• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım yaa gerçekten bukadar olur yazdım sen geldin ..kaydirigubbakcemile5
sevindim yanlızında iyi olmasına ..
buarada negüzel dua ettin kız ağzını seveyim ...opuyorumnanaktan

mızmız tahlilleri devlettemi yaptırcan yoksa özeldemi?
eğer özelse para alıyolar ama devletse almıyolar cano değişmediyse

canim ne demek valla herzaman hepinize bulantisiz hamisli günler diyliorum canoooo offf allahim yardim etsin bugün bi komsunun kizi geldi türkiyeden oda hamismis yeni ögrenmis tam 7 haftalikmis oda kiza baktim ohh yeme icme süper valla nasil heveslendim nasiilll keske dedim yaaa bende böyle olabilsem gecer inss ama ablasida diyo ayni bende senin gibiydim hep ayni sekildeydim diyo geri gecti diyo gecer sabret dedi bakalim amaaa hic gecmeyecek zannediyorum valla yaa

canım geçer yaa öyle devam etmez ençok 4 ay sürermiş .olsun bebişini kucağına aldığın zaman herşeyi unutursun canım..o sağlıklı olsunda bunlar geçici şeyler canım..

valla ben iyiyim canım buara yine yoğunum misafir filan yarında var .birazda rahatsızım korkuyorumda şu grip olayından .allahım hepimizi korusun inşallah..

ebrarim inss fazla sürmez yaaa tek dilegim bu valla inss az sürerde bi an önce kendime gelirim cok kötü oluyo valla allah yardim etsin herkese

aman ebrarim yaa allah korusun fazla takiyosun galiba bacim bu grip olayini inss biseycikler olmaz burdanda bi taylantli bi kadin ölmüstü ama geri gecti elin gavuru domuzu yer türkler gribini ceker amaaann kimin eceli yeterse o gider bacim hersey bahanee allahima sigin bu günümüze sükür aratmasin mevlam bu günleri yeter

yok cano yaa çok takmıyorumda insanı korkutuyolar yaa hergün bu haberleri duymaktan bıktım inanki .tevekkül etmek gerek canım allahım bilir herşeyi .rabbim opis hayvanın hastalığından korusun inşallah

amin canim aminn inss biseycikler olmaz allahim korusun bütün mügmin kardeslerimi rabbim kendi bilir yaa

allahu teala melekleri cagirmis huzuruna hepsine bi görev vermis sira azrail as gelince sen ölüm melegi olacan benim emrettigim ruhu sen kabzedecen buyurmus azrail as yarabbi ben bu görevden sana siginirim insanlar beni hic sevmezler demis...
sonra allahu teala korkma ben araya hep bi sebep koyacam kimse seni aklina bile getirmeyecek azrail as merak etmis nasil olacak
allahu teala simdi git falan yerde filan köy bi kadin perde asacak oraya git merdivenine dokun demis azrail as gidip bakinca kundakta bi kac yaslarinda bi cocuk görmüs kiyamamis annesi olmassa bu cocuk yasamayaz diye icinden gecirir sonra merdivene kanadiyla deger kadin düser ve ölürr....

duayn herkes der kadin merdivenden düsmüs o yüzden ölmüs azrail as rahatlar

OYSAKI ECEL YETER VADE DOLAR RABBIM CAGIRIR KULLARINI YANINA DILERIM RABBIMDEN BIZI EN COOKK SEVDIGI ZAMAN ALSIN YANINA ÖLÜM KORKUSU YASATMADAN KABIR AZABI TATTIRMADAN ÖNEMLI OLAN BU KARDESIM ÖNEMLI OLAN BU RABBIM IMANIMIZDAN AYIRMASIN BU MÜBAREK CUMA GECESINDE AMINN....

ayyy cok konustum yaaa hakkinizi helal edin canlarim

sema hoşgeldin canım nasılsın?

vallah hiç iyi deyilim kafam çokk bozuk eşim eşim variküselden ameliyat olmuştu 3 sene önce hala çocumuz olmadı doktor tekrarlıyor demişti gece yaz biz inanmadık tekrarlarsa olmama umudu varmış acaba tekrarlıyormu doktora gitmeyede cesaret edemiyoruz bidaha CADIARZUsenağlama

Back
X