• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ohh ebroşumda geldiii hoşgeldin canom valla kimseye bişey yapmıyorum :))) bıraktığın gibiyim

hoşbuldum makbuşum
demek bıraktığım gibisin biraz gergindin halamı aynı yoksam ???
ağlama sen napıyosun bakalım bebiş nasıl?görmüşsün yine minişi herşey yolunda değilmi canım?

yok bacım değilim gayet ralaxım şu an :))) uykusuzluktan ölüyorum ama

sevindim canım iyi olmana..
sabah erken kalkıyosun sen uykun gelir tabi .yatsana cano yorma bukadar kendini..

yatıcam birazdan canım soda açtım kendime bitsin yatarım kocişte yeni geldi maç özetlerine bakıyor

canım baya erkenciymişsin sen sonra uyu tabi yaa yoksa valla vakit geçmiyo ben alıştım sabah uyumaya 11den aşağı kalkmıyorum ..:kedi:

tamam makbuşum iyi uykular sanada öpüyorum canım...
bende diğer topicleri dolanıyım azcık yatıcam zaten..

iyi geceler makbusum ebrarcim kusura bakma yaaa kocisle konusuyodum msnde yanimda yokya yazamadim buraya.........
iyi ol bacim allah iyilik versin yeterki hersey yoluna girer inss canom
bende kacayim artik cok yorulmak bize gelmiyo hadi öptüm sizleri canlariiimmm hayirli geceleerrrr opuyorumnanaktan

gutenacht001488kda4.gif

gunaydımn kızlarrrrr benımde 19 adet olmam lazımdı olmadım hala gelen gıden yok goguslerımden bırınde damarlar cok bellı gobek kısmım ve kasık kısmımda bır sıkıntı var anlamadım gıttı degısık bırsey goguslerım ucu acıo saclarımda bır garıp asırı kepeklendı kasınıyo artık buda belırtımı bılmem :)

rahmın bulundugu yere bastıgımda orda bır setlık var sık ıdrar sıkıoyorum cok hafıfte bazen aaaa adet oldum dıye kosuyorum ama yok

sızce hamılemıyımdır

kızlar calarım hepinize günaydın mübarek bugünde dilekleriniz kabul günahlarımız af cumanız mübarek olsun
ebrarım canım tedavin hayırlıolsun canım kist in çokmu büyük canım geçmiş olsun canım
derinmim kız cici bana küstünmü kız acilen yazdım çıktım nasıl seni görmrm canım sen nasılsın netin bozulmuş yaptınmı canım
makbeim canım daha hsata olmaamışsın her şeyde bir hayır vardır canım belimi olur bacımm adetin gelmeyene kadar hamile lma ihtimalin yüksektir canım sen adetin düzenli olmasına rağmen canım inşalah hayırdır
ağlamacım sen nasılsın canım mide bulantıların geçtimi tatlım canım ayağını o topiçe sürt bizde gelelim arkanda n
gökçem sen nasılsın bugün senin müjdeli haberini alacağız ve topiçi ayağaa kaldıracağız canım
topiçte bulunan ve anne olmak isteyen bizim gibi umutla evlatlarına kavuşmak isteyen anne adaylarını kucağını boş bırakma yarabim sen büyüksen ne eylersin güzel eylersin sana emenetiz yarabim

kızlar size bir şey sorabilrmiyim idrar ederken kasıklarıma aağrı giriyo sonra geçiyo bilginiz varmı benim gibi bu şikayetleri yaşayan varmı

Back
X