• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar hepiizde iyisiniz inşalalh makberim nerde bu kızlar ağalmacım , derinim riçhim ,gökçem ,ebrarım ,günüm diğer kızlar sizde iyisiniz umarım

sevalim geldim canomm ama çıkıcam yemek yapmaya yaa merak ettim seni boşluğun çok belli oluyor..nasılsın

sağolasın canım hoşgeldin makboşum bitanem sen nasılsın iyisin demi sende geç uğramışsın hastamısın canım
benimde net giit iyukardakilrein düğünü var bende onlardan çekmişim internet i ev kalabalık çıktım dedim netim giiti deiler biz anlamıyoz oğlım gelsin o yapsın oğlunda yeni geldi
eeeeeeeee canım sen nasılsın

anladım canım bende iyiyim sağol hala adet olmadım bekliyorum gelicek gibide görünmüyor..neyse gelirim canım yine

canım bwende öpüyom kolay gelsin bacım belkide gelmez belimi olur canım rabim isterse her şey olur bende öpüyom sonra gel ben buralardayımopuyorumnanaktan

canım bwende öpüyom kolay gelsin bacım belkide gelmez belimi olur canım rabim isterse her şey olur bende öpüyom sonra gel ben buralardayımopuyorumnanaktan

kızlar bugün yumoşlarım toplandı hayırlısı ile yarın size haber veririz dediler bakalım inş güzel dölenir ve tutunurlar bana inşş kızlar aneztesili oldugu için galiba uykum geliyo hep bide birüsrü ilaç ve igne verdi günlerim onu kullanmakla geçicek:) neyse kib öpüyorum sizi aeo...

canım gözün aydım çok güzel bir haber inşalah dölenirde canım beişine kavuşursun canım çokççok geşmiş olsun canım ilaçlarını kulan canım kendine çok iyi bak diikat et bizi habersiz bırakma gökçoşum öpüyommmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok be canım olsa kanda çıkardı zaten
makbercım sen hamısmısın
hayır canım nerdeeee
kızlar bugün yumoşlarım toplandı hayırlısı ile yarın size haber veririz dediler bakalım inş güzel dölenir ve tutunurlar bana inşş kızlar aneztesili oldugu için galiba uykum geliyo hep bide birüsrü ilaç ve igne verdi günlerim onu kullanmakla geçicek:) neyse kib öpüyorum sizi aeo...
canım hayırlı olsun yaa çok sevindim inşallah minişlerin döllenip ve tutunurlar sanaŞeniz

ben şimdilik kaçıyorum kaynanam yalnızmış yukarda onun yanına çıkıcaz gelirim 1 saate kadar öpüyorum hepiciğinizi

gökcem ay cok sevındım bıtanem umarım cok güzel bı sekılde döllenırler allahım ınsallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
makberım umarım senın adetınde gelmezde tahlıl yalnıs cıkmıs olur:Saruboceq::Saruboceq:
sevalcıgım bacım benı cagırmıssın ben ıyıyım sekerım sen nasılsın kib cnm benım
ebrarım aglamcıgım ya dıger kızlar kımsecıkler ugramamıs bgn nerdesınız bakım kaydirigubbakcemile3:1hug:

ya kızlar acil yaa
aşırı sancım var sağ kasığımda
orada da kist var demişti doktor acaba patlıyor olabilirmi???
çok ağrıyor
ayyyyyyyyyyyy....................

cnm hareket edemıyorsan acıle falan gıt kac cm dı
bazen kıst kendı etrafında dönerken yaprmıs sancı

Back
X