"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

allah sizinde yardımcınız olsun borç çook zor bişey yenimi evlisiniz borcunuz var

yelevcum birtanem borç hiç bitmiyo bacım aallah yardımcımız olsın
nurunayn canım ben 1 sene 2 aylık evliyim doktor eşime bir ilaç verdi sigorta karşılamıyo 110 ytlproxeedplus ilacın adı

ağlmacım bitanem sen nasıl odlun iyi olduğuna sevindim bacım zorla ol
sada ye bacım doktor sana folik asit vermişti demi bak o hapta bütün vitaminleri almana yardımcı oluymouş araştırdım bitanem öpüyom

sevalim canim cok sagol bilgilerin icin ama inan berbat durumdayim yiyemiyorum icemiyorum ne olacak böyle bilmiyorumki daha yolun basindayiz hayirlisi rabbimden ne yapayim canim yaaa

kızlar haber vermek için geldim çıkıcam hemen nedense hiç iyi hissetmiyorum kendimi elim ayağım buz gibi :(((( biraz uyumayı denicem akşama gelirim öpüyorum sizi

makbuşum hayırdır canım yaa.ne bu sıkıntı sende..o konuları takıyosan boşa takıyosun be canımm ya.
geçecek bu günlerde.hele bi kendi evladın olsun onunla vakit geçirirken hiçbirşeyi takmayacaksın.

artık öyle istiyorumki canım evden cıkmak istemiyo rüyalarıma bile giriyo

tatlım hoşgelmişsin üzülme lütfen.bigün bizlerde birer melek annesi olacagız.Allahım tez zamanda versin sanada inş.
kızlar yaa bugün bir arkadasımı görmeye gittim dogum yaptı yakın arkadasımız.ayy bi tatlı bebişi maaşallah yaaa.adı da DERİN :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3minişş yerim ben onuçöyle mutlu oldum ki onu görünce.mis kokulu şeyler yaaa.Allahım bu güzelligi hepinize tattırsın kızlar yaaa.:Saruboceq:

arkadaşlar bir soru soracağım doktora gittim
(bu arada kistim var ama doktor eriyeceğini söyledi)
doktorumu değiştirdim...ilk doktorum bizi rahatlatmayınca...
doktor allttan ve üstten muayne etti hiçbirşeyimin olmadığını söyledi rahim filmi çektirmek istiyordum
ilk başta şu kistin bir geçsin dedi...
ayrıca 3 günlük iğne bir de antibiotik tarzı bir ilaç verdi...anlamadım yani bu ilaçlar tedavi amaçlı eğil
zaten doktor 3 ay içinde bu ilaçlarla hamile kalmazsanız tedaviye başlarız dedi
e o zaman bu ilaçları niye verdi ki bu doktor...

guldecim inan igneler konusunda hiç bilgim yok..tek bildigim çatlama ignesi.oda önce ilaç içiliyor yumurta geliştirmek için,sonrada çatlama ignesi vuruluyor ama o da 1 kere vuruluyor.bende anlamadım o yüzden yardımcı olamayacagım canım.ama yumurta geliştirici bi ilaç olabilir.yaa anlamadıgım bi nokta doktor bunları verirken neden bi açıklama yapmamış hayret.

guldem bunlarla kalmazsan dedigi işte rahim filmi istemişsin ya canım,başka yolları deniyor önce sanırım olmadı film çektiririz başka sorun mu var diye anlamında demiş olabilir.

canım bende bir bakayım deindim ne yapıyo bacılarım bende dükkandayım satim gelsinde evime gideyim yoruldum bacım iyi ediyon afiyet olsun

Back
X