"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aa ebroşum ve bersum gelmişiniz ama ben kaçıyorum çok üşüyorum ayaklarım buz gibi yatıcam :(((
yarın görüşürüz nasipse öpüldünüz çok

selam hanımlar ben geldimmmmm.nasılsınız bakalım?
derinim yok tatlım bişey niye öyle hissettin canom?saol yinede düşündüğün için.öptümm güzellik.sende bugün bol bol gezmişsin iyi yapmışsın valla bütün haftanın stresini atmışsındır..
canım bilmiyom ki öyle düşündüm iyi olmana sevindim cnm benim.
valla gezdik cano ordan oraya ama yoruldum yaa:((iki izin günüm de hep böyle saçma salak geçti...
aa ebroşum ve bersum gelmişiniz ama ben kaçıyorum çok üşüyorum ayaklarım buz gibi yatıcam :(((
yarın görüşürüz nasipse öpüldünüz çok

canımm kaçırdım yaa.işim vardı biraz geldim kimse kalmamış:((

günaydın hanımlar bugün arkadaşa gidicem .işlere girişmeden bakıyım dedim.hepinizi öpüyorum...

günaydın arkadaslar ben bgn cok kötüyüm cok mutsuzum yoruldum artık ölesım bıle var mafoldumben:1no2:senağlama
hep aynı seyler takmıyorum dıyorum oluruna bıraktım dıyorum olmuyor mutluluk oyunu oynamaktan bıktım artık cokmu sey ıstıyoruz acaba hayattan bı can yoldası bı nefes sevdıgımızden bı parca bı ısyan degıl kesınlıkle sadece okadr kötüyümkı ıcımı dökmek ıstedım
neyse kızlar kendınıze ıyı bakın:çok üzgünüm:

richim selam tatlım.
hayırdır bitanem niye böyle oldun ?yakışmıyo sana güçsüz olmak .biliyosun herşey rabbimin elinde olucak inşallah yanlız biraz sabır..

canım yoksun galiba benim çıkmam gerek ama lütfen kendini toparla biraz .
hepimiz zaman zaman bunalım oluyoruz .imtihanımız ağır ama bundan daha ağır imtihanlar var biliyosun.sağlığımız yerinde olsunda gerisi önemli değil.lütfen canım .öpüyorum seni..

iyi günler herkese ay bi yağmut bi yağmur netim yoktu yeni geldi..
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar..
richi yapma ya valla daha gençsiniz yeni evlisiniz olur sıkma kendini allah başka dert vermesin inşallah tez zamanda bi bebeğin olacak şimdi kendini böyle sıkarsan yıpratırsan inan bebeğe bakacak enerjin kalmaz rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez bunu düşün ve rahat ol..

kızlar mrb hepinize güzel bi gün diliyorum
ebroşum iyi gezmeler datlum kib öptm
richim canım yaa üzülme desem boş hepimiz bi şekilde kafaya takıp üzülüyoruz ama üzsekde elimize bişey geçmiyo ki canım olan bize oluyo gene ruhen yıpranıyoruz bu ara kendine farklı meşkaleler bulsan aslında daha iyi olurdu canım inş herşey güzel olucak rabbim büyük

günaydın arkadaslar ben bgn cok kötüyüm cok mutsuzum yoruldum artık ölesım bıle var mafoldumben:1no2:senağlama
hep aynı seyler takmıyorum dıyorum oluruna bıraktım dıyorum olmuyor mutluluk oyunu oynamaktan bıktım artık cokmu sey ıstıyoruz acaba hayattan bı can yoldası bı nefes sevdıgımızden bı parca bı ısyan degıl kesınlıkle sadece okadr kötüyümkı ıcımı dökmek ıstedım
neyse kızlar kendınıze ıyı bakın:çok üzgünüm:
riçimm kıyamam sana yine duygusallaşmışsın :(( seni teselli etmeye çalışmıcam hepimiz yaşadık böyle duygu patlamalarını bi bakıma rahatlıyor insan..sana diyebilceğim tek şey biraz daha sabır Rabbim görüyor inşallah hepinizin yüzünü güldürücek:teselli:

