"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben geldimmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaa hamişşşşşşşşş varrr
ebrarnur hayırlı olsun gözün aydın canım

çok sağol arkadaşım...amin.
azizecim hoşgeldin aramıza canım.opuyorumnanaktan
çok çok geçmiş olsun..bende bi düşük yaptım zamnında çok zor bilirim.Allahım tekrardan minigini yollar inşallah.:Saruboceq:
hoşbulduk canmm...çok sağol arkadaşım.allah kimseye yaşatmasın.şu iki ay bi geçsede tekrar bebek çalışmalarına başlasam. hiç zaman geçmiyo sanki.
inşallah zaman çbucak geçer senin için canım..Allah hayırlısını versin.
hamileyimmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv:

aa canım ne güzel bi haber..Allahım sag salim kucagınada alıp koklamayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh:nazar::teytey:

hoşgeldin gökçemmm..
yaf şu ebrarımı ayna ayna topicinden bi toparla getir hele çagırdım görmedi delü karı:oklava:

ooo kimler var burda .hoşgeldiniz hanımlar..
derinim yeni gördüm bide pc değiştim ondan geciktim..

ay nihayet ya kızlar bende bir sorun var sanırım ama hep buraya girceğim zaman takılıp kalıo yazıorum gelmio msjlarım
slm kızlar iyi geceler hepinizee nasıl keyifler

ebrarım ayna ayna topicine resim koyup koymamakta kararsızım ya..
o topicin adı degişikti.koyup hemen çekebiliyodun..bu yeni açılanda çekemiyosun .kazen resmini editleyeni banlayacagını söyledi çünkü.misafirlere kapalıymış.

derinim valla cesaret itiyo galiba .yinede sen bilirsin cano.ben koyamam heralde.ama güzel birtopic hoşuma gitti..

kızlar yaa ben arka arkaya çok yazıyom böyle ama aklıma geldi şimdi..deminden beri çocukisimleri kitabını okuyorum:))benim ilk koymak istedigim isimlerdendir EYLÜL.beni bi ara soguttular vazgeçmiştim.şimdi yine içimden eylül koymak geçiyor..
erkek olursada EZEL:lepi: nasılllzemuszemus

Back
X