"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim loçkam test ypmışsın hadi bakaım haıyrlısı gördüğün rüyada çok güzelmiş kız belki ayan olmuştur sana kaç güün geçti loçkammmmmmmm inşlllallh sende ebroşumda hamişsinizdir

iyilik ne olsun ya soğan kürü düşüğe sebep oluyormu diye sordum sağolsun ebrar cevapladı..
sizde ne var günün yaklaştımı varmı bi gelişme..

nurcum sen nasılsın sağpl canım kız ne insanlar var tabi her şeye sahip olmuşlar ne ypacakalr kuduracakalr töve tövbeeeee

nurcum işte geçen ay 27 oldum regil bu ay bilmiyom ya içimde bir his olacağım galibaaaaaa hiç beklemiyom hamişliği

inş olmazsında ama çok heveslenme ama dikatte et koru kendini..
hele o bursada kaybolan kadının çocuğu ölü bulundu ya nasıl içim acıdı küçücük kız cesed oldu meleğim ya büyük konuşmamak gerekiyorya insan gözünden sakınır neyse..
kar varmı orada??

nurcum sağol canım evet alalh onlara sabır versin ne kadr kötü ya haberlerde vermişlerdi köydemi ne kaybolmuştu babsından şüpheleniyolardı
yelov selammmmm nehaber

iyi olmaya çalışıyorum cnm
yya şu preseed var ya o topicte biri vardı geçtiğimiz ay kullanmıştı hamile kalmış hemen çok sevindim yaa
umut oldu hemen bizim kızlarada söyliyim dedim bende sositososito
belki vesilemiz olur heee

nurcum sağol canım evet alalh onlara sabır versin ne kadr kötü ya haberlerde vermişlerdi köydemi ne kaybolmuştu babsından şüpheleniyolardı
yelov selammmmm nehaber

canım benim sağol sen nasılsın nasıl gidiyor
işler nasıl Allah bol kazanç nasip etsin inşşş

eda ahmetmi
hamile hadi ya çok sevindim bacım ya bak ben daha almadım offf şimdi nasıl umut oldu benim için

elhamdülillah iyi napalım geçinip gidiyoruz seninki daha gelmedi demi para yatırmışmıydın sen pereseed içim?

aaa kız eda ahmet hamile kalmış preseedle offf ya netten kendi kafama göre alışveriş yapmamayım dedim bak kız tek seferde hamile kalmış yellov sende almışsın hadiii sende kal..
ama bende şansmı var ben onunla bile kalamam eyvahedigeldismile

seval sende bi denesene bacım be bak kız tek seferde kaldı ay çok sevindim akşam yine konuşayım benimkiyle...

elhamdülillah iyi napalım geçinip gidiyoruz seninki daha gelmedi demi para yatırmışmıydın sen pereseed içim?

geldi cnm ama bayağı geç geldi,yumurtlama günlerini kaçırdım şimdi bitsin başlıcam inş
evet insan umutlanıyor birden belki tutar kim bilir :)

sevalcim senin moralin mi bozuk canımm

günaydın kızlarrrr nabersiniz bende pressed aldım ama 2 tanesini kullandım gerisi öylece duruyo
sevalim burada da kar yokk öyle özledik ki karı ahhhh ahhhh

semoşummmmmmm hemşerim hoşgeldin güzel hamiş nasıl gidyo yeğenlerimiz nasıl azkaldı demi doğuma hayırlısı olsun canım

nurcum bacım bilmem ki ne işe yarıyo nurcum
yok yelov grip olmuşum ondandır
semoşum canım yağmadımı memleketimize kar yağar her sene yasğıyodu bu sene yağmadı demii

Back
X