"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

benim eşimin sperm sayısı sınırda çıktı kimisi olur zamana bırak kimisi aşılama dedi ben hangisine inanayımşimdi.........

aglamacım korkma canım eğer 5 cmfelan sa benimki gibi eriyebiliyor ama gebelikte ne gibi bir yöntem kullandıklarını bilmiyorum
benim doktorumda bana kist için ilaç vermedi ama gebeliği kolaylaştırmak için ilaç verdi
ya şimdi ne yapacağımı bilemi,yorum bazı arkadaşlar da doğum kontrol hapından sonra kistin geçtiğini söylüyor afff AAllahım afff......
doğum kontrol hapı çalışan tüm yumurtalıkları dondurmak demek diyor bu doktorum
çalışan bir organı neden durduralım ki dedi..ayrıca kistin her kadında olabileceğini bunun yumurtalıkların çalıştığının bir göstergesi bu gibi durumlarda bu yumurtaların reglle birlikte atılamamasından dolayı folikül adı verilen kistlerin yumurtalıklarda kalmasından dolayı oluştuğunu söylüyor....

inss kücüktür canim cünkü tam bilmiyorumda ne yapalim hayirlisi artik eger büyük degilse bebek genisledikce kisti dagitacakmis yoksa dogumla alinacakmis eger cok siddetli agri sanci rahatsizlik verirse cocuga zarar vermesin diye alinacakmis bilmiyorum tatlim umarim gerek kalmaz bunlara kendiliginden dagilir gider inss :Saruboceq:

alikayra keşke hepsini koydursaydınkaydirigubbakcemile5 belki biri tutardı sende ne sorun varöğrenebilirmiyim

nurunaycim ne kadar sayisi benimkini 16 milyondu hani taban sayi 20 milyon derler ama hic biseye gerek kalmadan oldu yani hayirlisi tatlim eger cok azsa keci boynuzu kürünü dene belki gördün biliyosun onu bi dene tatlim iyi gelir umarim

2 yıllık evliyim 8 aydır çalışıyoruz işte ama olmuyor...
doktor bu 3 ay içinde yine olmazsa rahim filmini çekeriz dedi...

görürsün merak etme görümceminde görülmedi ilk zamanlar oğlu 8 aylık oldu bile

inss tatlim hayirlisi rabbimden göreyim yeter bana kistimde yok olursa bi rahatlayacam yani inss darisi sizlere canlarim yeterki hep dileyin rabbimden birgün verecektir inss :Saruboceq:

hormon yumurtalık testim temiz şükür Allahıma
eşimkilerde temiz sperm muayne felan...
bir kistim var işte bakalım hayırlısı....ne yapacağımı şaşırdım ama

ben polikistilover ve rahım duvarıminceydi şuan estrofem kullanıyorum daha koydurmadım cumartesı kontrolum var bellı olacak inşallah ben ilaçla adet görenlerdenım ilaçsız olmuyo,

benim kocişim hepsini yıyo af edersiniz duba olcak nerdeyse izmirde bi aktar var tanınmış o bi karışım yaptı 2 ay oldu önümüzdeki ay tahlıl yaptırcak bakalım kaç olcak dua edin ne oluuuuuuuuur

güldecim benim 10 ayinda geldi bana bekle canim eger bi sorun yoksa olur canim bende hic bi sorun yotu dr ikinizde iyisiniz dedi ama olmuyodu bende diyodum bisey olsa baride tedavi görsem olsa diyodum ne kadar sabirsizlanmisim tam hamile oldugumu ögrendim birde kistimin oldugunu duydum baksana yeterki hayirlisini dile canim ben simdi bi tedavide uygulayamiyorum cünkü bebegim var sadece kendiliginden ne olacak bunu bekliyorum yani

benim bütün değerlerim şukur iyi film istedi dr bıri dediki film yumurta artımını engelliyomuş korktum yani kalitesini azaltıyomuş o yüzden cektirmedim

canlarim hayirla sabirla rabbimden umut kesmeden bekleyin inss zamani gelince olacak inss canlarim her durumda var bi hayir ben kaciyorum simdi hepinize iyi aksamlar canlarim kaydirigubbakcemile4

ben aşılama yaptırdım adet günümde cok az leke geldı dr u ardım tutmamıstır dedı bende ıdrar tahlılı yaptım cıkmadı sonra üzüntümü temizlik yaparak azaltmaya calıştım cam silerken rahmimden karnıma dogru bıcak saplantısı seklınde sancım olsu ve sankı aşırı tuvalet hıssı oldu gıttıgımde anıden aşırı kanamam oldu ama bilmıyorum tutmustuda düşürdümmü yoksa adetmıydı ama aşılama dene derım korkma bı zorlugu yok

alikayra allah yardımcın olsun ama bişey diyeyimmi arkadaşım senin gibi ilaçsız adet olmuyo hamile kaldı kendiliğinden ama düştü olur bak gör

bizler evlatlarına kavuşmak için nice zahmetlere nıce tehlıkelere aldırmayan hasretle yanıp tutuşan yavrularımızın bıkere anne demesi için nelerden vazgecen yüregi yaralı anne adaylarıyız diliyorumkı RABBıM bizlerin yüzünü yakın zamanda güldürsün bide dogurdugu gün yavrularını sokaga atan canavarları düşünüyorumda onlar bunun ne demek oldugunu asla bılemezler yazıkkı böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz

benm 1 sene önce 12 gün geçti 5 tahlil yaptım evde çıkmadı işte yapmadım 12 gün yalnızımda ev toz oldu hastaneye gitçem kan için hamile dğilim ya ! ev temizliyom birden belime bi ağrı ölcem sanki lavaboya koştum nasıl kanamam var acile gitti o oraya bu buraya gonderiyo elektırıokler yok hastanede ta ertesisabah kan ve ultrasonla baktılar hanım bebek falan yok dediler belki hamileydim iş yapamasaydım ve doktorlar hemen baksaydı ne olduğu çıkacaktı kader ne diyelim...

o kadınları bana verseler bak gör ne olacak o kadınların rahmini alacaklar bak zevk için yapmak neymiş gorcekler..

affff..................................Allahım.........................Afffffffffffffffffffffffffffffffff

Back
X