"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar gelin ebroşum semoşum ben burdayım müşterim vadrdı ya kaçırıdm sizleri canım ebroşum sağol canım nişlaah

sevalım doktoramı gıdıcen cnm korkmana ne gerek var hersey güzel cıkar umarım canını sıkma

makbusum cok sevındım cnm ınsallah kucagınada alıp mıs kokusunu cekıceksın ıcıne:Saruboceq:
ebrosum cok sevındım cnm tiroıtın düşmesıne hadı hayırlısı cnm
nurcugum sende takma kafana cnm hersey yoluna gırıcek ınsallah herkesın hayatında var böyle tıp seyler emın ol bız güçlü olalaım yetr

ebrarcım ricim sağolun kızlar iyiki varsınız takmamak elimde değilki çok fenayım sinirden miğdem arıyor bakalım ne olacak sizleride rahatsız ettim kusura bakmayın lütfen..
gün ne yaptı acaba ay umarım hamiledir oda senada çift çizgiyi görecekler bu ay umarım..

makbuşum canı bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim canım bende nura katılıyorum sen bence bi süre daha bekle kesin kararını vermek için canım benim öpüyorum seni

selam güzellerrrr
makbuşcum meleğini görmüşsün maaşallah bebişine ......inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsünn
ebroşum karşılaşamadık özledim taş hatunum benim :)
sevalim öğlen girdim kk ya ama yazamadan çıktım kusura bakma canım...

akşam misafirliğe gidicez gece gelirim öptüm sizleri tatlı hatuşlarrr

hb canım geçmişi okuyodum iyiyim sağol sen ne apıyonn
debsenam ve günümmm aşılamalarınız hayırkı olsun melekleriniz sizinledir inşşşş dün aklıma geldiniz dua etmeye çalıştım herşey güzel olur inşş
makbuşşum sen bebeğine bak acele kararda verme kafayı dinle annenlerde

sagol canim, bebislere sevgiler benden :nazar:

ay makbeeer bu sabah duyduğum en güzel haber..
allah devamına erdirsinn inş doğup büyüdüğünüde görürsün..
zor ne diyeyim çok sıkıntılıyım bu ilk değilki inan ben onun bu düşüncesizliği yüzünden neler çektim ya kafayı sıyıracak duruma gelmiştim babamlar el attı bize ya çok nankör valla ne takılar ne paralar gitti onun bu huyu yüzünden ben bıktım tam düzelmişken yine bozuldu yine aradı neler diyo bide bağırıyo kendimi zor tutuyorum bağırmamak içşn annem duyar diye yoksa bende ondan beter bağırırım..
kendimi işe verdim bak adetim gelecek galiba belim ağrıdı ALLAH huzur bozanların huzurunu bozsun dicem ama tövbe tövbe..
nurun ya sen onu bunu birak da artik bir gebelik testi yap. durup durup aklimdan senin hamile oldugunu geciriyorum ay kendini birak benim icin test yap.
adamlada guzelce konus aksam once akrdesi cikarsin parayi sen gor, is kafana yatarsa verirsin. o da uzuluyordur simdi is guc konusuna guzel konus sen, tatli dil yilani bile deliginden cikarirmis. kiz istermesin bebis gelmis olsun rizkiyla yeni is de tutsun; ay Insallah.

ya seninde kafanı şişirdim canım şimdi kapatayım ben evi toplayayım olurmu sonra gelirim inş..
ya zaten ben rüyamda görmüştüm güya pkk sehre inmiş bende bi yere gidiyordum kafamdan beni kurşunluyordu birisi... ama ben öldü rolü yapıyordum ölmemişim...
sonra aniden herşey normale dönüyorben silahı alıp o düşmanı vuruyordum ve esir alıyordum film gibi bişeydi kalktım her yerim ecıyordu..
gece zaten uyuyamadım bi gelsinde eve bakalım ne olacak zaten onun bu davranışları yüzünden nelerim ne takılarım gitti benim.. neyse uzatmıyayım dedim yine yazıyorum..
deli mi ne ruyaya bak; koptum gulmekten ama sonu hayirli merak etme iyi biticek bu konunun sonu.

makbercim canimmmmmmm bebisin kocaman olmus kirkbir kere Masallah.
:nazar: :hooray:
sorar tabii doktor her doktor sorar merak etme icerde bir sey gormus olsa, yat dinlen progesteron al derdi hic bosuna uzme kendini hayatta seni gule gule die yollamazdi. hic bir sorun yok ama lutfen su ic bol bol bu haftalar su cok onemli, plesentan gelisecek lutfen en az 2 ltalkisalkisalkis

hah kızlar geldinizmi gün nasılsın canımağrın falan varmı kızzz hamilesinizdir inş bu ay sende senada

kizlar benim bir basim donuyior hayra ciksin:)) bir gunluk hamile olup belirti soyleyen tek insan oglu benimdir herhalde :smiley-cool:
bu arada 16mm falan ama doktor hakli cikti yumurtam catladim dun hem hissettim hem de sabah baktim atesim yukselmis:)) en azindan manyak doktora olan kizginligim gecti.
neyse en azindan durumu kurtardik asilama denenmis oldu. aslina bakarsaniz pek bir rahatim tutar tutmaz dusunmuyorum pek. son gunler baslarim ben biliom kendimi.

gün canım benim inan canım çok sıkkın bebeği düşünemiyom şimdi....
ama biraz daha geçsin yaparım cano :) umarım içine doğan olur bitanem..
kız nasıl konuştum anlatamam onlarda para verecek göz yok vermezler onlar varya anlatamam aahhh içim çok dolu be gün anlatsam bu sayfalar dolar..
bizim riske atacak paramız yokkiii bilemiyorum ..
sen beni boş ver dün nasıl geçti acı oluyormu bacım inş hamilesindir sağlıklı hayırlı 2 beben olacak

asilama cok kolay bir seymis nurun yaptirirsan Insallah gerek kalmaz, hic korkma ben doktora niye yapmiyorsunuz dedim sadece bakti sandim megerse bitirmis anlamamisim, gozlerimi kapamistim da korkudan:)))
aci sizi bir sey yok. aman bosver hayirlisi hepimiz kaliriz yakinda hamile takmayalim zaten, hayirli zamanda olsun.
yaa o zaman inat et verme ama guzelce hallet adamlar bu konuda gurur yapar bagirirsan.
ailesi yuzunden arani da bozma eslerimiz cocuk gb bize de anne gb avutmak dusuyor.

nurun sen bahset agrin var mi bosver beni, senden hala umitliyim git test al!!! uykun var mi?

günüm çok uykum var ateşimde var halsizimde açım ama kalkıp yemek yiyesim yapasım yok bide sıksık idrara çıkyıom (af edersin) koyu renkli bide akıntım var hani diyolarki yumurtlama gününde uzayan yumurta akı gibi çok sıklaştı bu aralar bacım bide sol göüsün altında kaburga kemiği varya oramın aktı ağrıyo acaba böbreklerimimi üşüttüm diyom ama çok can yakıcı değil..
işte bu kadar dr hanım hamilemiyim?

hakkımızda hayırlısı canım benim ben paramızı ilerde bebek tedavisi ve olursa bebek bakımı için biriktiriyorum cicim zaman bunu gösteriyor ay bacım topiğe 2 hamile düşecek inş yakında :))

Back
X