"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

eylülcügüm herhangı bısıy yaptınmı hamıs kalmaya yardımcı olsun dıye

valahi bu ay tamüç hamile çıktı bu topiç uğurluuuuuuuua.:nazar::nazar::nazar:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyyt
kız niye haber vermiyon tebrik ederim kız :teytey::teytey::teytey:

sevalim yeni öğrendim ben de şok geçirdim bu aydan hiç umudum yoktu belki bi kaç kere falan oldu o da denk gelmemiştir dedim zaten hep grip falandık hastaydık hiç kafa yormadım bile Allahımın mucizesi resmen zaten demiştim ki durup durup da bu ay olursa mucize olur. inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder. inşallah tüm isteyenlere kızlar bu arada farkında mısınız topic hayırlı geldiopuyorumnanaktan

canim inss carsamba günü bakalim ne olacaksa artik belim cok agriyo suan sankia adet olacam bu ne hal yaaa cok pismanim keske kanda baktirsaydim keskeeee

eylülcüm ben en son 9.ayin 2 sinde en son adetimi oldum canim ondan bu güne kadar bu lekeler haric hic olmadim

eylülcüm ne belirtileri vardı ne zamanda beri başladı

makbuş 3.hamısımız ekle bacım eylülüde ınsallah bızde gelırız arkanızdan kızlar bıze dua edın bolbol:1hug:

eylülcügüm herhangı bısıy yaptınmı hamıs kalmaya yardımcı olsun dıye

yok be richim hatta bu ay hiçmi hiç umudum yoktu geçen aylar günleri hep hesapladım ama bu ay o kadar az oldu ki beklemiyodum yani ama doktor progestan vermişti bebek olursa tutunsun diye belki onun faydası vardı

inss sevalim inss canim kizlar biz kocsle az dolasalim valla canim sikiliyo evde durdukca az kendime geleyim bakalim ne olursa allahtan ne yapayim baskaaa neyse sizide sIKMAYIM canlarim bilginiz olursa yazin bana ne olur

allahın mucızesı ıste eylülcüğüm o ol dıyıce oluyo
gökcem hosgeldın cnm benım

:teytey:slm güzelllerrr
o hamiş varrr eylülcüm tebrik ederim canım maşallah allah saglıkla kucaklamanı nasip etsin inş kalp atışınıda duyarsınız canım ohhh sevindim yaaaahihoyyyt:CüvCüv::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::nazar:

aglamcıgım gıdıyosun galıba görüşürüz cnm kiba.s.
kızlar bende yavastan kacım evı temızlım ıslerımı bıtırım gelırım yıne daha kahvaltı bıle yapmadım
öpüyorum szlerı kendınıze ıyı bakın eylülcüğüm tekrar tebrıkederım cnm benımopuyorumnanaktan

canim inss carsamba günü bakalim ne olacaksa artik belim cok agriyo suan sankia adet olacam bu ne hal yaaa cok pismanim keske kanda baktirsaydim keskeeee

eylülcüm ben en son 9.ayin 2 sinde en son adetimi oldum canim ondan bu güne kadar bu lekeler haric hic olmadim
canım istersen acile git kan testi yaparlar ordan az çok anlarsın hiç doktora gitmedin mi canım evde yaptığın testle mi anladın

eylülcüm ne belirtileri vardı ne zamanda beri başladı
canım benim göğüslerim acayip şişti silikonlu gibiydi halen de devam ediyokaydirigubbakcemile3 belimde ağrı vardı aslında adet belirtileri gibi oluyo ama farkı bitmiyo adet belirtisi daha kısa oluyo bu hiç bitmiyo. benim akıntım falan da olmadı aklınızda bulunsun sanırım çok fazla akıntı falan diyolar ama yoktu. ayrıca lavaboya gittiğinizde yıkanırken farkedilir bi şekilde yumuşama var

gökçem hoşgeldin nasılsınbacı
dolaş ağlaamacım biraz hava al değişklik olur canım
evet rabim ol deyince oluyıo

:teytey:slm güzelllerrr
o hamiş varrr eylülcüm tebrik ederim canım maşallah allah saglıkla kucaklamanı nasip etsin inş kalp atışınıda duyarsınız canım ohhh sevindim yaaaahihoyyyt:CüvCüv::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::nazar:

gökcem amin canım Allahım inşallah hepimize birden nasip edicek

teşekür edrim eylülcüm sağlıklı mutlu keyfli gebelkile geçirmeniz dileğiyle
canlarım

eylülüm dr gittim dr keseyi göremedi cünkü kist var göremiyorum dedi adetin gecikmis yumurtalarin düzenli senin cocugun olur korkma dedi ama suan gebelik var gibi dedi bi idrar testi yapalim anlariz dedi idrarda baktilar yanii iste böyle bacim

makbuş 3.hamısımız ekle bacım eylülüde ınsallah bızde gelırız arkanızdan kızlar bıze dua edın bolbol:1hug:

canım bu ay gerçekten Allahıma çok dua ettim hayırlı sağlıklı bi evladım olsun diye hatta tefriciye okudum az kaldı bitmesine onu bitiriyim ondan sonra tek tek isimlerinizle size okurum kısmetse

hoşbulduk rchim nasılsın canım gene yalnız kalmışsın kıyamam sanaa:(
esmam canım eltim yumurtanda sorun çıkmış ama tedaviside varmış haftaya hayırlı haber al inşş canım üzme kendini dikat et kendine canım rabbim büyük ...
derinim bende seni öpüyorum canım kib bol bol muhabbet et canım kardeşinle..
makbuşum ii gezmeler ii eglenceler canım
aglamacım durmuş kanaman sevindim canım dikkat et kendine
sevalim sen nasılsın canım kasıkların agrıyomuş hayır olsun inşş kızzzz bebik mi geliy o yoksamm

aglamacım güle güle canım kib öptm
sevalim hoşbulduk datlum iyiyim çok şükür işte kociş yanımda oturuyoduk bakayım dedim sizlere napıyonuz die
richim gidiyonmu güle güle canım öptmmm

Back
X