Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canım benim...öptüm seni zeynimŞenizhayirli cumalar kizlar dün neler yaptiniz ben dün evde kuran okuttum bayagi kalabalkiti aksam erkenden uyumus kalmisim yorgunluktan tabi tatli bir yorgunluk sonra görüsürüzboshayallersmile:a015:
makbuşum canım inşallah hayırlısı ne ise o olur..bugün konuştugumuz gibi düşünüyorum bende işte.hayırlısı inşallah sıkma caının bitanem.Şenizcanım bende kızlara katılıyorum değerine göre daha çok yeni gebeliğin böyle yavaş yavaş artmasıda normal..sen bi kaç gün sonra tekrarla testi ama sabretopuyorumnanaktan
sorma derinim ya takmış adam vazgeçiremiyorum sankim ben ona uzağa gidelim dedim..iyi olacağına emin değilim çocukların sorunu çok olucak yine anaları almak isticek getir götür offf karışık biraz
senam demek bugün aşılaman oluyor hayırlısı olsun canım Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bebeğini sana bağışlasın inşallah dualarım seninle
canım kuran okuttun demek Allah kabul etsin inşallah...
askmeskde uğramış inşallah oda hamiştir..daha sık gel canım benimopuyorumnanaktan
günaydın güzeller hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh
canım idrarda çıkmaması da normal.günün geçsin bikaç gün o zaman kesin çıkar.kan testine güven sen.inşallah kesinleşicek bikaç gün içinde masalım rahat ol tatlım sen.bayanssulusmileKizlar günaydın herkese hayırlı cumalar ya herkes testi neden erken yaptigımı merak edıyor.ıs degisikligi durumum var ona göre ıstıfa edecegim.bu arada yarın regl gunum.bugün ıdrar testı yaptım negatıf.hafıf pembelik bıle yok
sedacım hayırlısı canım..sakın üzülme..takmamaya devam sürekli..hep olacak diye düşün ki olsun tez zamanda...öptüm canımŞenizkızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür ama maalesef size iyi haber veremiycem
kırmızılar geldi bugün ama yinede şükür düzenli oluyorum neyse sizleri çok özledim bu ay ilk defa çok rahattım hiç gün hesaplamadım gebelik testi filan uğraşmadım takmama kararım devam ediyo sadece sizi habersiz bırakmamak için ara sıra giricem hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun
çok sagol canım yaa.bugün az daha iyi gibiyim sagolasın..olsun kendini düşünücen tabi..en istedigimiz şey anne olmak.Allah büyük inşallah bizde birgün anne olacagız cnm:Saruboceq:slm kızlar nhb neler yapıyorsunuz derincim çok geçmiş olsun.kendi derdime düştüm sizi unuttum.artık umudum yok gibi yaaaa kızlar ayyy bir umut olması bile güzel ya
evet nurum yaa.bugünlerde rahatsızlanıyom hep ama Allah beterinden korusun bu hastalıklar hiçbişey degil..insanlar ne dertlerle ugraşıyor halimize milyon kere şükürler olsun:Saruboceq:sen naptın canım.misafirlerin varmış bugün..misafir berekettir bolluktur ohh gelsinler..öptüm seni dikkat et kendine canımŞenizderinim ya sen nasıl oldun üşütüyon hep dikkat et hiç görüşemiyoz senle ama sağlık olsun gönüller bir olsun dimi bilmiyorumkismile
oofff kızlar nerdesiniz yaaaa canım sıkılıyo gelinde iki muhabbet edekboshayallersmile
hoşgeldin canımopuyorumnanaktanmerhaba kızlara.s.
gökçemm ne güzel hasret gideriyonuz demek ablacınla selamlarımı ilet olurmu öpüyorum seni kocamanopuyorumnanaktanslm kızlar memleketteyim bakayım dedim inş herkes iyidir çok duramıycam ablam pc de ondan az alıp bakam haber verem dedim kib öpüyorum hepinizi:)