"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayyy banada bakan olsa keşke bayılırım fal baktırmaya.bence ii bakan biriyse doğrudur valla çok şey bilenler oluyor.

benide sürekli görümcelerim ve kaynanam hamile görüyo rüyasında anlamadım gitti...

yaaa inşallah dogru görüyolardır kız:)
ya bide rüya deyince aklıma geldi..diyo ki bide çok rüya görüyosun bide takıyosun rüyaları dedii.gerçektende öylee:lepi:

sagol canım.
he yaa erkek gibi geliyo banada hep..paşana iyi bak diyesim geliyo telefonda konusurken:)))

canım eşi tayin istemiş ögretmen ya...
neresi demişti kız ebuş?izmir yada biyer dedi unuttum valla.

hayırlısı olsun inşallah çok ii bilmiyorum ama makbuş için uzaklaşmak ii olacaksa uzaklaşsın sanırım biraz problemli eşinin ailesi. hakkında hayırlısı inş

ya bide rüya deyince aklıma geldi..diyo ki bide çok rüya görüyosun bide takıyosun rüyaları dedii.gerçektende öylee:lepi:

:roflol::roflol::roflol:
buna koptum işte .acayip doğru bilmiş fala bakan kişi...

cano yaa çok ilginç bende inanmıyorum ama etkileniyorum ister istemez.
bide ben hatırlıyamadım hangi olay olduğunu ?sonra anlatırsın cano..

aynen bitanem inanmıyoruz Allahım içimi biliyo ama iyi şeyler deyince terapi gibi geliyor insana:))

ya hani hamileyken arkadasımın evinde tam evden çıkarken yukardan çocuk inmişti bende onu köpek sanmıştım..anlattım diye hatırlıyom sana cano ama anlatmamışta olabilirim..ben çıglık atmıştım çok fena korktum ..eve geldigimde kanama oldu sonra:(((bende o zaman ondan olabilecegini düşünmüştüm..bunu kaynananm görümcem kimsede bilmiyo.eşim dışında...kızın öyle demesi ilginç geldi çok.

ayyy inş ben kendimi geçtinm sizin için daha çok istiyorum valla..allah biliyo ya paylaşınca anlıyo insan zorlukları...ben bide nisanda büyük ihtimal taşıncam kendi evime hamiş olursam zor olacak..

canım muğla yada aydın demişti makbuş...
yaa.izmir nerdende çıktı acepbenneyaptımki
muglaya gitse keşke cennet cennettt yaşar yazın orada vallah:)))
hayırlısı olsun inşallah çok ii bilmiyorum ama makbuş için uzaklaşmak ii olacaksa uzaklaşsın sanırım biraz problemli eşinin ailesi. hakkında hayırlısı inş
evet uzaklaşmak hemde nasıl iyi olacka.
aslında makbuş bu evden başka eve çıkmak istiyodu ama eşi de böyle bi karar almış hayırlısı artık.
:roflol::roflol::roflol:
buna koptum işte .acayip doğru bilmiş fala bakan kişi...

:roflol: evet ya bu kadar olur..
ya bide tabagı akıttıktan osnra dilegini dile bas dibine dedi..inan elim gitmedi.bebek dilicen dimi dedi..yok dedim onu dilemicem..aslında bişey dilemiyim ben dedim.bebek olayını fala karıştırmyı istemiyorum dedim..

aynen bitanem inanmıyoruz Allahım içimi biliyo ama iyi şeyler deyince terapi gibi geliyor insana:))

ya hani hamileyken arkadasımın evinde tam evden çıkarken yukardan çocuk inmişti bende onu köpek sanmıştım..anlattım diye hatırlıyom sana cano ama anlatmamışta olabilirim..ben çıglık atmıştım çok fena korktum ..eve geldigimde kanama oldu sonra:(((bende o zaman ondan olabilecegini düşünmüştüm..bunu kaynananm görümcem kimsede bilmiyo.eşim dışında...kızın öyle demesi ilginç geldi çok.

