Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıktım hemen geldim ama yine opuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar
neden beklentın yokmus cnm benım allah bılır onu sen ıcını ferah tutopuyorumnanaktan
buarada cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın tatlı yıgenıne:Saruboceq:
nurcugum annem uzaktaydı cnm memlekete geldım esımde yrıyım suan yanı
ben doktora gıttım cnm bı problem yok ama yaza doğru tedavıye baslıcaz artık
ay bitanem msnde konuştuk biraz ama pekte yardımcı olamadım sanırım..hepimiz toplaşınca açarsın yine konuyukızlar gırer gırmez asabım bozuldu ya ne ınsanlarla ugrasıyoruz
ebros derın kız bende sonra gelmıssınız yalmaz:
sıze anlatıcaklarım var kızlar cok doldum paylasmam gerek umarım bıara karsılasırız
tavsıyelerınıze ıhtıyacım var boshayallersmile
kenıdnıze ıyı bakın bak topıgıde bos bırakmayın sahıpsız sanıp sacmalıyorlar:tomato:
canım sende gelmişsin günün geçti heralde testi tekrarlamadınmı dahacanım sıkma canını çekemiyo millet valla bende fazla gelmiyorum topiğe ama kimsenin muhabbetine limon sıkmaya gerek yok.
KISKANANLAR ÇATLASIN zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :lepi:
zorcummm yiğnenine çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..ya ben böyle küçücük bebekleri hastanelerde görünce içim acıyor heleki saatlerce oyalamaları yokmu sinir oluyorum alsanaalsanasmileay cnm benim daha var bemimde 16 sı gibi gelicek aman bir beklentim yok yine buay .
bende bugün hastanedeydim yeğenim daha 4 aylık aman doktorlar mafetti bizi ya kalpte büyüme var dediler ters dediler felan ay sabahtan beri onla uğraştık sadece üfürük varmış oda büyüdükçe geçer dedi ama onu duyana kadar mafolduk Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlat versin cnm yaa
inşallah seninde gelmes kırmızılarda bebek gelirrr inşallahhhhhhhhhhh
fatoşcum hoşgeldin sende daha sık gel adam akıllı bi muhabbet edemedik :)))çıktım hemen geldim ama yine opuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar
bersumda glmişşş tatil bitti döndün sende :))tedaviye başlıyormuşsun canım hadi hayırlısı inşallah minişin sana gelicekopuyorumnanaktanselam kızlar geçmişe bkıp geldimmmm nasılsınız bakalım valla bende bi değişiklik yok koca tatili yedim bitirdi bugün okula gitmek çokzor geldiii ama ne yapalımmm bu ay derinim gibi bende yumurta takibi yaptırıcam bakalım durumlar nasıl çok merak ediyorum