• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

SELAM GÜZELLER
derincim geçmiş olsun canım
bu arada makbuş daha dr dan gelmemiş inşallah iyi haberlerle gelir
kızlar gökçedoşumu özledim ben ya napıyo acaba inşallah bol bol dinlenip meleğine tutunması için yardım ediyodur.
ebroşum uğramamışsın bugün gelde akşaama konuşalım
bende okuldan geldim yemek işine girişicem bugün yaramazlar beni mahvetti çok yorgunum

derıncıgım cok sevındım senın adına cnm cok gecmıs olsun hadı gelsın bebişler bundan sonra:dance::dance::dance::teytey:
sagol riçimzemuszemushaaala kasıklarım agrır kısss offff.
SELAM GÜZELLER
derincim geçmiş olsun canım
bu arada makbuş daha dr dan gelmemiş inşallah iyi haberlerle gelir
kızlar gökçedoşumu özledim ben ya napıyo acaba inşallah bol bol dinlenip meleğine tutunması için yardım ediyodur.
ebroşum uğramamışsın bugün gelde akşaama konuşalım
bende okuldan geldim yemek işine girişicem bugün yaramazlar beni mahvetti çok yorgunum

sagolasın canım benim.sende yorulmuşsun dikkat et kendine cnm.öptüm.Şeniz

selam arkadaşlar nasılsınız_
DERıNıM geçmiş olsun tatlım ohh yaradanda kurtuldun darısı bebişe inşallah canım .öptüm seni...
MAKBUŞUM doktora gitmişsin güzel haberlerle dönersin inşallah canım .hadi bakalım tedaviye start verilsin ..
BERSUCUM canım minişler seni yormuş kıyamam sana buara fazla yorma kendini bakarsın bebiş tutunmuştur canım..
NURCUM sende doktora gitmişsin güzel haberlerle dönersin inşallah ..
RıCHıM çift çizgiyi yakalamışsın hadi hayırlısı cano minişin gelir enkısa zamanda inşallah..
SEVALıM sen nasılsın canım ?öptüm senide..
AĞLAMACIM sen nasılsın canım yoluna girmiştir herşey umarım..
ÖZGÜLOŞUMM CANOM özledim seni yaa inşallah iyisindir bebişlerde annesine sıkı sıkı tutunmuştur ..
MIZMIZ canım üzüldüm yaa niye öyle oldu acaba ?hayırlısı be tatlım ..

selam arkadaşlar nasılsınız_
DERİNİM geçmiş olsun tatlım ohh yaradanda kurtuldun darısı bebişe inşallah canım .öptüm seni...
MAKBUŞUM doktora gitmişsin güzel haberlerle dönersin inşallah canım .hadi bakalım tedaviye start verilsin ..
BERSUCUM canım minişler seni yormuş kıyamam sana buara fazla yorma kendini bakarsın bebiş tutunmuştur canım..
NURCUM sende doktora gitmişsin güzel haberlerle dönersin inşallah ..
RİCHİM çift çizgiyi yakalamışsın hadi hayırlısı cano minişin gelir enkısa zamanda inşallah..
SEVALİM sen nasılsın canım ?öptüm senide..
AĞLAMACIM sen nasılsın canım yoluna girmiştir herşey umarım..
ÖZGÜLOŞUMM CANOM özledim seni yaa inşallah iyisindir bebişlerde annesine sıkı sıkı tutunmuştur ..
MIZMIZ canım üzüldüm yaa niye öyle oldu acaba ?hayırlısı be tatlım ..

gene bır test yaptım gene sılık cıktı anlamadım gıttı hadı o yanlıstı bu ne of ya ben en ıyısı beta yaptıyım

mızmızcım kan testı kesındır tatlım ıdrar testı bozuk olabılır mı ?

