"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm güzeller ben geldim misafirlerim yeni gitti eşim gelmeden bakayım dedim
prensesim yeni evine geçiyomuşsun canım güle güle oturun saglıkla ve bebekle inşş canım
derinim saol canım yaa bakalım işte girdik bi yola gene rabbim nasip etmiştir inşş canım senide özledik inş net gelirde girersin hep canım
richim geçmiş olsun eşine canım yaa dikkat et bol bol etli tavuklu şeyler yedir ki güçlensin sana eziyet etmesin:)
ebroşum kolay gelsin bacım ben atlattım bakalım :)
sevalim sonuçların çıkmış ohh ii yaa bu ilaçlarınıda devam et inşş rabbim gönderir melegni canım inş

tatlım o ılac prolaktını düşürmek ıcın etkılı bı ılac ama bılmıyorum benım burda ıkı doktorda aynı seyı söyledı bana ama düşmüsse neden kullanmaya dvmet dedı anlamadım bacım sen ıstersen bıde netten arastır kulupten arastır bu konuyu cnm korkma ama ben 3 ay kullandım ve hamiş kalamadım o aylarda
bende o yüzden ınandım doktoruma
ben sadece bı sormanı ıstedım
cnm bılgısayar yrn aksam gelcek bıgün yokum yanı
sende söyledıklerımı sakın yalnıs anlama ben bunu dostıneks kullanan herkese söylüyorum
ya suda bı gercekkı allahım ol dıyınce dostıneks falan hıkaye bence oyüzden kafanı yorma cnm

hoşgeldin gökçem inşalah canım sanada tez zamanda rabim kucağını doldurur
sen ne yaptı misafirlerin vardı
oh iyi vakit geçirdin şimdi canım

tatlım o ılac prolaktını düşürmek ıcın etkılı bı ılac ama bılmıyorum benım burda ıkı doktorda aynı seyı söyledı bana ama düşmüsse neden kullanmaya dvmet dedı anlamadım bacım sen ıstersen bıde netten arastır kulupten arastır bu konuyu cnm korkma ama ben 3 ay kullandım ve hamiş kalamadım o aylarda
bende o yüzden ınandım doktoruma
ben sadece bı sormanı ıstedım
cnm bılgısayar yrn aksam gelcek bıgün yokum yanı
sende söyledıklerımı sakın yalnıs anlama ben bunu dostıneks kullanan herkese söylüyorum
ya suda bı gercekkı allahım ol dıyınce dostıneks falan hıkaye bence oyüzden kafanı yorma cnm

canım dostineks aynı anda hem çok etkil bir ilaç hemen düşürüyomuş
birdaha da çıkarıyomuş dez avantajı bu
evet bende birkaç topiçte baktım kulananların çoğu düşük yapmış
kimileride çok memnun kalmış
canım niye yanlış alnlıyam canım bacım
deiklerin doğruda olabilir canım
onu araştırayım

hoşbulduk kızlar acaip yoruldum yaa bulaşık ikram derken belim agrı dı yaaa
sevalim saol tatlım yaa inş vakti zamanı gelmisse rabbim nasip eyler inş hayırlısı canım sende inş yakında kavuşursun melegine ama eşinin sperm sayısı sadece önemli degil hareketi morfolojisi de önemli canım onlarda sorun yoksa inş yakında kalırsın hamiş
günüm geçmiş olsun canım sana inşş tez zamanda igleşirsin yaa bende grip oldum yetmezmiş gibi sünizit çıktı ama geçer inşş kib özletme kendini canım
nehir dogum yapmş galiba saglıkla kucaklar inş

doktor bir daha çıkmasın diye verdi birdde dei bitince gel
günün geçerse çift cizgi çıkarsa hemen gel habı keseriz dedi
folik asit verdi

aglamacım ve sevalcim ben kendi adıma bişeyler söylemem gerekirse biliyosunuz çoktandır rahat rahat giremiyorum..siz bunları yazmadanki ilk yazımda diyecektim hatta,eskisi gibi inceden inceye yazamıyorum kusura bakmayın diye vallaha içimi okumuşsunuz:))

evet derinim canim bu hallere geldik maalesef sana bisey dedgimiz yok canim ama gercekten bagzen dariliyorum neyse tatlim sonucta kendimizi bilirsek yani bi adim gelen benim can ciger dostum olur hal hatir dahi sormayanlarda sadece nette arkadas kalirlar be tatlim bossveeeerrrrr :dance:

canım kendine çok dikkat et
doktor olur demiş sadece 20 milyon olsa daha iyi olurmıuş
akşam gidince bakayım sonuçlara
ben pek anlamıyom

richim nasilsin canoo gel artik kisss özledik sohbetleri fazla takilmiyosun hayirdir kisss nasilsin iyisin umarim canim

herkese selam arkadaşlar...
ÖNCELİKLE SEVALİM VE AĞLAMACIM sitem etmişsiniz nedenini pek anlıyamadım ben. burda herkes birbirine yeterince ilgi gösteriyor bence .ağlamacım galiba sen hamişlikten biraz alıngan oldun canım.hiç kendinizi üzmeyin ben kendi adıma değişmedim ve herzaman fırsat buldukcada muhabbet ediyorum.diğer arkadaşlarda aynı .ama siz neden böyle düşündünüz bilmiyorum.neyse topic eskisi gibi olmasada yine muhabbetlere devam kızlar.hepinizi seviyorum kırılganlık yok ona göre .öptüm

sevalim ben kapattim zannediyodum ama kapatmamisim bacim yemeklerini hazirladimda ben evime ciktim geri kokuya dayanamiyorum karnimda ac ama yemeyecem bacim ac kalmak daha iyi

Camasirlarimi astim kizlar selam yine :-)
cikiyormusunuz hemen
bende gidip kizi dersaneden alayim gelicem birazdan yine :-)

Back
X