"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canim makbusum merak ettim bacim nedemek tabiki hep yanindayiz bacim inss rabbim gönlüne göe versin bayagi üsürsün elin kolun tutmaz bacim biliyorum bende öyleydim hayirlisi rabbimden hadi bakalim

vallaeşim diyorki hani iltihap gebeliğe engel yaa(bende iltihap yok da)
herhangi bir iltihabı engellemek için diyor hepsi de antibiotik tarzaında ilaçlarmış...anlayacağınız 3 ayım
kaldı yoksa tüp bebeğin yolları taştan...

her kese iyi akşamlar bende duydum rahim ağzındaki iltihap sperm geçişini etkiliyormuş bu yüzden hamile kalınmıyomuş.... peki köylerde okadar kadın var çoğu soğukta kışta bahçe tarlalarda iş yapıyo üstelik dr yüzü görmeyenlerde var her sene doğum yapıyolar bu nasıl bi iştir ben anlamadım ha bide aşırı antıbiyotik yumurta ve spermlere zarar veriyomuş kalitesini düşürüyomuş şimdi hangisi doğru hangisi yanlış şüphesiz ikiside doğru ama benim aklım karışıyo....

hayirlisi tatlim bu kadar hayirlisi dedikten sonra rabbim güzel hayirli bi kismet acikligi verir yollarin acik olsun bacim

bu arada aklımdayken söyliyim annemle konuştum az önce ablam rüyasında beni görmüş çok tatlı bir kızım olmuş..hayır olsun :)))

bacım inşaalh yumoşalrın büyür henencik annesine geli verir annesiyle birlikte yer turşuyu
aten bazen gözlerim gidiyo uykum gliyo gökçem eve gider gitmez ütü yemeek çamaşır sağolsun kaynanm dükkana bakıyo ben gidip evimi temizliyom
canım nasıl yapıyon turşuyu

canım hangi turşuyu karalahanayı mı karışık turşuyu mu karalahanayı: önce sıcak suda biraz bekletiyorum salataya dograr gibi doradıktan sonra yıkıyorum sonra o suyu döküyorum bidaha sıcak su koyup iki saat bekletiyiyorum o suyuda döküp tekrar su koyuryorum ılık olarak onun içinede tuz ve limontuzu atıp bekletiyorum sgouyana kadar sonra buzdolabında saklıyorum istediginde yiyebilirsin bigün sonra canım
karışık turşuyuda bütün sebzeleri biber salatalık domates kornişon vs doruyorum orta derecede sonra içinde iki bardaga yakın sirke bi avuçtan az limon tuzu tadını eskere yapıcak şeiklde tuz koyup suyunu katıyorum sarmısak koyuyorum bide öyle yapıyom canım
kızlar hoşgeldiniz naber
makbuş halen agrın devam mı ediyo bacım sende ya üşüttün yada hamişsin ya git bi dr a olmaz mı

ağlamacım hoşgeldin canım senin de mi kistin var[
hb canim maalesef hamileligimi ögrendim ama bebegimden büyük bi kistim var bunuda ögrendim yani biraz huzursuzum haftaya dr randevum var bakalim ne halde büyüdümü kücüldümü sende ne var canim yani kisstten olacagini düsündügün ne gibi hallerin var

kist engelmi hamile kalmaya benim arkadaşım doğum konturol hapı içti kisti geçti bu haftada bebeği oldu allah kadın erkek herkese şifa versin

selam arkadaşalarım bir kaç gündür giremedim regl oldum da kaçtım sanmayınkaydirigubbakcemile2 işlerim yoğun bu aralar, yeni hamişlerimiz varmı?sositososito

hoş bulduk makber ismin çok güzel bekarkan bi roman okumuştum makber gülü diye çooooooooooooook güzeldi ismini görünce o geliyo aklıma...

kiiizzzz gökceeeee canim tursu cekti sus kisss iki gündür yeyip duruyorum zaten yaaa bu haller erken degilmi bacilarim sanki ordu var icimde yedikce bulantim oluyo yemesem duramiyorum offfff allahim yardim eeettttt

su garularada ver birde onlar baksin tadina ama benimki gecsin güleyim hallerineee zemuszemus :emir_bebek:

nuruayncım valla bende anlamıyorum bir doktorun dediği bir doktorunkini tutmuyor
ama bun son gittiğim doktor bayağı tecrübeli gibi görünüyor ama gaybı Allahtan başkası bilemez tabi....bende bilmiyorum ne yapsam ama mecburum kullanmaya bu ilaçları ne yapayım....

ağlamacım benimde 5 cmlik bir kistim var doktor gebeliği engellemz dedi
ama ben bu kistle hamile kalmayı düşünüyorum yani ben hamile için uğraşırken bu kistin erimesi gerek heralde hamileyken yumurtalıkta kalmasın diye
ama seni duyunca şimdi telaşlandım açıkçası senin bebekle bişrlikte mi çıkmış yoksa önceden mi varmış...

kiiizzzz gökceeeee canim tursu cekti sus kisss iki gündür yeyip duruyorum zaten yaaa bu haller erken degilmi bacilarim sanki ordu var icimde yedikce bulantim oluyo yemesem duramiyorum offfff allahim yardim eeettttt

su garularada ver birde onlar baksin tadina ama benimki gecsin güleyim hallerineee zemuszemus :emir_bebek:

anladığım kadarıyla hamilesiniz tebrik ederim allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş herkese banada :Saruboceq:

Back
X