selam kızlar merak etmişsiniz benii sağolun hastaneye gittim kan verdim geldim sonuçlar yarın çıkıcakmış ama yarın gitmicem doktor ne zaman orda bilmiyorum duruma göre randevuyla gidicem..
derinim geçmiş olsun bitanem dilerim ikinci işleme gerek kalmazda direk bebiş tedavisine başlarsın..
şimdilik annemdeyim eve gidince girerim ancak öpüyorum sizi kocaman kocaman kendinize iyi bakınız

selam kizlar nasilsiniz? walla ben uyuyamadim dun gece, icim daraliyor hayra ciksin!!
makbuscum bugun vermezler sonucu sabah erken gitmessen, insallah guzel cikcicaktir testlerin.
derincim oh ne guzel olmus bitti gittii bu sorun, hem hamileligin onunde hafif de olsa engeldii bak bu vasitayla iyi bri doktor buldun, Allah buyuk neye niyet niye kismet hesabi tedavi de olucaksin gb geldi bana:)) Insallah minnosuna kavusmana az kaldi:))
mizmiz hayret bir sey seni buluyor hep bu tarz sonuclar, reglen de gelmedi ama kan testini baska bir yere daha mi yaptirsan acaba? ya da doktora git bence hormon testi de yaptir reglen iki aydir neden gecikiyorki hamilelik yoksa? hayirlisi olsun hic uzme kendini.

aa makber sen zaten burdaymissin ben yazarken, oh guzel sonuclarla gel tatlim tedavinin starti verildi hayirli olsun canim.

günüm nasılsın canım ?prolaktin düşmüş çok sevindim canım .diğerleri nezaman çıkıcak ?

kizlar yemekle ilgilenmem lazim opuyorum hepinizi, ebrarcim merhaba, tatlim kanda negatif yazmis mizmiz yaptirmis yani, ama iki idrar testi silik pozitifmis, hayret di mi, neden olurki bir daha tekarlasin kani olmadi?

makbuşum hadi hayırlısı canım inşallah testler iyi çıkıcak hayırlısıyla başlıycaksın tedavine ..
lilyum canım akıntın nerenk ?sarıysa adet olucaksın eğer beyazsa hamilelik olabilir .hayırlısı canım..

ebrarcim iki haftaya cikicak pihtilasma testleri cok korkuyorum aslinda sonucu ogrenmekten, ilk dusuk diye iyi cikicak diye hissediyorum ama bir yanim da cok korkuyor ah be ebrarim ben her seyden korkuyrum zaten artik!!
bir de turkiyede olsam yine iyi buralarda pihtilasmada direk igne kullanmiyorlar da!!

ya evet ben beta yaptırcam diyince dedim acaba farklı bişeymi yaptırdı ?ilginç gerçektende .inşallah hayırlısı olur hakkında..

günüm korkma canım insanın korktuğu şeyler başına geliyo bende çok korkuyodum başımda buldum .inşallah testlerin iyi çıkıcak canım olumlu düşün lütfen.
buarada neden iğneye başlamıyolarki?ilginç valla

ebrarcım sevalemrecim makbercim bu gün dr gittim şükür korktugum gibi olmadı tekrar simir testi yaptı bi fitil verdi korkma bi anormallik yok dedi bu arada ben bilgisayarı cökerttim kociş onuda hastanete götürecek opuyorumnanaktan inş hemen yapılır kendinize iyi bakın öptüm sizi

mesala faktor 5 de bakiliyor ordaki doktor dediki gerci faktor besde sorun varsa tedvi vermiyoruz cunku faktor bes eksikliginin yani leiden denen direk etkisi oldugu dusunulmuyor dedi. bu yabancilar ilacalra cok soguk bakiyor ebrarim. gerci turkiyede fazla rahat bakiyor. hayirlisi olsun.
haklisin canim ben de neden korksam basima geliyor.:((

makbuşum hadi hayırlısı canım inşallah testler iyi çıkıcak hayırlısıyla başlıycaksın tedavine ..
lilyum canım akıntın nerenk ?sarıysa adet olucaksın eğer beyazsa hamilelik olabilir .hayırlısı canım..

yumurtlamadakı gıbı canım bol ve beyaz:sinifsinif:

Back
X