hımm doğrudur cano olabilir yani korkudan .bende son hamileliğimde öyle birkorkudan sonra kanamam başladı bide inanılmaz kabızlık vardı ve bn yağ içmiştim .oda rahimi gevşetiyomuş..
ama bu olayı ilk duydum derinim ...

ayyy inş ben kendimi geçtinm sizin için daha çok istiyorum valla..allah biliyo ya paylaşınca anlıyo insan zorlukları...ben bide nisanda büyük ihtimal taşıncam kendi evime hamiş olursam zor olacak..

aaa çıkıyo musun sende ayrı eve canım..birlikte oturuyodun sende sanırım.yanlış mı hatırlıyorum.

hımm doğrudur cano olabilir yani korkudan .bende son hamileliğimde öyle birkorkudan sonra kanamam başladı bide inanılmaz kabızlık vardı ve bn yağ içmiştim .oda rahimi gevşetiyomuş..
ama bu olayı ilk duydum derinim ...

evet canım..arkadasım zemin kattaydı bide ..evden çıkıyoduk tam çocuk yukardan inmiş topunu almya.kapıya egilmiş kafası aşagıda oldugu için köpek sanmıştım:(((
yaaa yag içmek mi gevşetiyomuşşş hiç duymadım cano ya.

askmeskim inşallah hepimiz görücez ogünleri canım..
derinim öyle parmak basmak filan nasıl oluyo yaa ilk defa duydum cano...iykide yapmadın boşver allahım hayırlı şeylerde bebeği anmayı nasip etsin..

evet canım..arkadasım zemin kattaydı bide ..evden çıkıyoduk tam çocuk yukardan inmiş topunu almya.kapıya egilmiş kafası aşagıda oldugu için köpek sanmıştım:(((
yaaa yag içmek mi gevşetiyomuşşş hiç duymadım cano ya.

ya derinim kötü biranıdır senin için eminimde ben şimdi düşünüyorumda komikde geldi .neyse umarım tez zamanda hamiş olursunda bunları silersin kafandan tatlım...

askmeskim inşallah hepimiz görücez ogünleri canım..
derinim öyle parmak basmak filan nasıl oluyo yaa ilk defa duydum cano...iykide yapmadın boşver allahım hayırlı şeylerde bebeği anmayı nasip etsin..

aminn canım yaa..cidden falda bebegi anmak ters geliyo bana..ama ben daha bişey demeden kız dedigi için anmak zorunda kaldım:)
parmak basmak da şöyle..fincanın dibine parmagını basıyosun o da gördügünü söylüyo dilegin olcakmı olmucakmı:roflol:

aaa çıkıyo musun sende ayrı eve canım..birlikte oturuyodun sende sanırım.yanlış mı hatırlıyorum.

yok ben beraber oturmuyorum eşim istemez benim zaten aynı evde.kiradayım ben kayınpederim arsası vardı müteahite verdiler ev kyapıldı bi daire verdiler sadece 3 katlı bina dubleks daire biz oturucaz inşallah kısmetse az kaldı içi yapılıyo

ya derinim kötü biranıdır senin için eminimde ben şimdi düşünüyorumda komikde geldi .neyse umarım tez zamanda hamiş olursunda bunları silersin kafandan tatlım...

evet..nasıl derler tirajı komik bi olay yani dimiboshayallersmileamin ebrarım.inşallah hepimiz canım.

yok ben beraber oturmuyorum eşim istemez benim zaten aynı evde.kiradayım ben kayınpederim arsası vardı müteahite verdiler ev kyapıldı bi daire verdiler sadece 3 katlı bina dubleks daire biz oturucaz inşallah kısmetse az kaldı içi yapılıyo

aa süperr bayılırım dubleks evlere hadi hayırlısı tatlım yaa..kira ödemek acaip zor ya.Allah herkesi ev sahibi etsin..beni de tabi:)))

canım hayırlı olsun güle güle otur inşallah huzurla,sağlıkla eee tabi bebişle...

derinim inşallah sende enkısa zamanda güzel bir ev alırsın allahım gönlüne göre versin tatlım.gerçekten zor kirada oturmak.olsun yaa sağlık olsunda ..

Back
X