"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sagol bitoş ablamm amin..o güzellikler hepimizin olsunŞeniz

nann ebroşş gökçemm riçimm gitmişsiniz hepiniz yaff.makbuşta gelirim demiş gelmemiş delü karı..sızmıştır hemenkaydirigubbakcemile3

off benimde belim başım boynum ne ararsan agrıyo hee..bi duş aldım biraz rahatladım gibi bakalım..yarına iyi oluram inşallah...
makbuşummm bizim tıntını similesi de gelmişş kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

neyse bende sacımı kurutup yatayım bari..yarın iş var malum...öptüm hepinizi iyi geceler kıslar.aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilebayanssulusmile

günaydın güzeller...açılış benden :))
derinim istesek eklemezlerdi bizim sıyrıkı kaydirigubbakcemile3neyse kimseler yok bende kaçıyım uyuklarım acık gelirim yine öpüldünüz

günaydın kızlar hayırlı bir gün geçitmeniz dileği ile...
ben bu günde olmadım sabah doktorumu aradım dr filmden sonra normal dedi iyide bu kadar uzun gelmemesi normalmi anlamadım inş kadın biyerime bişey yapmamıştır :((

günaydın kızlar...

nurcum dün gelemedim kusura bakma ya ben uyuya kalmışım hiç sorma.
nasılsınız umarım iyisinizdir.

gün, derin. seval, rich, makber ve diğer tüm arkadaşlara selamlar...
:asigim:

kızlar günaydınnnn gününüz çokkk güzel geçer inşallahhhhhhhhh...
nuruncum bence filmden o kadar gecikme yapmaz ama aklına kötü şeylerde getirme belki bünyen degişime ugradı yda bebik yolda :)
derinm karşılasamadık canım yaa heryerinde agrıyomuş geçmiş olsun fıstıkım
sevalim sana ve derinime kolay gelsin allah siftahınızı artırsın inşş
neyse az gezem topikte bakam neler var:)bilmiyorumkismile

inş gökçecim bebek olmamasına çok üzülmemde başka bişey olmasın..
bahar anladım zaten gelememeni olsun bu gün biraz işim var dışarda belki akşam görüşürüz...
sevalcim nasılsın hayırlı işler sanada..
richi sen nasılsın canım anladığım kadarıyla seninde gecikmen olmuş umarım seninki bebektir...

kızlar günaydım
gökçoşum nasısın canınım aalalh razı oslun canım sanada hayırl ı ügnler
riçhim hoşgledin canım nasılsın sular geldimi prl için caını sıma çok yüksek değil stersmi yaptın yükseldi stes hormnouymuş doktorum öğle diyo sters yapma fıstğım
baharcım hoşgledin nerelrrdedsinnnnnn

nurcum burdamıydın bacım sen nasılsın canım sen geç kaldman doktora git inşalalh beiş vardır

günaydın kızlar nasılsınız nurum senın doktor bısıy yapmamıstır kız meraketme bebiş erken gelsın dıye bısıyler koymustur hem ne bılıyomus hamılesın belkımde ınsallah cnm sabah ıdrarıyla yapsaydın bı test bı test dahaolumunekankayizsmile
sonbahr ıyıyz cnm sız nasılsınız bebişle
derınım gecmıs olsun kız senındemı heryerın agrıyo bıze uygun nikte gelmıs habayanssulusmile
nurum benımkı gelmek üzere hem cok bı gecıkme degıl gelsede kurtulsam bacım ya buay stresten ölüyordum ya ondan gecıktı kesın bılıyorum yanıohaoldumsmile

günaydın sevalım evet cnm strestendırde ben ıkı doktorada göstermıstım o ay normalı tahlılde 32 yazıyodu onlar bana normal ılaca gerek yok dedıler bıde ovülasyon testıde kullanmıstım yumurtlamada gerceklesmıstı sanmıyorum düşününce okadr önemlı oldugunu olsa ılac verırlerdı heralde bı ıkı doktor bakalım havalar düzelsın yollar acılsın gıdıcem doktora cnm hayırlısı olsun prolaktın bızden korksun bacım düşmesı bı ılaca bakarguclubacismile

kızlar ben sımdılık cıkıyorum ısımı bıtırım gelırım yıne kendınıze ıyı bakın öptümboshayallersmile

aynen riçihm dediğn gib o bizden korksun daha fazla sters yapma canım inşaalalh beklediğin şey sana gelmiştir riçhim doktor gerk duysa ilaç verirdi rahat ol kafaıy takma düşer aten n geliyosa stesten üzüntüden geliyo bacım

bayanssulusmileolumunekankayizsmilebilmiyorumkismile
ay ne tatlılar yaaaa
güle güle riçhim koay glesin öptüm

iyiyim canımda dr aradım ya dediki gecikmesi normal ne diyeyimki?? gel bi bakalım demedi bende şaştım kaldım tüm düzenim bozuldu hormon testi ve yumurta takibi yaptıracaktım bu aykaldı..
diyelimki adet oldum yarın ben yumurtlama günümü nasıl bileceğim??? canım ya inan boş verdim ben rabbim biliyo halimi ben ondan istiyorum yalvarıyorum ben dilenciyim o padişah ben hayırlısı ile isteyeceğim onun hükmüne saredeceğim elden ne gelir...

inş richicim inan abartı değil sizlerin bebe sahibi olmasını kendim kadar istiyorum..
eşim yarın test yaptıracak yine ama bu sefer başka türlü 3 hafta üst üste yapılcakmış herhalde bu başka bi yöntem dedimki ben çok uğraştım sende bi gayret et dedim biliyorya benim çok üzüldüğümü oda kabul etti ayy ne diyeyim allah şifamızı versin..

Back
X