"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim hoşgeldin canım yaa işlerim vardı acık yazamadım o yüzden..şimdide çıkıyorum sonra görüşürük öptüm sizi

hoşbulduk bitanemmolsun bende çıkıyom şimdi canım..kociş gelir şimdi bişeyler hazırlamam lzım.öptüm seni canım benimbayanssulusmileopuyorumnanaktanaklinialirimsmile

selamm kimse yok muuuu bıraktıgım yerde topic halaaaaohaoldumsmile

nurrr naber cnm..tam msn açtım aynı anda seninki kapandı galiba:)
kız bide ben sana digerini verdim sanıyorumkaydirigubbakcemile3bunu açmadım kaç gündür de:)

nurrr bu arada yine seninle konusurken pc kapanıverdibilmiyorumkismilekaçtım sanma cnm tamam mı öptüm seni.Şenizalsanaalsanasmile

iyigeceler09ix11ap0.gif

iyi geceler bitoş ablamaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
kıslarr hepiniziçokkk öpüyorumm...dizim bitti off off edacıgın hali ne olacak acımaya başladım kıza hamile bideboshayallersmile..sizi seviyorum canlarr..hee bu arada boncugum öglen 11 de alıcakmış sonucu:))hadi hayırlısı inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar bu gün açılış benden galiba gününüz hayırlarla dolsun herşey gönlünüzce olsun....

ayy boncuk bugün mü alcak sonucu hadi hayırlısı inşşş,
derinim sagol datlum iyiyim bende dün komşumdaydım gece geç geldim ugrayamadım hiç zate geldigimde de kimseye rastlamıyom:(

slm kızlar nbr?bende bugün tsh baktırdım 3.82 çıktı hap verdi tshı olan varmıydı aranızda kızlarr bide bu çıktı ya offffffffffffffffffffff

zorcum slm canım sen nasılsın yaa bu tsh bendede var guatr benim yüksekti 7 idi galiba ilaç verdi tefor onu kullandım düştü 1 e canım

derınım benımkıler glıcek bacım hamıle degılım ımkansız zaten cnmda neden gecıktı anlamadım gıttı karnım agrıyo cumadan berı olcak gıbı esım dalga gecer oldu sen cumadan berı kesın bgn olucam dıyosun zaten dıye ama gercekten öyle sancım var ayaklarım agrıyo belım agrıyo yanı kesın bgn olucam bilmiyorumkismileöyle bacım ıste ama olsam bıle haftaya doktora gıdıcem neden gecıktı dıye yılda ıkıkez normalmıs ama ınsan yınede huylanıyo vallah ıyıce stres oldumohaoldumsmile bunca seyın ıcınde bıde bu hayırlısı olsun bakalım
makbuscugum sen geldıgınde ben kacmısım bıtanem ya dün anıden gezmeye gıttık kusurabakma olurmuolumunekankayizsmile

kızlar ben sımdılık kacar ıslerımı bıtırım öpüyorum sızlerıbayanssulusmilea.s.

seval sen ne yapıyon geçmişte çok birikmiş yok ama daldın galiba sanada hayırlı işler

kızlza günaydım nasılsınınz
ebroşum canımın içi seni çok iiyi anlıyom canım rabim büyük elbet bizide yüzümüz güldüreck
loçakm canım sen neler yapıyon evet ya edaya bende çok üxülüyom ne zaman akavuşacakalr ya işler karıştı ya
gökçoşum sen nasılsın canım
riçhim nişaalh hamişsindir canım çok sterse girme beişim inşalalalh süpriz olacak sana
nurcum sen nasılsın
mskberim senled karşıalaşmadık bebiş nasıl iyidir umarım kb
nazarcım canım güzel haberlerle gel bacım
kızlar bende dotora giidyom 3 45 te

günaydın hanımlarrr. gökçecim saol cnm cevabın için bende panik yaptım bian nolcak die ama hemen düşüyomuş sanrım rahatladım şimdi bana euthyrox die bişi verdi bakalım

seval iyiyim ne olsun bildiğin gibi inş hayırlı haberlerle gelirsin..
zor üzülme bak çaresi varmış..

Back
X