Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hoşgelin aramıza Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:hayırlı cumalar arkadaşlar
bende umutla bebiş ini kucağına almayı iple çekenlerdenim.dilerim Yüce Rabbim bize meleklerimizi yollar da kucağımıza alabilmeyi nasip eder.
selam hanımlar ben geldim kimsecikler yok ama.
neyse bugün doktora gittim muayene etti nurtopu gibi kistim var .rahim normal .şimdi adet söktürücü verdi olunca gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam ve kist erimiş olursa tedaviye başlıycaz .iğneyle yumurta takibi .aslında klomenle başlıyalım dedi doktorum ama ben klomen yanıt vermediği için istemedim .ilk hamileliğimdede iğneyle yumurta çoğaltma yapmıştık ve normal yolla hamiş kalmıştım buseferde öyle eğer olmazsa aşılama yapılcak yani ebrar tedaviye start verdi .bakalım sonu hayır olur inşallah.
bide doktorum muayeneye başladı bismillah dedi sonra hay allah dedi dedim hocam neoldu ben hamilelik olur diye düşünmüştüm dedi .aslında bendede biraz ümit vardı ama yine kistle idare edicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse arkadaşlar bende durumlar buuu..
canım yaa stres varya bizi mahveden ooo.doktor eşime demişki bugün eşinin bişeyi yok ama stres onun hamile kalmasını engelliyo .oda tabi kafamın etini yedi .neyse git gelde konuşuruz cano...
sende stres yapma gelir inşallahda enkısa zamanda başlarsın tedaviye..
ben geldimm nihayet hanımlar ben akıllı okul kayıtlarının yarın son olduğunu biliyordum meüer geçen hafta cumaymış anlayacağınız yattı((
bütün gün gebzedeydim sabah anneme geldim öğlen burdan çıktım gebzeye feyza hanım rahatsızlanmış dün okulda doktora götürdüm onu yine sonrada arabnın vergisini ödedim dönüşte de kuaföre uğradım şuan annemdeyim..birazdan da kocişim gelir eve geçeriz
bu aradaa benimki hala gelmedi baya nazlandı bu ay tedaviye başlıcaz yaa inat etti((
ben çok konuştum sanırım anlatın bakıyım sizler nasılsınız