimimi hastelığın

sevalim hoşbuldum cano .nasılsın?doktora gitcekmişsin hadi hayırlı haberler alırsın inşallah tatlım..

Back
X