Canım richim böyle düsünme bizde o duyguyu yasayacagız.ınan okadar kötü seyler varki hastanede görüyoruz daha 27yasinda kızın rahmini aldilar.lütfen umutsuzluga kapanma hayat da neler var.seni çok öptüm. Günüm slm haklisin bende tedaviden yana degilim ama biran önce olsun istiyorum.o yüzden 5gün 1tane alacagim ilaçtan.fazla içmeyecegimki ne dersiniz?kafam karisti simdi.esim sperm testini kendi istedi.bakalim artik

kizlar selam sizlere birsey söylüycektim birtane ilac duydum pcolular ve yumurta tembelligi olanlar icin bir topikte okudum arkadas kullandigi ay hamile kalmis bende almayi düsünüyorum hem kadin hem erkek icin olani var yanliz ilac amerikadan geliyor bir ayligi 22euro ben bugün siparis vericem belki faydasi olur diye yazmak istedim ilacin adi fertilaid internette alanlari okudum cogu hamile kalmis sizde bir arastirin istersenizboshayallersmile

iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok çevremde o kadar dengesiz çirkef insanlar varki beni nasıl sinir ettiler bilemezsiniz yine bebek konusu ve hava satan kendini bilmez kişiliksizler..
dün bizim yöreye ait bi yemek vardır kardeşim yapmıştı çok severim yedim ama sonra miğdem ağrıdı msnde dayımın kızıyla hamile ya şehzade doğuracak :( konuşurken dediki neden ağrıyo dedim fazla yedim .... ama valla art niyetim yoktu çünki o bana hep sorar ne pişirdin ne yaptın diye söylemeyincede ısrar eder bende gayri ihtiyari .... yedim dedim nerden bileyim çok sevdiğini ve o anda canının çekeceğini ....
ay canım istedi dedi bende eve gidince yap dediim ya yapamamda sen yap getir tamamda benim kocam geç geliyor o saatte hadi şu yemeği safiyeye götürelim d3sem kızar yorgun yorgun nasıl diyeyim kendisi olsa umru olmaz neyse..
zaten öyle etli metli bi yemek değil zorda değil çalışıyor canının her istediğinide alabilir ama pintiler paraları gitmesin başkalarından beklerler karı olda otur yap..
neyse özür diledim bi gün gel yapalım dedim konu kapandı eve gidecem dedi...
bu günde msnyi açar açmaz demekki açmamı bekliyordu bana neler diyor -..
sen bana kasıtlımı yaptın hamile kadına denirmi canım çok çekti çok ayıp ettin diyor tepem attı çünkü büyütülcek bişey değil ama bana saldırıyor bende..
bi hamile sen değilsin benim çevremde o kadar hamile arkadaşım var o kadar konuşuruz onlarla ama senin gibi art niyet arayanı yok dedim..
ben gavurmuyum düşmanmıyım sanki onun canı istesin diye ..... yedik diyeyim bide dedimki eğer ben sana kasıt yapıyorsam benle konuşma çok zoruma gitti dedim ve engelledim msnde..
işte böyle valla kasıtlı yapmadım ağzımdan kaçtı ama bu memleket meselesi yaptı nerlere çekti kendi 3 ayda hemen hamile kaldı ya bana caka satıyor sinirden ellerim titriyor bunları yazarken anasınada anlatır dedikoducu anasıda yayarda yayar ama ben akraba demicem tepkimi yine göstercem..
ne bu ya hamilesen hamilesin her seferinde bana bunu yapsana getirsene canım çekti teyzesi bebeğim 3 aylık oldu hey yarabbim allah bağışlasın ama bi insanın zaafıyla neden uğraşıyorlarki ..
şimdi ezanlar okunuyor RABBıM sen her şeyi gören bilensin...
dilediğini dilediğine verensin bizleri nerde varsa bu özlem ile imtihan etme, sabrımızı arttır çevremizdeki bu insanların bizi üzmesine izin verme ( amin) uzattım ama eşimede annemede anlatsam kızacaklar bana niye onlarla muhatap oluyon diye bi tek bura var içimi açabileceğim hepiniz allha emanet olun...

Back
X