Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy canım benim kıyamam sana yaa neden üzüyorlar seni bu kadar madem öyle çıkma evden sende gitme onlarada mecbur olmadıkça rahat bıraksınlar senigünadin herkese kizlar bugün moralim cok bozuk öyle canim sikkinki bi bozukluk var bugün ev halkinda ama offf offff aksamdan bisey yoktu sabahta saatleri geri almayi unutmuslar sabahin 9 ama kayin peder 10 zannediyo nasil kizdi bana anlatamam oysaki ben herkesten önce kalktim ama kusmaktan kendime gelemedimki :çok üzgünüm: nasil moralim bozuldu sonra indim assagiya kimse konusmadi benimle kahvalti bile yapamadim bana bi akil verin bu sekilde devam edemiyorum
ohh canım ne güzel yap tabi değişiklik saçlarıyla dahi uğraşsa insan bi hoş oluyor keyifleniyor hemen..valla benimki lekelenmeyi geçti canım normal şekilde geliyoriyi pazarlar herkeseeee
napıyosunuz canlar
ben bugün kuaföre gitcem saçlarımda bi değişiklik yapmak istiyorum sonra da kocişle gezcez accık
öyle makbuşum azcık kafa dinlemeye çalıştım iyi oldu ama canım lekelenmem falan var demişsin hamişlik durumu olabilirmi acaba inşallah vardır tahlilleri yaptırırsan çıkar heralde haber verirsin zaten öptm canım
aglamacım senin hamişlik nasıl gidiyo canım kalp atışlarını duymuşsun ne güzel sağlıkla doğumunu gerçekleştirirsin inşallah seni de öpüyorum
güldecim hoşbulduk canım umarım sende iyisindir
ben kaçar kızlar sonra görüşürüz yineopuyorumnanaktan
benim varya hep ezilmemin tek nedeni kocamin yanimda olmamasi o olunca hep gidiyo söylüyo hasta gelemez diye bu kadin surdan kapimin önünden geciyo ama ne yapiyon nasilsin diye sormuyo ben ne yapiyorum buna makbus ne yapiyorum bisey yapsam böyle olmaz galiba o kadar zoruma gidiyorki kiz bak o erkek anlattim durumumu hemen hastayim de o zaman dedi hemen yumsadi bu vijdansizda bi zaman olsun sormuyo yaa anlatsamda umursamiyo naz yapiyon bana diyo allah canini alsin emi kadin gibi nazliyormusunki ben sana naz yapayim neyine naz yapayim offfff nasil moralim bozuk nasil
burdada oldu böyle birisi bi düsürdü üstüne bu 4 oldu düsügü görüyo gözüyle ama yinede vaz gecmiyo yinede ayni davraniyo aman neymis birdaha olurmus bisey olursada
sanki bu cabuk oldu haklisiniz valla inmeyecem assagiya hastayim diyecem öldürecek hali yok kapinin önünede koyamaz esim bi gelsin zaten artik herseyi dökecem yapsn ne yapacaksa ben ayrilmak istiyorum artik yeter