• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın günümm nasılsın canım?

nurunayncım kart belli magazalarda indirim almamızı saglayacak ama henüz bi magaza yok sanırım.bide tatillerde yüzde 10 indirim...ben açıkçası bunlar için almadım.daha çok profilimi istedigim gibi şekillendirebilmek için aldım.yzılarının altına imza koyabiliyorsun,profilini istedigin renklerde yapıp istedigin resmi koyabiliyosun falan işte.

makbercim benim ucuncu gun test sonucunda normal degerler:
fsh: 3_21 arasi
esteradol: 21_251 arasi
progesteron: 0.1, 0.3 arasi
prolactine: 1.2_30 arasi
ama her yerin deger araligi farkli olabilir fikir olsun die yazdim. bu arada bir seyi biliyorum ki FSH ve prolactinin cok iyi cikmis.

ayy kızlar yaa bune yaaa..bi sorun var yine sitede.dünde aynısı vardı inşallah düzelir.sohbetin içine ... yaani tövbe yaaaaa.

kızlar ben kaçıyorum.site biraz hızlandı galiba ama şuanda kalamıcam.
nurucum,günüm,sevalim canlar görüşürüz.
anneme çıkayım biraz işlerimi de hallettim nasılsa.bi temiz hava alayım yagmur yagıyor istanbulda.çok seviyorum yagmurlu havaları...hepinize iyi haftalar diliyorum.Allahım günlünüzdekini hayatınıza sunsun inşallah.:Saruboceq:Şeniz

slm bacılar nasılsınız
makbusum hormon tahlılın normal cnm bence hatta cok ıyı gıbı bana göre yanı korkmana gerek yok cnm hadı hayırlı olsun sekerım:1hug:
ooo derın hanım sayfalarda sızı görmek negüzel özlemısım kız senıŞeniz
sevalım sen nasılsın bızım topıgın gündüz müdavını:asigim:a.s.

kızlar mrb nasılsınız hepiinizi çokk özledim ama giremiyorum malesef pc yasak kociş tarafından slm verip çıkıcam iyiyim çok şükür belirtim yok şimdilik hayırlısını diliyorum bakalım herkesi tek tek öpüyorum güzel dilekleriniz için sagolun kib görüşürz inşş

tmm gökcem sen ıyı olda gırme fıstıgım kib bızde öptük senıŞeniz

oyy canom gökçoşum hoşgeldin çok özledik seni ne olur çabuk gel canım sen ragatına bak inşalah opuyorumnanaktangüzel haberler getirecen canım seni çok seviyom allaha emanetol
riçhim bacım hoşgeldin kızeni güldürdünhheeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

makbus asagıda görünüyosun kız saklambacmı oynuyosun bacım sositososito
neyaptın doktoru

Back
X