• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım sitede erkek yoktur yani kabul edilmiyo ama sahtekarlar olabilir .
sevalin bujiteri dükkanı var canım..
hadi görüşmek üzere öpüyorum seni ...

canlarım ebrarım müşterim vsrdı yeni gitiler bacım gidiyonmu hadi kolay gelsin canım alaha emanet ol çok öptüm
nurcum bujiteri dükanım var canım

eboşum kaç tınmı canım hadi kendin iyi bak canom çok öptüm canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

makbuş sen gelmişsin ama gitmem gerek canım üzüldüm şimdi yaa .yemek yapıcam cano hadi sonra görüşürüz öptüm senide

makber hoş geldin az önce kızlarla konusurkan kötü alışkanlıklarınız varmı dedim kola sigara gibi makber içito galiba dedim sanada soracaktım yanlıs anlama kötü maksatla söylemedim sigara hamile kalmaya engel ya o maksatla söyledim bilesin

kimsenin özel hayatı
beni ilgilendirmez bişey demeyede hakkım yok ama lafın gelişi olarak öyle yazdım eğer seni kırdıysam kusura bakma

makbuş sen gelmişsin ama gitmem gerek canım üzüldüm şimdi yaa .yemek yapıcam cano hadi sonra görüşürüz öptüm senide
olsun canom yaa zaman bol konuşuruz bi ara kolay gelsin sana
makber hoş geldin az önce kızlarla konusurkan kötü alışkanlıklarınız varmı dedim kola sigara gibi makber içito galiba dedim sanada soracaktım yanlıs anlama kötü maksatla söylemedim sigara hamile kalmaya engel ya o maksatla söyledim bilesin
canomm hoşbuldum ay neden yanlış anlıyım canım benim evet en kötü alışkanlığım sigaram ve kola bende her yemekte mutlaka kola aldırıyorum kociş çokk kızıyor:kedi:
makboşum hoşgeldin bacı
hoşbuldum canım
kimsenin özel hayatı
beni ilgilendirmez bişey demeyede hakkım yok ama lafın gelişi olarak öyle yazdım eğer seni kırdıysam kusura bakma
ah bitanem benim içinmi dedin kimse kırılmaz bu soru karşılığında canım Şeniz

verdim canım cevabımı okumuşsun zaten neyse bende çıkıyorum bi bakmak için gelmiştim yemek yicez ondan sonra burdayım

makboşum kız neeye gidiyon çik etin çıktın bacı neyse sonra görüşürüz afiyet olsun

slm kızlar nasılsınız????
yarın test sonuçlarını alıcam ve tiroid için tedaviye başlanılcak
dua edin banada
inşlhh tez zamanda hamiş kalırım çok yoruldum artık beklemekten allah hayırlısıyla versin inşlhhh :a015:

Back
X