"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım bende bir bakayım deindim ne yapıyo bacılarım bende dükkandayım satim gelsinde evime gideyim yoruldum bacım iyi ediyon afiyet olsun

sagol sevalim.günler böyle geçiyor işte...hergün birlikteyiz kardeşimle çok şükür yanlız kalmıyoruz...ama sıkılıyorum bazen yani evde olmaktan tabii..bi dükkanım olsa benimde ne iyi olurdu:((inşallah o da olur.

ben varım canılar.hoşgeldiniz.nasılsın guldecim?
sen nasılsın tuanam nasıl gidiyo canım?

saol canımcım evdeyim işte iş güç uğraşıp gidiyoruz.. çok işim var birazdan çıkıcam bir uğrıyım dedim. sen nasılsın neler yapıyorsun canım internet işini halledebildin mi?

gökçem hoşgeldin nasılsın ccanım
evet canım inşallah olur iyiy ediyon yanlız kalmaktasa bebaberoturursunuz demi canım bazen dükkkanda
sıkıyıo

kızlarr ben şimdi kaçıyorum.bi kahve içip eve kaçıyom geç olmadan.kusura bkamayın.öptüm hepinizi.iyi bakın kendinize..:a015:

saol canımcım evdeyim işte iş güç uğraşıp gidiyoruz.. çok işim var birazdan çıkıcam bir uğrıyım dedim. sen nasılsın neler yapıyorsun canım internet işini halledebildin mi?
tmm canım.yok hallolmadı daha canım malesef:(((kardeşimdeyim şuanda.öptüm kuşum görüşürüzŞeniz
gökçem hoşgeldin nasılsın ccanım
evet canım inşallah olur iyiy ediyon yanlız kalmaktasa bebaberoturursunuz demi canım bazen dükkkanda
sıkıyıo

inşallah sevalim ya dünde eşimle konuştuk.şimdilik bijuteriyi de geçtim başka şeyler istiyoruz dua edin nolur.inşallah olsun.çok öptüm canlarım benim.Şenizkaydirigubbakcemile4

derinim hoşbulduk sevalim hoşbulduk canım
kızlar iyi sayılırım azcık başım agrıyor bide yoruldum azcık karşı komşum geldi onla turşu yaptık sonra karalahana turşusuda yaptım siz napıyonuz bakimm
derinim gidiyonmu kib öprtmmm

gökçem çalışkansın maşlah bacım güle güle ye canım
bende dükkanadayım canım yoruldum evime gitmek istiyom

makbuşda hastamı olmuş yaa ay bu kız inş hamiştir haa
ebroşum sen nerdesin datlum halen gelmedinn....
sevalim iştemisin bacımm nasıl gidiyo güzel dileklerin için sagol
derinim büyüdü yumoşlar az ama artık napalım rabbim nasip ederse onlarlada olur inşş
eltimmmmm kızz sagol canım oldu yumoşlar bakalım yarında gitcem büyümüşlermi die bakalım inş büyümüşlerdir.. sen nasılsın konuşamaz olduk senlede kib

ayy sevalim kolay gelsin canım yaa valla zor iş ben evde iki saat otursam hemen uyuyasım geliyo sein iş zor ama en azında bi sosyalik senin için canım
valla azcık hamaratlık edeyim dedim aslında annem vurmuştu turşu bana ama bende yapmak istedim:)gözlerim doymadı galiba

bacım inşaalh yumoşalrın büyür henencik annesine geli verir annesiyle birlikte yer turşuyu
aten bazen gözlerim gidiyo uykum gliyo gökçem eve gider gitmez ütü yemeek çamaşır sağolsun kaynanm dükkana bakıyo ben gidip evimi temizliyom
canım nasıl yapıyon turşuyu

kızlar haber vermek için geldim çıkıcam hemen nedense hiç iyi hissetmiyorum kendimi elim ayağım buz gibi :(((( biraz uyumayı denicem akşama gelirim öpüyorum sizi

makbusum biraz rahatla biseyi kafana takma bacim senin hallerin ayni benim gibi c vitamini al vitaminsizliktende üsüye bilirsin bacim inss hayirli haberlerini alacaz ben cok süphelendim senden bacim kib dikkat et kendine ok CADIARZU

evet baende makberim şüphelendim senden vallahi nişalalh düşündüğüm şeydir
bacım kendine dikkat et c vitamini al bolbol

vallaeşim diyorki hani iltihap gebeliğe engel yaa(bende iltihap yok da)
herhangi bir iltihabı engellemek için diyor hepsi de antibiotik tarzaında ilaçlarmış...anlayacağınız 3 ayım
kaldı yoksa tüp bebeğin yolları taştan...

makbuşum hayırdır canım yaa.ne bu sıkıntı sende..o konuları takıyosan boşa takıyosun be canımm ya.
geçecek bu günlerde.hele bi kendi evladın olsun onunla vakit geçirirken hiçbirşeyi takmayacaksın.

makbuşda hastamı olmuş yaa ay bu kız inş hamiştir haa
ebroşum sen nerdesin datlum halen gelmedinn....
sevalim iştemisin bacımm nasıl gidiyo güzel dileklerin için sagol
derinim büyüdü yumoşlar az ama artık napalım rabbim nasip ederse onlarlada olur inşş
eltimmmmm kızz sagol canım oldu yumoşlar bakalım yarında gitcem büyümüşlermi die bakalım inş büyümüşlerdir.. sen nasılsın konuşamaz olduk senlede kib

makbusum biraz rahatla biseyi kafana takma bacim senin hallerin ayni benim gibi c vitamini al vitaminsizliktende üsüye bilirsin bacim inss hayirli haberlerini alacaz ben cok süphelendim senden bacim kib dikkat et kendine ok CADIARZU

evet baende makberim şüphelendim senden vallahi nişalalh düşündüğüm şeydir
bacım kendine dikkat et c vitamini al bolbol
canlarımm hepiniz beni düşünmüşsünüz çok sağolun sizin gibi düşünceli vefakar arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım..üşümem hala devam ediyor içten değil ama dıştan buz gibiyim..arada adet olucakmışım gibi ağrım oluyor..şimdi bi tabak çorba içtim daha iyiyim sizler nasılsınız

bu arada eximm msjını aldım canım benim çok sağol inşallah dediğiniz gibi olur

hb sevalim canim nasil olayim ayniyim yaa sabah ögleye kadar sonra biraz geciyo tekrar aksama dogru basliyo geri geciyo alistik yani saati zamani belli yani cokmu erken basladim sevalim kistte yapiyormu aceba ne haldeyim aceba büyüdümü eridimi
haftaya gicem bakalim dr ne olacak hayirlisi rabbimden........

sevalim makbusumun halleri benim gibi hadi hayirlisi bi hafta kaldi bacuuummm makbuuusss haftaya bu zamanlarda verecen bi müjdeee bak gööörrrr

Back
X