"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günüm çok uykum var ateşimde var halsizimde açım ama kalkıp yemek yiyesim yapasım yok bide sıksık idrara çıkyıom (af edersin) koyu renkli bide akıntım var hani diyolarki yumurtlama gününde uzayan yumurta akı gibi çok sıklaştı bu aralar bacım bide sol göüsün altında kaburga kemiği varya oramın aktı ağrıyo acaba böbreklerimimi üşüttüm diyom ama çok can yakıcı değil..
işte bu kadar dr hanım hamilemiyim?

yaa bak yine de cok ciddiye alma umutlandirinca olmayinca cok uzuluyoruz burda bekleyen kisiyi umutlandirdik diye ama bunlar kabak gb hamilelik belirtisi hamile kaldigim ay bana olanlar bunlardi. kiz sen bosver esini altini git de test al simdi eczaneden. ayrica bebek varsa sizin sorun kendiliginden cozulur.:))) :nazar:
film cekildin di mi sen bu ay bak film zamani yumurtlamayi degistirir ileriye atar o zamanda dogal olarak gunun gecer. ama normal zaman disinda da calisma oldu mu sen onu soyle ozel ama soyle ben iyice huylandim cunku, kac gun gecti bir de onu soole.

kızlar geçmiş okumadan yazıyom doktora gitim çok şükür bir şey yok adetle brlikte 12 günün gel dedi uymurtlam gününü yalkalyacak bakcak ulrasyondan o gün ilşki önercek ay kızlar kusura bakmayın açık yazdım

günüm çok uykum var ateşimde var halsizimde açım ama kalkıp yemek yiyesim yapasım yok bide sıksık idrara çıkyıom (af edersin) koyu renkli bide akıntım var hani diyolarki yumurtlama gününde uzayan yumurta akı gibi çok sıklaştı bu aralar bacım bide sol göüsün altında kaburga kemiği varya oramın aktı ağrıyo acaba böbreklerimimi üşüttüm diyom ama çok can yakıcı değil..
işte bu kadar dr hanım hamilemiyim?

canım senin reglin kaç gün geçti?

kızlar geçmiş okumadan yazıyom doktora gitim çok şükür bir şey yok adetle brlikte 12 günün gel dedi uymurtlam gününü yalkalyacak bakcak ulrasyondan o gün ilşki önercek ay kızlar kusura bakmayın açık yazdım

aa ne guzel yumurta takibi yapilior demek sana. hayirli olsun ne kusura bakcaz canim iliskiye girmeden bebek olmuyor o yuzden kusura bakilcak yani yok:))
kizlar ev darmadagin biraz is yapayim.
nurun cevabini bekliom sonra cikicam.

günüm asıl dün olacaktım ama 26 sında az leke geldi bidahada gelmedi..
birde hani 12 14 16 günleri varya biz 14üncü günü .... yaptık
günüm eğer geçmişi okudu isen benim bazen 28 yada 26 sında olacak günüm 1ine atlıyor anladınmı bacım birde umutlanmıyorum umutladırıyorum diye üzülme :)

sevalim inş bu ay tutacak iyi yapmışsın yumurta takibi yaptır tatlım
rufayda 3 aydır 28inde oluyorum canım günün geçmediki daha o yüzden test yapmıyorum..

iyi de leke gelmis regle olsan devami gelirdi, regle gb agrin var mi?
sen hamilesin bence :nazar:
Allah Insallah yeni yila bebeginle girmeni nasip ediyordur.
madem umutlanmion bence sen hamilesin ne biiliim oyle gelior bana, Allahim ne olur sen soyletmis olur.
tabii boole yaziom kimse yanlis anlamasin sadece Allah bilir.

oh inşlalh yeni yılın hamişleri sizler olursunuz canalrı çoşturursunuz topiçi
günüm valalhi canım ilk haber senle senmadan alcağız
nurdanda umdum var

ay ağznı öpeyim ama mecazi anlamda :)
ağrım yok gügünm yakında eczane yokkii tatlım yapmak cesaretini göstermek istemiyorum çünkü çok yaptım zamanında bir daha aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum anladınmı beni canım tek çizgiyi görmek regliyi görmekten daha acıtıcı ama inş dediğin gibidir kızlar sizi çok seviyorum valla iyiki varsınız RABBıM gönül muradınızı versin..

sagolun kizlar. hayirlisi olsun.
ben cikiyorum hanimlar. isim cok ayrica aciktim cok.
hepinizi optum nurun sen yavastan test isini dusun, Insallah gelmez.
Insallah bebegin senledir yoksa da hic uzulme film sonrasi bu ay ve obur ay sansin yuksek sakin unutma.

sağol güünm evet yumurta takiiibı yaptıracak sağol canım içimk ıpır kıpır oldu ya inşllah ya hepimmize alalha nasip edder nuecum sağol canım nişaalh seninde bebişin senlendir
kızlar dokto çok önmeli bir noktaya değind erekğin spermi klaiteli olna kadını gebeliğe müsait olan iiki çiftin birleşme sonucunda kadının gebe kalma şanı yüzde 25

nurum canım geldim seni sormalı moralin nasıl canım iiyi sin umarım biraz daha evet bu ible bir adımdır

slm kızlarrrr. ay nur banada sende bişiler var gibi gelio hadi hayırlısı
sevalcim bende takip yaptırdım inşallah tutar cnm tutmasa bile en aznında tam gününü biliosun çatadığnnı öbür aylarda ii oluyo

Back
X