• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

riçhim evet pazarlarıda açıyom para lazım tam yatırım zamanı zaten ne yaparsam bu yıl yaparım

sevilim cnm bu kadar olur ya.az önce senin profile bktım merak ettigim için en son ne zaman girdigine bakayım dedim şimdi topictesin çok sevindim..gündogmadanım da seni sorup duruyordu merak etiyoduk hepimiz iyisin inş canım yaaa.

merhaba kızlar günüm senam ve merak eden tüm arkadaşlar ben iyiyim bebişte öyle 33 hafta olduk cuma doktora gittim 2 400 grm bebeğimiz 31 cm boyu var gayet sağlıklı şimdilik sezaryan olarak gözüküyor 3 hafta sonra gidecem karar verecek tüm eksiklerimi tamamladım hersey hazır sadece oğlusun gelmesi kaldı dediğim gibi 7 ayım tehlikeli geçti giremedim kızlar öyle yani haber veriyim dedim iyiyiz biz sizi özledim

hoşgeldiniz kızlar
sevilim hoşgeldin canım ne güzel kazasız belasız kucağına alayı rabim nasip etsin
derinim hoşgeldin

:roflol:bu arada çok şişko oldum ama yinede yeni görenler 8 aylık olduğuna inanmıyor 46 ile hamiş kaldım 60 kilo oldum yatıp kalkerken çok zorlanıyorum artık sırt üstü yattımmı kalıyorum öyle kociş elimden tutup kaldırıyor

sevilimmmmm canım şükür kavuşturana kuşum yaaa..iyi olmana çok sevindim inankiŞeniz
sen iyi ol da gerisi önemli degil.sadece böyle arada iyiyim yaz yeter bize canım...yerim ben o oglusunu kızzz maaşallah yaaaa koca adam olmuş annesiiiikaydirigubbakcemile3

şişkooo sevilllllllllllll sişkoooo sevillllllllllllllkaydirigubbakcemile3Şenizolsun kızz kilolar sana kurban olsun:))))yakışır arkadasıma:lepi:

kıslarrrr ben şimdi kaçıyom demin gidemedik 1 milyoncuya:)))
sevili seni bırakmak istemezdim ama kardeşçigime arkadas olayım bide bende bi hava alayım acaip midem bulanıyor.bu arada benim durumu merak edersen diye yazıyom canom,rahimagzında yara çıktı dondurulacak yakında.
öptüm kuşum.

kıslarrrr ben şimdi kaçıyom demin gidemedik 1 milyoncuya:)))
sevili seni bırakmak istemezdim ama kardeşçigime arkadas olayım bide bende bi hava alayım acaip midem bulanıyor.bu arada benim durumu merak edersen diye yazıyom canom,rahimagzında yara çıktı dondurulacak yakında.
öptüm kuşum.
geçmiş olsun kuzum tamam hadi görüşürüz sık girmeye çalışacağım çok öpüyorum hepinizi
seval erkek cinsiyeti

maşalah canım allaha emant ol sapa salim iknizde kurtulun rabim güçkuvet versin
canım görüşürüz öpüyom

selamün aleyküümmm sevaliiimmm cnim nasilsin birtanem cok sagol canim dün duyduk bizim yaramazi iyi cok sükür rabbime tam 7 haftalikmis teyzesi ve yarim santim ay cok komik yaaaa neyse

günüm sagol askim zaten sen icimi ferahlattin allahim ragzi olsun kusum senden dilerim bi an önce hepinizde beni sevindirirsiniz canlariimmm

eylülcüm sagol tatlim sende inss hizla büyürlerde kucagimizada aliriz inss rabbim kismet etsin bu duyguyu bütün kardeslerimede

ağlamacım hoşgeldin teyzesi onu yer şimdiden ay canım
inşalah koskoca olurda teyzesini ziyaret gelir
nasılsın ğlamacım bitanem ne yaptın bugün canım

sagol canim bende teyze olmak istiyorum valla bissürü yigenim olur artik hadi insssss tabiki gelecek teyzesi inss pati pati kosacak sana

nasil olayim canim yaa berbat haldeyim valla tuzlu yemekten bi hal oldum ancak tuzlu seyler bastiriyo bulantiyi önümde kücük bi legen salatalik marul hep tuzladim yiyorum kociste beni izliyo hadi bakalim bitir diyo delü adam kaydirigubbakcemile3

sende ne var ne yok canim iyisin inss birtanem isler nasil gidiyo

sagol canim bende teyze olmak istiyorum valla bissürü yigenim olur artik hadi insssss tabiki gelecek teyzesi inss pati pati kosacak sana

nasil olayim canim yaa berbat haldeyim valla tuzlu yemekten bi hal oldum ancak tuzlu seyler bastiriyo bulantiyi önümde kücük bi legen salatalik marul hep tuzladim yiyorum kociste beni izliyo hadi bakalim bitir diyo delü adam kaydirigubbakcemile3

sende ne var ne yok canim iyisin inss birtanem isler nasil gidiyo

canım 20 gün önce hala oldum inşalah bird seniki gelince teyze oluruz inşallah canım
çok bulanıyo ah canım en iyisini yapıyon yeşililk hepsinden iyi

bende dükandayım çok şükür iyi canım akşam olsunda eve gideyim diyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yoruluyosun tatlim butun günler hep ayni canim ama olsun canim hayirli kazanclar versin rabbim yeter........

evet sevalim yaa bulanti cok tuzlu yiyorum ne bulursam tuza baniyorum ayyy allahim bunada sükür ne yapayim az katlanacaz hic halimiz olmasada katlanacaz inss birgün annede olacan birtanem bak o günlerde gelecek az kaldiii inssss

evet canım oturduğum yerde uyuklamaya başladım valahi evet arada bir kaçıyoz dün gece 4 eve geldik
dün gece arada gerekiyo yeni bir restarant açılmış çok değşik her masada bir zil var zile basıyon garsonlar hemen geliyo çok memnun kaldık
evet canım çok tuzda şiiriyo dikkat et inşlah anne olacağımız günleride görürüz

Back
X