evet dilaracim tatlim öyle hamisim ve cok dertliyim piskolojim alt üst valla bi burdan zevk aliyorum ve bulantim var
derdini dööökkk bosver icinde tutma bacim rahatlarsin... dökün valla. aglama sen yurt disindansin demi??? nereden acep?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet dilaracim tatlim öyle hamisim ve cok dertliyim piskolojim alt üst valla bi burdan zevk aliyorum ve bulantim var
sagol gökce inss tedavinden hayirli sonuclar alirsin hayirlisi olsun benim moralimi bozan kaynanatör sabahtan bu yana evde her isi yaptim bi elim agzimda bi elim karnimda vijdansiz hem komsulara gitti oturmaya hemde bissürü isi üstüme yikti nasil düzgün olabilirimki cok berbat durumdayim hic sormuyo nasilsin ne haldesin umrunda dahi degilim biliyorum allahindan bulasica mafoldumben
inşallahhhh canım benim yaaa.yakındır inş topice dönüşümde ya bakalım borçlar bitmiyo valla nete sıra gelmedi bu defa:)))slm güzeller ben geldim misafirlerim yeni gitti eşim gelmeden bakayım dedim
prensesim yeni evine geçiyomuşsun canım güle güle oturun saglıkla ve bebekle inşş canım
derinim saol canım yaa bakalım işte girdik bi yola gene rabbim nasip etmiştir inşş canım senide özledik inş net gelirde girersin hep canım
richim geçmiş olsun eşine canım yaa dikkat et bol bol etli tavuklu şeyler yedir ki güçlensin sana eziyet etmesin:)
ebroşum kolay gelsin bacım ben atlattım bakalım :)
sevalim sonuçların çıkmış ohh ii yaa bu ilaçlarınıda devam et inşş rabbim gönderir melegni canım inş
biliyom kusum banabişy demedigini.ben sadece hepinize genel olarak yazdım unutkan oldugumu ve netim olmadıgı için rahat rahat yazamadıgımı.o kadar cnm benim.ŞenizŞenizevet derinim canim bu hallere geldik maalesef sana bisey dedgimiz yok canim ama gercekten bagzen dariliyorum neyse tatlim sonucta kendimizi bilirsek yani bi adim gelen benim can ciger dostum olur hal hatir dahi sormayanlarda sadece nette arkadas kalirlar be tatlim bossveeeerrrrr :dance:
oyy riçimm öpeyim gelŞenizŞeniznetsiz kalmış benim gibi.ama seninki gelir hemencik.dua edinde bende kavuşayım artıkkızlar ben kactım kendınıze ıyı bakın esım gelıyo
ayy inanamıyorumm aglamacım ya nasıl bi insan bu yaaa..sinir oldum şimdi bak.sagol gökce inss tedavinden hayirli sonuclar alirsin hayirlisi olsun benim moralimi bozan kaynanatör sabahtan bu yana evde her isi yaptim bi elim agzimda bi elim karnimda vijdansiz hem komsulara gitti oturmaya hemde bissürü isi üstüme yikti nasil düzgün olabilirimki cok berbat durumdayim hic sormuyo nasilsin ne haldesin umrunda dahi degilim biliyorum allahindan bulasica mafoldumben
bebişim pişman olunacak bişy yok ortada ya üzme benide şimdisevalim bi laf söyledim pisman oldum valla bacii offf kiz sen calisiyosun degilmi dükkanda yalnis hatirlamiyosam tatlim