Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlısı olsun inşallah...
inşallah tüpe gerek kalmaz kendiliginden kalırsın canım:Saruboceq:
bende uzun zamandır kendi haline bırakmıştım.polikistikoverim ben canım.
bide geçen gün yara çıktı rahim agzınada,dün donduruldu bakalım.öbür aya ne alemde olacak ona göre tedaviye başlıyacaz yine...doktor ilk olarak ne isteyecek bilemiyorum tabii...ama rahim filmi ister sanırım.klomen kullandım olmadı çünkü.
sogan kürünü bende 3 ay yaptım canım.çok iyi geliyor.benim adetler acaip düzensizdir.iki ayda bir adet oluyorum normalde ama sogan sayesinde gecikmelerim çok az oluyor artık.[/QUOTE
canım hayırlısı bakalım inşallah gerek kalmaz, benim adetlerimde de bir sorun yok 28 günde bir olurum hiç şaşmaz, rahim filmi bende çektirdim canım inşallah sende de bişey çıkmaz ve en kısa zamanda hamile kalırsın
oo iyi o zaman canım adetlerin düzenli olması iyi yani.benim pko yüzünden zaten böyle adetlerim.
aslında rahim filmi için geç bile kaldım ben.bundan önceki doktorum direk film istemişti klomeni yeterince denemişsin dedi.çok iyi bir doktordu üstelik tüp bebek uzmanıydı ama uzak kalıyor bana o yüzden devam edemedim.zaten ara vermek istemiştim eşimin askerlik durumlarından dolayı.ama şimdi yeniden tadaviye karar aldım.zaman kaybetmenin bi alemi yok.Allah ne yazdıysa yaşarız.
valla bilemiyorum canım olmadı konuşıyım selimle bugün giderim belkihangi tedaviye başlıcaksın bence bir başka dr a git, ama bu drundan memnunsan bir hafta daha bekle derim, ama tedaviye başlıcaksan yani ilaç kullanmaya falan reglinin 4.günü başlaman gerekiyor genelde, hayırlısı olsun hakkında canım
oyy sevalim hoşgeldin bitanesii iyiyim ben teşekkür ederim sen nasılsınoley derinim loçkam kız sweni gö rmak ne güzel nasılsın canım
makberim canım sanada günaydın sennasılsın bence sen bir araştırma yap en iyi doktoru araştır sonra ona git canım
mersaycım günaydın sen nasılsın canım
inşalah daha hiç gitmesin canım bende 10 da dükanı açtım canım işlerin tadı tuzu yok valahi daha dükanı temizlemeden netin başına geçtim canım bence sen iyi karar aldın tedaviye başlamakla canım her şy yoluna girer inşallah kısazamanda canım
günaydın canım hoşgeldin.sende benim gibi yeni kavuştun pc ne he hadi hayırlısı:))herkese günaydın kızlar bilgisayarıma kavuştum sonunda ama siteye anca girebildim makber seval nasılsınız makber dr gitmiştin dr ne dedi inş hayırlı haberleele gelmişsindir seval sen nasılsın işler nasıl ALLAH hepimizin gönül muradını versin..
kızlar ben çıkıyorum şimdi sonuçları alıp başka doktora götürücem selim alcak 11 buçukta beni ancak hazırlanırım öpüyorum sizi çok