"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarım dedıgın seye baktım cnm ya allahım nelere kadır asılama ıcın gıtmıs bebeğini görmüş

nur niye sesin çıkmıyo datlum?

ay ebrarcım ya ben yeni farkettim menekşeyle halil dizisini çok seviyordum onu izliyordum tekrar dalmış kalmışım anaaam çok acıklı izlerken ağladım :gitme: ben tam delüyüm sempatiksalakcinni yemekte yapmadım kalkayım yapayım dedim şu an farkettim neyse görüşürüz..

ebrar kacmıs bende kacım öptüm sızlerı fıstıklaropuyorumnanaktansempatiksalakcinni

kızlar bende dolanıyodum öyle .
evet richim rabbim ol diyince nasıl oluyor .bu kkyı çok seviyorum bunları duymak beni acayip mutlu ediyo..
nur alllah iyiliğini versin bırak ağlamayı git yemeğini yap canım..

ya ben bersumu çok özledim yaa .tatil bitsede dönse aramıza...
günümüde özledim delü gelsede bişeyler anlatsa bize..

kızlarmoralim bozuk.bugün beta hacg yaptırdım 11,3çıktı.reglyme 2 gün var doktorum çok anlamlı değil dedi.2 kat artması lazımmış benimki sadece 2 sayı arttı.ne yapacağım gerçi her ihtimale karşı kimseye söylememiştim.kızlar böyle ılanınız varmııı

kızlarmoralim bozuk.bugün beta hacg yaptırdım 11,3çıktı.reglyme 2 gün var doktorum çok anlamlı değil dedi.2 kat artması lazımmış benimki sadece 2 sayı arttı.ne yapacağım gerçi her ihtimale karşı kimseye söylememiştim.kızlar böyle ılanınız varmııı

üzülme be masal alınma ama daha günün geçmemiş bile neden test falan yaptırıp kendini yıpratıyonki inşallah şu an değerlerin artar ne diyeyim sevincin yarım kalmaz...

canım yaa gerçektende hiç karşılaşamaz olduk özledim muhabbetini yaa .iyisin inşallah fıstığım .öpüyorum seni...

oyy kıtamam hastamı oldun cano çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.inşallah çabuk atlatırsın yaa.hava acayip soğuk bide kar geri geldi .canım allahtan yarın evdesin bol bol dinlen ve sıcak şeyler tüket.öpüyorum kuzu görüşürüz...
çok sagol canım benim...içtim sıcak bişeyler merak etme..bitki çayımı içiyorum günde iki defa..regl için de iyi oluyor işte...sen naptın canım iyisin inşallah?
ben geldim
semoşum gelmişsin cano karşılaşamadık neyse iisin inş canım kib öptm
derinim oy kıyamam sana cano yaa çok yoruluyosun sen bakim dikkat et kendine datlum
sagol gökçem benim..valla napiyim cano ev,iş bide hastalık yordu beni bugünlerde.atlatıcam inşallah.
derinimm geçmiş olsun bitanem Rabbim şifa versin sana..
güzellerim iyi geceler dilemeye geldim bu saatten sonra gelmem daha leptobu annemde bırakıyorum nasılsa yarın sabahta burdayım :))) hepinizi öpüyorum iyi geceler
sagol bitanem...
yaa aramışın canım benim.kaynanaya gittik ögleden sonra.biraz hava alayım dedim.hem korayın işi vardı..7 gibi geldik eve.çagrı atmak istemedim müsait degilsindir diye.
ya şaşırdım bide demek tayin istedi..hayırlısı inşallah ya..bişeyde diyemiyorum ki..belki bölyesi daha hayırlıdır.rabibm ne verirse en hayırlısını verir..içini rahat tut..ama bana kalırsa daha iyi olcak canom niye dersen ailesinden uzakta olcan kafan rahat olucak...kendi aileni özleyecen tabiki orasına bişey diyemem offf yaa valla zor bi karar.ama seninki kararı vermiş baksana.hayırlısı inşallah.

canım yaa nurun dedigi gibi günün bile geçmedi dur bakalım rahat ol biraz..günün geçince degerler yükselir merak etme..boş yere stres oluyosun bak...bekle 2-3 gün daha masalım.degerler yükselir inşallah.

offfk ıslarr...ögleden sonra kocişle kaynanama gittik.bişeyler yedik hazırlamış annem sagolsun.kaldırmadı yerimden.orada da dinlendim.sigara kokusu biraz bozdu yine ama neyse...kocişte kredi çekmek istiyo o işlerle ugraştı .akşam geldi beni aldı eve geldik.biraz daha iyi gibiyim ebrarım sagol hayatımŞenizbi bkaınayım dedim sizlere.

kıslarr kızım olursa yeni bi isim koymaya kara verdim genekaydirigubbakcemile3
yaa aslında DERİN den de vazgeçemiyorum ama NİSA ismi çok kafamı kurcalıyo bu aralar..çok hoş yaa.:emir_bebek:

mrb kızlar.....derinim güzel bir isim nisa inşallah koymak nasip olur tez zamanda....ben de yarın aşılamamı yaptırıyorum dua edin bana....sonra memlekete gideceğiz....umarım güzel haberlerle dönerim...

mrb kızlar.....derinim güzel bir isim nisa inşallah koymak nasip olur tez zamanda....ben de yarın aşılamamı yaptırıyorum dua edin bana....sonra memlekete gideceğiz....umarım güzel haberlerle dönerim...

senamm canım benim sagol inşallah...:Saruboceq:
canım senam inşallah aşılaman iyi sonuç vericek canım.Allahım bu defa inşallah çok bekletmeden verir...mesajını okurken eşim de yanımdaydı o da dua etti sana canım.aşılama anında tüm melekler yanında olsun minşini yollasın rabbim inşallahopuyorumnanaktan

of yaaa kimseler gelmiyo.tam ben çıkarım herkes gelir:çok üzgünüm:zate hastayım duramıyom çok gelin hadiboshayallersmile

masalım hoşgeldin nasılsın canım?moralin düzeldi mi biraz.kız az sabret tekrarlama testi..bikaç gün geçsin hele.

İyı aksamlar kızlar moralım hala bozuk.testı ıs olayı ıçın yaptım kızlar.bu normalmı sızce ya

Back
X