• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım sagol inşallah bı gün bizlerde mutluluklarımızı haykırırız burda ıyıkı varsınız paylaşmak ne guzel

insallah cnm allahım bızede nasıp etcek yetrkı ümıdımızı kaybetmeyelım

valla helal olsun canim sana peki cocuk seni kendi annesi olarak biliyo degilmi
bu gercegi kim biliyo baska

tabiki annesiyim daha altı yaşındaya ben sölerim canım oğlum sen yengenin karnından çıktın ALLAH seni oraya bizim için koymuş derim bilerek büyüsün zaten biraz biliyo büyük abisi var 3 sınıfa gidiyo 9 yaşında oda biliyo annesine dermişki anne aslında olmayanlara vermek lazım iyiki vermişin dermiş ve abi kardeş hiç anlaşamazlar benim üskatımda oturuyolar ve bende hiç ayırmadın onları kardeşleri aileler hep çoğunlukla bi aradayız eltim bana vermiş benmi kıskanacam hep yollarım üskata oğlum git oyna evine gel derim zaten bana çok düşkün bensiz asla durmaz hiç kimseyle çok düşkünüz aramızda güçlü sevgi bağı var ... zaten eltimde çoğunlukla kapıda bırakır içeri almaz çok yaramaz diye eltim çok titiz evi bozuluyomuş çok komikya ... benim oğlan bakar yengesi kapıyı açmaz gelir evinebunu çok sık yaşarım gider eltime çatarım ... bakarmısınız bana bu çocu neden almıyon içeri diye bide çatarım oda der kapıda oynasınlar evim bozuluyo çok dağıtıyolar bizim iş tersine:umursamaz:

valla cok sevındım aranızdakı ılskıye sevgıcıgım allah bozamsın ınsallah

ıyıyıım canım yanı oyle olmak zorundayım morali yüksek tutmaya calışıyorum kızlar ben trabzondan ıstanbula geldım tedavı ıcın görümcemde kalıyorum ya kayınpederı dun gözumuzun önünde kalpkrızı gecırdı öyle korktumkı zaten moralı yuksek tutucam dedıkce ustuste gelıyo hersey

canim allahim bagislasin herkesin evladini hesey cok güzel allah bozmasin bundan sonrasi mevlamin izniylede güzel olur umarim

rabbim isteyen herkesede versin insss

nan delü karularrr ne çene yapmışınız yaa oku oku bitmedi valla:oklava:
geçmişi okudum ama başım ağrıyor anladığım kadarıyla yazıyım sizlere
eylülcüm hamileymişş o kadar çok sevindim kiiii ceylanımında dediği gibi uğurlu geldi bu topic bize
ex aşkummm doktora gitmişsin kalbinide duymuşsun yiğenimizin içim rahatladı valla artık bu kadar panik olmak yok sana hatta tamamen yasak bol bol dinlenicen
veee yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

ıyıyıım canım yanı oyle olmak zorundayım morali yüksek tutmaya calışıyorum kızlar ben trabzondan ıstanbula geldım tedavı ıcın görümcemde kalıyorum ya kayınpederı dun gözumuzun önünde kalpkrızı gecırdı öyle korktumkı zaten moralı yuksek tutucam dedıkce ustuste gelıyo hersey

....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kayracim gecmis olsun canim aman allahim sizlere bagislasin tatlim yaaa

exsüüümmm sagol askiiimmm cok sevindim valla bi rahatladimki sanki dogurdum kisssss kaydirigubbakcemile3 bak sanada bol bol sevgi saygi sundu cok tesekkür etti bebegim uctum valla artik konusmalar basladi bebgimle konusuyorum bütün gün Şeniz

oyy yerim kız ben onu bee konuş sende onunla dekii doğduğun zaman bir çok teyzen olucak hepimiz seni bekliyoruz dört gözle de :))))

kızlar ii geceler diyip çıkıcam malesef kociş uyuyalım diyo hepinizi öpüyorum
aglamacım tekrarda hayırlı olsun canım saglıkla kucaklarsın inşş

Back
X