• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hadiyaa bizde bugün aynen öyle olduk doktor çıkışı koca istanbulda vakit geçiricek biyer yok yani...kaydirigubbakcemile3
neyse olsun bizde muhabbet edelim azcık ...

valla inanırmısın en çokta evde sıkılıyorum sevmediğim yer olunca burası bunaltıyor beni

napıyım yaa bende aynı işte biraz başım ağrıyo bugün gerildim yaa .her doktora gidişte böyle oluyorum stres sıkıntı .neyse kötü bişey demedi çok şükür ...

ya buara bide domuz gribi çıktı daha neler gelcek başımıza .okullar tatil edilebilirmiş inşallah yayılmaz yaa valla tırsıyorum..

ay ne biliyim bacım delinin biri bi taş attı kaç akıllı çıkaramıyor Allah yardımcımız olsun

slm kizlar eeee kimse yok galiba makbus ordamisiin bacum sen bana neden yazmadin kissss görmedinmi yoksaa :kızgın: neyse bacuuummm tekrardan söylüyorum hakkinda hayirlisi böyleymis ne biliyosun belki melegin yolda o yüzden olmadi o diledi belkide böyle olmasini annem benimle ilgilensin demistir belki inssss allahim insss

hoşgeldin eximm sağol canım yaa dediğin gibi hayırlısı böyleymiş ama diğer dediğini sanmıyorum

Back
X