• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben ilk sene kursa gittim evle arası uzaktı akşam hava kararıyodu arabayla geliyodum ama eşim istemedi bıraktım şimdi evdeyim evde devam ediyom

ne anlatayım valla öyle buraya öyle bağlandımki bırakamıyom kahvaltı bile yapmadım ben cok düzensiz besleniyom o yuzden kilo aldım

canım ben arapça ve kuran kursu hocasıydım evlene kadar yatılıydım evlendim sabah gittim akşam geldim baktım zor oluyo evde devam ediyom haftada 3 gün genç kızlar ders aılyolar aslında yazmak istemezdim ama yazdım artık

sevalcim ben çıkıyom dr gidecem yemek falan yapayım akşam görüşürüz olurmu ALLAHa emanet olun

kızlar haber vermek için geldim birazdan hastaneye çıkıyorum sonuçları bugün verirlermi bilemiyorum birazda dolaşıp alışveriş yapıcam akşam gelirim öpüyorumm kocaman hepiciğinizi

makbus kıskanma kız ben yazdım öncezemuszemuszemuszemus
buarada testlerın cok güzel cıkar ınsallah cnm benımkaydirigubbakcemile5
sevalım bana yazmıssın cnm sagol ıyı dıleklerın ıcın aynıları senın ıcınde gecerlı buarada ıyısındır umarımopuyorumnanaktan
aglamacıgım kocıs gelmıs hadı gözün aydın cnm benıma.s.

canlarım selamlaropuyorumnanaktangeçmişi okumadan direk yazıyom kızlar kusura bakmayın.
ben bugün yaramı dondurdum kızlar.yumurtalıklarda agrım var adet olacakmışım gibi.ama çok komikti kızlar yaakaydirigubbakcemile3gittim görüştüm önce doktorumla.tmm canım hemen merve hanım size yatış için yardımcı olsun dedi:1shok:ben tabi şokk ne yatışı dedim kendi kendime.zaten korkuyodum niye korkuyosam delilik iştekafamçokkarıştı
doktorum anladı korktugumu rahatlattı biraz sagolsunkaydirigubbakcemile3
sonra dogumhaneye çıktık merve hanımlazemuszemusbeni dogumhaneye teslim etti kocişte yanımda o esnada tam içeri gircem siz gelin benimle beyefendi demez miiiiiiiii:oklava:dedim yaa ben onu da istiyom götürmekaydirigubbakcemile3ödeme işlemi için götürdü kocişi:))tabi kızla aşagıda ufak bi makaralaşma olayımız oldu çok sıcak çok tatlı hepsi yaaa.
herneyse,girdim bu defa da hastabakıcı karının başının etini yedim bin tane soru sordumkaydirigubbakcemile3alt tarafı yara dondurucam yani.sgolsun kadıncagız sıkılmadan anlattı hep kendide yaptırmış.
şimdi 15 gün akıntın olur dedi.1 ay sonra tekrar kontrole gidecegim.gerekirse tekrar dondurulacakmış...hap ve fitil verdi 15 günlük.
1 ay sonra geldiginde bebiş tedavisini de konuşacagız dedi:)))eşin askerligi ne yaptı dedi.gitmeyecekse zaman kaybetmeden tedavini yapalım dedi.
kızlar herşey bi yana ilk defa sürekli gidecegim ve sevdigim bi doktorum oldu.
bundan öncekide iyiydi ama uzak diye gidememiştim.bu doktorumu çok sevdim çok ilgili ve unutmuyor hastalarını adımı bile ezberledi şimdiden.
neyse başınızı agrıttım şimdilik kaçıyorum.korkuyordum ya işy varsa diye ama doktora demedim bişy napiyim iyice delirdin sen diicek sonra adet olmuşun karı ne gebeligi:)))
dedigim gibi geçmişi okuyamadım kocişi bekliyorum gelip beni alsın diye.bilgisyarcı arkadasından parçaları istemeye gitti de inş pc de olur dertleşiriz bol bol.
öptüm hepinizi hoşçakalınŞeniz

Son düzenleme:
derıncıgım cok sevındım senın adına cnm cok gecmıs olsun hadı gelsın bebişler bundan sonra:dance::dance::dance::teytey:

ay 1kasım reglı gunum ve sancılarım basladı yıne kesın bu ay da melegım benımle degıl yaaaaaaaaaa

lılyumcugum daha vaktın var cnm neden endıselenıyosun bukadr belkıde adet sancıları hamiş olduguna daır belırtıdıra.s

nasıl yanı :S 5gun var adet sancısı gıbı gelıyo bana hamılelık belırtısı de olabılıyomu

Back
X