• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aynen ebroşum rabime olan inancımızı yitermmeyelim canım nişalah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalacağız ben buna inanıyom canım

suan nerde bilmiyom okara cok cektirdikki kısaca 12 milyon 16 milyon ve 2 kerede 20 milyon çıktı morfoloji kaç bilmiyom benim için önemlisi kasımda tahlıl yaptırcak çünkü iyi besleniyo anası oğluna iyi bakamamış sigarayıd abıraktı benim ise rahim ağzında iltihap cıktı dediğim dibi iyi bi dr arıyom bi kaç adres buldum yarın arayacam dua edin olurmu

suan nerde bilmiyom okara cok cektirdikki kısaca 12 milyon 16 milyon ve 2 kerede 20 milyon çıktı morfoloji kaç bilmiyom benim için önemlisi kasımda tahlıl yaptırcak çünkü iyi besleniyo anası oğluna iyi bakamamış sigarayıd abıraktı benim ise rahim ağzında iltihap cıktı dediğim dibi iyi bi dr arıyom bi kaç adres buldum yarın arayacam dua edin olurmu

ah canım inşallah doğru doktor bulursunda hayırlısıyla başlarsın bebiş çalışmalarına .herşey güzel gönlünce olsun .
buarada izmirlimisin canım?

ay rüyamda görsem sizlerde bu ortamda tanısacağımı inanmazdım aranızda kötü alışkanlıgı olan varmı benim var kola cips çikolata bunların coğu zarar ama bırakamıyom ama iyiki sigara içmiyom makber içiyo galiba

evet izmirliyim dr cok ama ben kadın dr arıyom erkekler masallah prof opr ama ben bayan bakıyom

eşim biraz takıntılıdır erkek dr istemiyo napayım kavga ediyo o yüzden bayan bakıyom

ya benide sisirdi kola ama bırakamıyom susuyom su yerine kola icyom eşim kızıto mıdeni delcen diyo ama çok kötü alışkanlık

canım kola hiç sağlıklı bişey değil bende biara acayip içiyodum ama şimdi içmiyorum genelde limonata ve soda içerim ben .aa bide ayran hastasıyımdır..

benimkide yoldaymıs bende kacacam birazdan anca yarın acarım aksamları evde olunca ona bırakıyom neti hepinizi öptüm bide size bişey sorcam acaba sitede erkek varmıdır

Back
X