• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşgeldin nuranycım nasılsın iyim canım dükandayım
tamam makberim sana daha fazla kafanı karıştırmıyayım canım öptüm görüşürüz canm
derinim canım kız yanlış bilgi verdim kıza ben 0. 25 bilyodum canım yanlış bilyomuşum
makberim hadi canım gösterde gel bize haber veropuyorumnanaktan

canım ramazanda he sahurda içiyoduk hemde iftarda çok aşırıya kaçtık ondanda olur benimdee eşim alıyo alma diyom alıyo e getirincede gelde içme:içelim:

içme bak hiç içme beni dinle..sürekli bırakamıyorsan da bir süre içme şöyle 15-20 gün falan.bak o zaman nasıl düzeliyo miden.geceleri yatmadan süt ısıtıp iç şekerli...öyle içemiyosan bebe bisküisi yada petitbötle mama yap kendinekaydirigubbakcemile3ben çok severimde.

loçkam bıraktım şimdilk çok nadir kız canım istedi valah ben sütü mısır gevreğiyle seviyom canom kız bugünlerde canım bir tatlı istiyo tatlı krizine giriyom

derinsu ben öğretmen değilim arapça ve kuran kursu hocasıyım beni buraya arkadaşım üye etti yani tüm formları o doldurdu hoca şıkkı olmadığı için öğretim görevlisi yazmış aslında silmeye calıştım ama beceremedim öyle kaldı o yüzden bilemiyom tatilmi değilmi???

anladım sevalim ama cidden kola ve benzeri gazlı içecekleri içme bi süre hiç.sütü de içmeye çalış şekerli unutma.
ayy site beni deli edicek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

loçkam haklısın süt alamda verdiğin tarifi uyguluyom sağol canom ay hiç sorma bende çok sinir oldum bacı

derinsu ben öğretmen değilim arapça ve kuran kursu hocasıyım beni buraya arkadaşım üye etti yani tüm formları o doldurdu hoca şıkkı olmadığı için öğretim görevlisi yazmış aslında silmeye calıştım ama beceremedim öyle kaldı o yüzden bilemiyom tatilmi değilmi???

aaa canım benim yaa ne kdar güzel...
niye silmek istedin ki tatlım senin meslegin ve görevin de ögretim degil mi sonuçta.ögretim görevlisi en uygunu olmuş bence silme hiç canım...hoca ögretmen aynı şey tatlım benim.hem okulda ögretmenlerimize hocam diyoruz,doktorlar ve diger meslek sahipleri de kendilerinden üst düzey olanlara hocam diyorlar...çok çok kutsal bir iş yapıyorsun canım.kuran ögretmek kadar güzeli var mı dünyada.opuyorumnanaktan

kızlar size bişey sorcam dün bende hafif leke geldi dahada gelmedi hormon testi reglin 3 günü ya yarın 3 günü sayılıyo ama ben bugün oldum tamaman acaba dün olmuş gibimi yoksa bu gün olmuş gibimi hesaplıyacam bilmem anlatabildimmi ???

bu sitenin galiba uykusu açılmamış daha cevapları bi görüyom bi göremiyom kızlar sizdede aynımı..

alkisalkisalkis
aaa canım benim yaa ne kdar güzel...
niye silmek istedin ki tatlım senin meslegin ve görevin de ögretim degil mi sonuçta.ögretim görevlisi en uygunu olmuş bence silme hiç canım...hoca ögretmen aynı şey tatlım benim.hem okulda ögretmenlerimize hocam diyoruz,doktorlar ve diger meslek sahipleri de kendilerinden üst düzey olanlara hocam diyorlar...çok çok kutsal bir iş yapıyorsun canım.kuran ögretmek kadar güzeli var mı dünyada.opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar size bişey sorcam dün bende hafif leke geldi dahada gelmedi hormon testi reglin 3 günü ya yarın 3 günü sayılıyo ama ben bugün oldum tamaman acaba dün olmuş gibimi yoksa bu gün olmuş gibimi hesaplıyacam bilmem anlatabildimmi ???

canım buügn olduysan tamamen bugün birinci gün tatlım.hormon testlerini cuma yaptırıyosun bu durumda.

hm anladım site girişinde yazıyo hatırladım şimdi valla cevapları göreyim diye öylesine yazıyom şimdi

Back
X