ha evet karıştıdım ben bahardı demi adı....
evet onu diyorum ..
size doyum olmuyo ama ben kaçtım![]()
gülegüle tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha evet karıştıdım ben bahardı demi adı....
evet onu diyorum ..
size doyum olmuyo ama ben kaçtım![]()
evet loçkam çok güzel geçti.kardeşlerim geldi:))tuanam geldii balım benim yaaagünaydın kızlarrrrrrebroşum sağol canım nişaalh işe yara inşalaalh hepimmiz melekleimize kavuşur 2010 hamileleri diye bir başlık açarız sende inşaalalh en yakın zamnada bebişini kucağına alırsın canım
gökçoşum canım sağol teşekür ederim canım nişlaalh sende güzel sonuç lar alırsın bir an önce meelğin e akvuşursun
loçkam bacım misafirlerin varmış oh iiy olmuştur değiklik olmuştur sana caınnm inşlaalh seninide beişni gelir sana canım fazla bekletmeden canım sen ne zamn başlıyacan loçakm benim öptüm
canım yaa olsun sen arada böyle iyi oldugunu yazda o bize yeter...eşin kızıyosa girme tabii ranı bozmaya deger mi dimi ama...zemuszemusçok öptüm yellowcumŞenizgünaydın kızlar,sevalcim hadi gözün aydın takibe başlamışsınız sanırım
Kızlllar nasılsınız sizi çok özledim sohbet etmeyi ama maalesef sadece okumakla yetiniyorum aradada böyle kaçamak yapıyorum işte
nurr kız ben seni geçen kırmızıla geldi dedin diye hatırlıyorum ya anamm yoksa yerleşme kanaması mıydı acep :):):)
İnşallah öyledir canım hamiş olursan eşinin sorununundan da kurtulursunuz ee herşeyde bi hayır vardırr nasip kısmett
amannnnnnn çok konuştum yaa ahhhh ahhhhhhh daha çok konuşurdumda engel olanlar utansınnnnn
kızlar hepiniz dikkat edin kendinize canınızı sıkmayın hiçbişe için Allah herşeyin hayırlısını versin makberim,gökçecim.günüm,senam,ebrarcım,derinim,zor,nur ayyy kızlarrr unuttuğum varsa kusura bakmayın ne olur Allah'a emanet olun hepiniz Allah 2010'a göbüşünüz dolu girmeyi nasip etsin inş
mujjjjkssssss
yaa demek yaptın test..olsun be canımm...bak yinede bi umut var yaaa..geç döllenme olur herşey olur..hem senin böyle gecikmezdi sanırım?hayırlısı inşallah canım.Şenizgünaaaydııın gün nerelerde onu elime bi geçirsem pataklıcam :)) şaka şaka sabah benimki ekmek almak için çıktı evden meğer test elmış zorla yaptırdı sonuç negatif( yani dediğim gibi hamile değilim mutlaka günüm değişiyo
((
işte bukadar yellov seval makber kızlar nasılsınız kendinizi iyi bakın öptüm sizleri..
çok mutluyum hemde canım...dayımın kızı kardeşim gibidir..bitanem benim o ..elimizde büyüdü koca kız oldu.şimdi oturup dertleşiyoruz düşün..canım sen nasılsın ? inşallah rabbim hepimize 2010 da ve yakın zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder bizlerde seni özlüyoruz ama giremiyon konuşamıyoruz bigün bol bol muhabbet edelim canım kib öptm
canım yaa tek çizgi çıktı hee umutlandık bizde belki vardır die neyse saglık olsun ne diyelim hayırlısı ile birgün anne olucaz inş eşinde vazgeçmiş canım hadi hayırlısı olsun canını bi daha sıkmaz inş
sevoşum napıyon datluş ? ya yumurta takibinde ilaç vermez senin yumurtannçatlıyomu die araştırır eger gelişmiyo ve çatlamıyo ise diger ay igne ile geliştirir canım sen sıkma canını saglıklı yumurta oluyosa sorun olmaz
derinim misafirin varmış oy şimdi sende ne mutlusundur keşke banada gelse yine birileri yalnız çekilmiyo ..kib kolay gelsin inş işe geç kalmamışındır cano
ebroşş uyuyamı kaldın sende datluş gelmemişsin:=)
makbuşum sen nasılsın fıstıgım
bersum da ugramamış inşş iyiyidir öpüyorum kuşum senide...
günüm yumurtanda çatlamış bak bide ya tutmaz diyosun inş tutucak allah ın izni ile canım :Saruboceq: senamında inş tutar bebeginiz size tutnur inşşş:Saruboceq:
tatlım yaa hemen sıkma canını..her yeni gün yeni bi umut bizim için...yinede doktora git cnm baktır bi...öptüm hayırlısı Allahtan üzülme.:teselli:kızlar merhaba.canım çok sıkkın.adetim normal şartlar altında bu kadar gecikmezdi.ama bugün adet oldum.içimde her ay olduğu gibi azıcık küçücuk bir umut vardı.offffffffffffffffffffff.moralim sıfır.kızlar kendinize iyi bakın.birdaha görüşemeyiz herhalde.
selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah.ben bugün gezmelerdeydim .üç kuşak gezdik yani ben ,annem ve anneannem .keyifliydi.şimdide annemlerdeyim gece giricem tabi ben eve gidesiye siz buralarda olursnız görüşürüz.hadi öptüm hepinizi.byyy
sevalim tatlışkom burdasın ama kalamıycam çorba yapmam gerek .hayırlı işler canım..öptümm
:lepi::lepi::lepi:merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
selam kk nın güzel hatunları ben gene veli gezmelerindeydim tam 3 ev gezdim hepsinde çay pasta börek valla gün sankim :) tok karnına kocişe bişeyler hazırlıcam işim zor bu arada yarında yılbaşı vesilesiyle eskişehire gidiyoruz herkese şimdiden mutlu-sağlıklı ve bebişli bir yıl diyorum.yeni yıl hepimize müjdeli haberler getirir inşallahhhhh herşey çok güzel olacak buna inanalım yeterrrr sizleri seviyorum yaprak dökümünden sonra gelirimmmmm öptümmmmmm
selam ebrar cım nasılsınn bakalım bugün sessiz buralar
ayy ben sabah kadar buralardayım eşim nöbette ee bende tek başıma uyuyamıyom bende evde nöbet tutuyomkaydirigubbakcemile3
ohh gezmişsin bugün aman gezelim yaa kafa dağıtalım
bende bugün gezdim biraz sonra alışveriş yaptım yeni temizlik malzemeleri aldım(bunları alınca zaten çok mutlu oluyorum eşim canımın sıkın olduğunu görünce beni markete götürüyo deterjan bölümüne bırakıyo ):roflol::roflol:
ebrar çok teşekkür ederim.uzun süredir okuyordum ama kayıtlı değildim.hepinizi az çok tanıyor gibiyim yerimseniben
gül hani sen dün bi formul dedin ya onu bana dün gece bi arkadaşım daha dedi onada arkadaşı demiş o kıza soracam onun yaptıktan sonramı hamile kaldı acaba bu ay ben bunu denemek istiyorum... zor sende dene bacım ama o insanın elindemi acaba ayarlanabilirmiki merak ediyorum...