"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hg merseraycim caniimmm inss öteki aya inss bacuummm.......

nurunaycim benim kistim galiba cocukla olusmus tam bilemiyorum....
ama bildigim kadariyla kiste tedavi sartmis bacim o alininca hamile kaliniyomus hemen yani

belkide doktorlar o yüzden diyor ilk başta kistin geçsin diyee...
ama benim en son gittiğim doktor doğum kontrol hapı veren doktorlara kızıyor niyeyse acizlik bu diyor
uffff ben ne yapsam yaa:((((

aa ben ne kadar duysam kontrol hapı iyi geliyo diye duydum sen gene dr nini dediğini yap yada araştır

güldecim ben dr gittigimde dr bana gebelik var ama keseyi göremiyorum cünkü kist var dedi fazla incelemedi cünkü öylesine görünmüstüm dr umda degildi yani haftaya randevum var carsamba günü canim cocukla berabermi olmus öncemi varmis bilmiyorum haftaya ögrenecem artik ne nasil büyükmü kücükmü offfff kafam cok karisik erken bulantilarim basladi agrilardan bagzen korkuyorum iste hepsi kistten galiba öyle geliyo bana

ben maydanoz buharına oturanlarıda duydum ama ne yalan ne doğru bilemem kisti geçiriyomuş bende öyle vaziyetteyimki bebek beşiklri resmi indirip duruyom bilgisayara inş cennet kuşum önümüzdeki ay gelir konar anneciğine :emir_bebek:

tesekkürler nurunaycim darisi basiniza inss canim en yakin zamanda dilerim hamisim ama göremedim keseyi gün gectikce endisede basladii hayirlisi inss göreyim bebegimiii

ne güzel bi yandan şanslısınız kist tedavisi var o geçince hemen hamile kalabileceksiniz hem cok büyük olmadıkça engel değil..

görürsün merak etme görümceminde görülmedi ilk zamanlar oğlu 8 aylık oldu bile

aglamacım korkma canım eğer 5 cmfelan sa benimki gibi eriyebiliyor ama gebelikte ne gibi bir yöntem kullandıklarını bilmiyorum
benim doktorumda bana kist için ilaç vermedi ama gebeliği kolaylaştırmak için ilaç verdi
ya şimdi ne yapacağımı bilemi,yorum bazı arkadaşlar da doğum kontrol hapından sonra kistin geçtiğini söylüyor afff AAllahım afff......
doğum kontrol hapı çalışan tüm yumurtalıkları dondurmak demek diyor bu doktorum
çalışan bir organı neden durduralım ki dedi..ayrıca kistin her kadında olabileceğini bunun yumurtalıkların çalıştığının bir göstergesi bu gibi durumlarda bu yumurtaların reglle birlikte atılamamasından dolayı folikül adı verilen kistlerin yumurtalıklarda kalmasından dolayı oluştuğunu söylüyor....

hg merseraycim caniimmm inss öteki aya inss bacuummm.......

nurunaycim benim kistim galiba cocukla olusmus tam bilemiyorum....
ama bildigim kadariyla kiste tedavi sartmis bacim o alininca hamile kaliniyomus hemen yani

ağlamacım inşallah ama her ay böyle umutla bekle bekle nereye kadar bu bekleyişin bir sonu olcakmı dersin?
sen nasılsın canım yiğenim nasıla.s.

gülde evet hamileliği engelliyo ama adet olmayan kızlara bile tedavi yapıyolar bu ilçla

nurunayncım inan insan artık gebelikle uğraşırken en ufak bir rahatsızlıktan bile sıkıntı duyuyor
gittiğim ilk doktor beni çok telaşlandırdı evet telaşlanacak birşey yok belki ama ne biliym işte
ilk defa başıma geliyor
seni ne sorunun var nurunayncım
bak ben burada o kadar çok şey öğrendim ki yakında kadın hastalıkları uzmanı olmak için tus a felan giricem....:))şaka tabi ben doktor olursam tez zamanda öteki tarafa giderim..:))

yok cok isterdim burdan haykırmayı ama ben nısanda tyüpbebek yaptırdım tutmadı 4 tane dondormustuk şimdi onlardan yerleştırılcek bakalım hayırlısı

Back
X