"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya canım benim dikkat et bitanem ya.hasta olma.çok zor..Allah başka hastalıklardan korusun gerçi grip ne ki dimi ama.

aşkmeşkim grip oldum tatlım ya sorma...bugün izinliydim Allahtan.dinlendim biraz.
bu arada ebuşum evet sigara dumanı mahvetti gene beni:çok üzgünüm:

ayyy geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar fena valla

ay bilmiyorum canım ya daha bu ilk ay olmaz diyorum ben ama eğilip kalkınca yada biyerlere uzanınca ağrı yapıyo.

senin neyin var?

hadi inşallah canım belirtiler bebişten olsun inşallah.
belli olmaz ilkten olur belki..bende iki aydır yara dondurma işiyle ugraştım.bu ay ilk denemeydi dondurma işleminden sonra...ama olmadı..çok yakında olucak ama hissediyorum:)

derinim valla nekadar dikkat etsende gelip buluyo işte .benim zaten kronik faranjitim var sürekli tekrarlar boğaz ağrısı .
öyle yaa rabbim dermansız dert vermesin ..
aşkmeşkim sen nerelerdesin bakıyım unuttunmu bizi canım?seninde sağlığın yerindedir inşallah..

hadi inşallah canım belirtiler bebişten olsun inşallah.
belli olmaz ilkten olur belki..bende iki aydır yara dondurma işiyle ugraştım.bu ay ilk denemeydi dondurma işleminden sonra...ama olmadı..çok yakında olucak ama hissediyorum:)

inşallah canım ya ben hep dua ediyorum bebek isteyen herkese allahım sağlıklı bebeişler nasip etsin... AMİNNN

kızlar makbuşun bebeğinin cinsiyeti belli oldumu göremedim onu bugün?
sagol cnm geçmiş olsun dileklerin için.
makbuşumun bebişinin cinsiyeti belli olmadı daha canım.sanırım iki hafta kaldı:))
derinim valla nekadar dikkat etsende gelip buluyo işte .benim zaten kronik faranjitim var sürekli tekrarlar boğaz ağrısı .
aşkmeşkim sen nerelerdesin bakıyım unuttunmu bizi canım?seninde sağlığın yerindedir inşallah..

öyle valla.bende de alerjik bronşit ve hafif faranjit var bitanem...:(((

askmeskim amin canım yaa rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.buarada bendede değişiklik yok hala bekliyoruz ve özlüyoruz işte..

inşallah canım ya ben hep dua ediyorum bebek isteyen herkese allahım sağlıklı bebeişler nasip etsin... AMİNNN
aminnnnnn inşallah canım:Saruboceq:Allah dualarını kabul etsin..
canım hiç belli olmaz belki minişin süpriz yapar sana..

cano gökce memleketine gidecekti ondan girememiştir .
makbuşum niye gelmedi merak ettim bende..umarım sorun yoktur..

yaa memleketemi gidicekti?ben atlamış mıyım yazdıysadabenneyaptımki
makbuşu sorma ya kocişiyle tartışmamıştır inşallah ev konusunda:(

aşkmeşkim sen nerelerdesin bakıyım unuttunmu bizi canım?seninde sağlığın yerindedir inşallah..[/QUOTcanım ben behcet hastalığından dolayı ilaç kullanıyodum yine bebek fikrine ara vermiştim yasak yeni bitti çalışmalara başladık.idare ediyorum bebiş için ufak tefek ağrılara katlanıyorum.

zaten ben bu doktorları anlamıyorum benim behcet hastalığı ile ilgilenen doktorum ilacı 2 ay önceden bıraktırdı sonra kadın doğuma rutin kontrole gittim iç ilacı bişey olmaz dedi. şaştım kaldım.

derinim geçmiş olsun sanada bronşitte çok zor ..
buarada askmesk sorduya makbuşun bebeğinin cinsiyeti ney vall yazıyodum erkek diye.ya bukadar olur niye hep içimden erkek geçiyo anlıyamıyorum.ama hep öyle yaa

aminnnnnn inşallah canım:Saruboceq:Allah dualarını kabul etsin..

yaa memleketemi gidicekti?ben atlamış mıyım yazdıysadabenneyaptımki
makbuşu sorma ya kocişiyle tartışmamıştır inşallah ev konusunda:(

makbuş evmi değiştiriyo hayırdır...inşallah herşey yolundadır..allah yardımcısı olsun

askmeskim her doktor farklı bişey diyo bende yoruldum onların elinde oyuncak olmaktan.işimiz zor allahım yardımcımız olsun.bende ara verdim bebek olayına..yani umursamıyorum gelirse gelir gelmezse tınnnnnnnnnnnnnn
derinim inşallah yaa bende gelmeyince öyle düşündüm.inşallah düşündüğümüz gibi değildir..

ya kıslar fala inanmıyorum ama baktırmayı da severim:))
bugün görümcemin arkadası baktı da..şaşırdım ya..ilk görüyo beni fincanı açtıgı gibi dedi ki;
abla sen bişeyi çok istiyosun..bu para eşya vs..gibi bişey degil dedi...koraya baktı söylesemmi gibilerde...bebiş istiyoz bebiş dedim güldüm:))evet aynen öyle dedi.
senin olmuş ama kaybetmişsin ama en kısa sürede yniden oluyo dedi..fal da olsa insan psikolojik olarak rahatlıyo nedense ya:)))
hee bide hamileyken bişeyden korkmuşsun bebegini ondan kaybetmişsin dedi...ebuşum anlattıgım olayı hatırlatırım:çok üzgünüm:

ya hepten dağıldı topic hatırlıyorumda beynim yorulurdu cevap yazmaktan şimdide sadece gel birsayfalık geçmişi oku okadar.keşke eskisi gibi yoğun olsa...

derinim geçmiş olsun sanada bronşitte çok zor ..
buarada askmesk sorduya makbuşun bebeğinin cinsiyeti ney vall yazıyodum erkek diye.ya bukadar olur niye hep içimden erkek geçiyo anlıyamıyorum.ama hep öyle yaa
sagol canım.
he yaa erkek gibi geliyo banada hep..paşana iyi bak diyesim geliyo telefonda konusurken:)))
makbuş evmi değiştiriyo hayırdır...inşallah herşey yolundadır..allah yardımcısı olsun

canım eşi tayin istemiş ögretmen ya...
neresi demişti kız ebuş?izmir yada biyer dedi unuttum valla.

bugün görümcemin arkadası baktı da..şaşırdım ya..ilk görüyo beni fincanı açtıgı gibi dedi ki;
abla sen bişeyi çok istiyosun..bu para eşya vs..gibi bişey degil dedi...koraya baktı söylesemmi gibilerde...bebiş istiyoz bebiş dedim güldüm:))evet aynen öyle dedi.
senin olmuş ama kaybetmişsin ama en kısa sürede yniden oluyo dedi..fal da olsa insan psikolojik olarak rahatlıyo nedense ya:)))
hee bide hamileyken bişeyden korkmuşsun bebegini ondan kaybetmişsin dedi...ebuşum anlattıgım olayı hatırlatırım:çok üzgünüm:

ayyy banada bakan olsa keşke bayılırım fal baktırmaya.bence ii bakan biriyse doğrudur valla çok şey bilenler oluyor.

benide sürekli görümcelerim ve kaynanam hamile görüyo rüyasında anlamadım gitti...

cano yaa çok ilginç bende inanmıyorum ama etkileniyorum ister istemez.
bide ben hatırlıyamadım hangi olay olduğunu ?sonra anlatırsın cano..

Back
X