Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim üzülme olurmu demek hayırlısı böyleymiş inşallah bidahaki ay meleğin seninle olur:Saruboceqkızlar iyi haber vermek isterdim ama maalesef kırmızıları şimdi gördüm.moralim acayip bozuk çok canım sıkıldı yaaa.halbuki herşey ona işaretti.neyse anlayacağınız iyi durumda değilim
canım bitirdin tatilini demek hoşgeldin tekrardanŞenizselam canlarımmm ben geldimmmm offf çok yoruldum tam 9 saatte geldik kadirliden hamiş haberi yok heralde neyse yarın ayrıntılı konuşuruz şimdi yatıyorummmm hepinizi öptümmm
kızlar bugün doktora gittim ve benimki kimyasal gebelikmiş.döllenme oluyormuş ama yaşayamıyormuş.o kadar kötü oldumki sanki çocuğumu kaybetmişim gibibu arada bu ay klomen başlıyoruz ve haftaya eşim sperm testi yaptıracak gerçi 3,ayımız ama doktor sorun varsa bir an önce belirleyelim diyoooo.umarım hayırlısı olur.sizle paylaşmak istedim öptüm hepinizi
canım iyi olmana sevindimslm tatlışlar napıyosunuz bakim görüşmeyeli
kızlar beni merak etmeyin diye yazıyorum pek fazla giremiyorum nete bu aralar bi de gebelikte mümkün olduğunca uzak durun diyolar bilmiyorum ne kadar doğru..
haftaya tekrar doktor kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyunca size yine haber veririm
öpüyorumopuyorumnanaktan
canım üzülme ne olur kısmet demekki yaşaman gerekiyormuş bunu..bana kalırsa bende tedavi için erken derim ama yinede sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun inşallahkızlar bugün doktora gittim ve benimki kimyasal gebelikmiş.döllenme oluyormuş ama yaşayamıyormuş.o kadar kötü oldumki sanki çocuğumu kaybetmişim gibibu arada bu ay klomen başlıyoruz ve haftaya eşim sperm testi yaptıracak gerçi 3,ayımız ama doktor sorun varsa bir an önce belirleyelim diyoooo.umarım hayırlısı olur.sizle paylaşmak istedim öptüm hepinizi
günümm sende uğramışsın çok özledim ya senii..evet böyle bir konu gündemde valal nasıl olucak bilmiyorum ama gitmekte istiyorum işte..sende iyiymişsin çok sevindim adına ceylanı bende çok merak ediyorum tatile falan gitmiştir belki inşallah iyidir..merhaba kizlar, gecmis cok uzun bakmam mumkun degil anladigim kadariyla masalin kimyasal gebeliginden baska onemli bir vukuat yok. gecmis olsun masal. en kisa surede saglikli bir hamilelik yasaman dilegiyle.
formda dolanacagim biraz kizlar; zor sen nasilsin burda gorunuyorsun bir gelisme var mi?
richim bana gelismeleri ozelden yazar misin?
makber sizinde tayin konusu gundemdeymis, iyi fikir gb gorunuyor maddi olarak altinda kalkabilcekseniz en iyi fikir bence gitmeniz.
derincim gecmis olsun bir ara hastaymissin duzeldin umarim.
ebrarim, gokcecim neler yaptiniz iyisiniz Insallah.
ben de idare ederim, internetsiz olmak muthis iyi bir seymis, niye onceden kesmemisiz bilmiyorum:)) oh be yasadigimi anladim.
ceylosu da cok ozledim, senacimin da asilamasi vardi Insallah mujdeyle gelir bize.